- LÄRARE SOM LJUGER

Varför inte bara säga som det är på en gång? Jag skickade ett mail till min biologilärare i fredags om att jag inte fått min extra ekologiuppgift/uppsats som jag dels måste skriva för att få G i slutbetyg.
Jag fick tillbaka detta svaret för en stund sedan;

Hej Anna!
Vad konstigt, skickade dig uppgiften i fredags eftermiddag, det verkar inte kommit fram.
Du får den imorgon på lektionen, för jag har uppgiften på skolans dator.
Ledsen för det!

Mvh!
/T


Hur många gånger skyller inte elever på att man skickat en uppgift och den "inte har kommit fram", när man inte har gjort uppgiften eller inte är helt klar? Det är väl ändå den vanligaste ursäkten som man brukar säga. Och visst, det kan hända att ett mail inte kommer fram, men hur troligt är det att det ska hända egentligen? I princip aldrig.
Och "jag har den på skolans dator"; han kunde ju uppenbarligen logga in på sin "skolmail", alltså borde uppgiften i så fall funnits kvar i skickat-mappen, om det nu är så som han säger.
... vilket jag tvivlar på till tusen! Gaaargh!
Ja, jag blir arg på människan. Mitt slutbetyg i biologi hänger dels på den här uppgiften, och så skiter han i att göra och skicka den, trots dom 4 mailen jag skickat till honom.
Nej, fy. Läs min senaste kommentar till det förra inlägget för ännu en anledning att vara sur på honom.

Men å andra sidan, får han in uppgiften sent för att jag kanske inte hinner göra den (jag har ett prov att plugga till också) så kan ju betygen ändras som tur är, efter att betygen satts vill säga. Vilket dom gör på torsdag. Suck.

Nåja.
Men det är väl ingen nyhet att lärare är sadister som försöker spela "Gud"?

Hejdå.

- UPPDATERING

Hallå! :D Hur står det till med folket?
Med mig är det bara bra, jag har legat och solat större delen av helgen. Syns dock inte så mycket *cut* men jag smorde in mig som en galning också, jag hatar att bränna mig nämligen och nu så slapp jag ju det! (: Riktigt varmt och skönt har det varit, nästan så det känts att man varit utomlands! Och på tal om det är jag så jävla sugen på att åka utomlands i sommar till nåt riktigt varmt ställe! Mallorca, Grekland eller Kanarieöarna kanske? R, varför ändrade vi på våra finfina planer?! D: Ångrar mig som fan nu ju. Skiter i om det blir en sistaminutenresa med ospecifierat boende - jag vill åka damn it! Om någon känner sig manad, let me know. >:D

Har även gjort upp lite planer inför min 18-årsdag nu på onsdag. På onsdag så är det bara mormor, Lasse (låtsasmorfar) och Björne (låtsasfarbror) som kommer över, och kanske Linda och Bob om dom kan. Just'e, Bengt också nån av dagarna! Har glömt att fråga honom. Och Gunnar. Damn it. Men på lördag så kommer det lite fler personer;

Vi i familjen såklart (jag, mamma, Malin, Nicklas, Benny och Villy)
Kjelle, Åse & Alexandra
Ellie med familj (Phia, Ari, Robin)
Thomas & Camilla
Dennis
Tobbe
Jason
Linda igen, om hon kan xD
Bob kanske, vet inte när hon kan än

Så det blir ju en del, i vårt lilla hus. Hoppas det är fint väder så att vi kan vara ute också (: Det blir inget speciellt, det bjuds på mat, lite drinkar (Var iväg till Ikea igår och köpte glas!) med tilltugg och kanske nåt fika av nåt slag (yyy)

Mja. Det var väl allt. & fan vad jag är arg på min biologilärare, jag känner ett starkt behov av att möblera om i hans ansikte lite. Morr.

Hörs kanske senare, annars imorrn. Ciao!

- TYSKA

Ovärd dag i skolan idag, hade bara en lektion - tyska. Till en början så var jag ensam haha. Sen kom det en efter 10 min, och en till efter en halvtimme. Läraren var inte så glad haha! Men desto mer godis blev det ju till oss mehehe ;D
Hur som haver, jag fick reda på vad jag fick på kursproven!

Hören 18/18
Lesen 15,5/20
Schreiben MVG
Sprechen VG/MVG

Trodde inte att det gick så bra, det kändes verkligen inte som det. Men det är väl bara att tacka och ta emot. Tyskan är ju faktiskt den enda kursen som jag riktigt ansträngt mig i och resultaten visar därefter. Lånade hem läroboken också så att jag kan hålla igång lite under sommaren, man glömmer ju så lätt och jag ska ju fortsätta med steg 2 också.
På tal om prov, hur gick matteprovet idag, R? (:

Åkte hem efter det och sov i några timmar. Fick sen ett ryck och började städa och röja lite här hemma, och ta hand om disken. Sen har jag fortsatt att sticka lite. Och ja, det var väl min dag i stora drag.

Fick för övrigt en liter gratis smoothie igår, såna spontana saker får gärna ske lite oftare! God var den också (:
Imorgon är jag ledig från skolan men jag har ändå sjukt mycket att göra så det får bli en pluggdag. Fan om jag inte får G i biologin alltså. -.-

Nu ska jag läsa lite biologilappar och sedan ge mig på ett försök att sova.
Hoppas att ni har haft en bra dag, ciao! (:

- MINTCHOKLAD

Hur kan muffins vara så löjligt gott? MMMMMMMMUMS!
Här kommer ett recept som jag har bakat en gång tidigare, men även nu ikväll då jag bakade till min lillasyster.


Mintchokladmuffins

Räcker till 12 normalstora muffins

Till muffinsen
- 125 g rumstempererat smör
- 125 g strösocker
- 2 ägg
- 125 g extra fint mjöl *
- Några droppar pepparmintsolja (finns att köpa på apoteket)
- Några droppar grön karamellfärg
- 100 g grovhackad choklad (jag använde Marabou's mintkrokant, lite mer Mmm... i livet ;D)

Till toppingen
- 1 sats vaniljsmörkräm **
- Några droppar grön karamellfärg
- Några droppar pepparmintsolja
- 3-4 msk chokladströssel

- En plåt för 12 muffins med pappersformar


1.
Värm ugnen till 190 ' C

2. För att göra muffinsen, rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägg och mjöl, pepparmintsoljan och den gröna karamellfärgen och rör till en slät smet. Rör sedan ned den hackade chokladen. Fördela smeten i formarna och baka i mitten av ugnen i 12 till 15 minuter tills muffinsen har rest sig och är fasta i mitten. Ta ut muffinsen ur ugnen, lägg över dem på ett galler och låt svalna.

3. Tillsätt lite grön hushållsfärg till vaniljsmörkrämen och smaksätt med pepparmintsoljan. Bred ut smörkrämen på muffinsen och strö över chokladströsslet.

* 125 g extra fint mjöl --> 2 dl mjöl & 1,25-1,5 tsk bakpulver

** Vaniljsmör (gör bara halva satsen, det räcker och blir över!)
- 175 g rumstempererat smör
- 350 g florsocker
- 3 msk kokhett vatten
- Vaniljsocker

1. Rör smöret mjukt i en skål. Tillsätt florsocker, varmt vatten och vaniljsocker och vispa tills smeten är mjuk och blek till färgen.


Hoppas att ni tar er tid att baka dom, dom blir verkligen goda och saftiga!
Ciao!

- SMOOTH CRIMINAL

Hehehe, titta vad jag hittade.
Älskade den låten förut. Kommer bara tänka på American Pie 2 när Jim superlimmar sig fast i hans... paket och en p-rulle, och ska försöka komma ut till tinnern (?), den låten spelas nämligen upp då haha.
Originalet är väl med Michael Jackson om jag inte minns helt fel?

Alien Ant Farm - Smooth criminal


- MEN, ÅH! <3



"Anna Larsson.

Vi umgicks knappt efter att ha träffat varandra för första gången.
Men som tur så borjade ändrades det & jag fann inte bara en otrolig
människa med sinne för humor - utan en
vän.


Trots dem få år som vi faktiskt varit med varandra så
kan jag stolt säga att du är en utav mina närmaste vänner,
och att inte kunna vara med dig när det är svårt eller för
att få dig att skratta är inte lätt.


Jag vill fortsätta lära känna dig mer & älska dig för den du är.


Men jag hoppas & vet att det inte kommer
dröja allt för länge innan vi faktiskt ses.


Jag saknar & älskar dig Anna.


GRATTIS på födelsedagen! <3"


Från Jennifer <3 Jag sa väl tidigare att jag hade världens finaste vän?


- NOT AGAIN...

Usch. Det slog mig för ett tag sen att jag ska till UM efter matten i skolan idag. Var ju och tog prover förut och jag ska få reda på resultaten nu.
Det kom som ett slag i magen - och helt plötsligt kan jag inte sova.
Återigen, ångest.

- SÅHÄR DAGEN EFTER

Hehehe. Angående dom små videoklippen från inatt... jag finner dom minst lika roliga idag som igår haha! Alltså ni anar inte hur kul vi hade. x'D Så jävla kul. Surt att ingen förstår våran humor bara, internskämt ftw.

Tanken var ju att vi skulle dra in till centrum i morse för att köpa öl tydligen, men Villy kunde inte få liv i mig höhö. Vaknade dock 10 min efter att bussen gått och anklagade honom för att inte ha väckt mig. Men jag somnade om och sov till 12 nånting. Sen har det varit en seeeeeeeeeeeeeg dag, bara legat här nere och kollat massa avsnitt av NCIS, det är bra det (yyy) Turligt nog så fick jag ingen huvudvärk eller nåt imorse (!), bara det att jag var så himla seg istället.

Eh ja, jag vet inte vad jag mer ska skriva. Jag har väl kanske skämt ut mig nog. Eller nja egentligen inte, men i era ögon så kanske vi gjorde det.

Mja, vi hörs väl kanske senare. Eller? Lars. xD
Ciao.

(Lars Eller är en ishockeyspelare tillhörande Färjestad.)

- WHISKY

Man blir så hmla känslosam näör man är fuller. Det du. Väl. The black grouse är också slut nu. Må hända må hända.

Men fan vad jag måste anstränga mig för att skriva korrekt.

Vi ska väl sova snart antar jag, vid 10 nån gång ska vi in till centrum och köpa öl, om vi orkar. Eller (Lars) om JAG orkar.

Det förra inlägget var så jävla coolt, deal with it. Jag vet att ni avgudar oss. Vi är coolare är coolast. Vänta tills ikväll får ni se.

Ja, nu ska vi... Ja, vad ska vi göra Villy? Kolla på film/tv? Sova? Nånting hittar vi väl på. Whiskyn är ju slut som sagt. *cut*

CIIIIAAAAAOOOOO!


- FULL KLOCKAN 2 PÅ NATTEN. TYP.

HAHAHAHAHAHAHA!
Jag & Villy sitter här och dricker ltie för oss sjävla. kulkul.
vi bestäemde oss frö att videobloggga lite.
här hr ni resultate




ni förstr nog nte hälftwn av skätmtn, men fyfan va vi skratta.
enjoy.

- SKRATT & GRÅT

27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Kanske i skolan nån gång, men inte direkt gråtit gråtit Ja, när vi åkte buss påväg hem från det läskiga köpcentret när vi var på Irland. x'D
28. Har du sett henne gråta? Bara när hon skrattat i så fall, annars inte Tårarna sprutade ska jag säga dig, när hon skrattade
29. Vad gjorde du då? Skrattade med henne? xD Skrattade så jag fick ont i magen, kommer dock inte ihåg om jag också grät av skratt men det är möjligt

Kom på det när jag fick se Ellies bilder, då hon tagit kort på det! Synd att jag inte kommer ihåg vad det var vi skrattade åt bara, men nåja.
Bildbevis? Here you go!




- 70 BILDER SENARE...

Nöjd nu, River? xD Det tog en jävla tid att ladda upp bilderna, och det blev typ 70 st tror jag Linda skrev. Om någon vill att några av bilderna hamnar här i bloggen så får det bli vid ett annat tillfälle, jag orkar inte nu.

Anywho, ska jag föra över mina & Ellies bilder till ett USB-minne och ta med till skolan, så att du också kan få dom? (: Kan göra det tills på måndag isf om du vill. ^^


Dagen har vart segare än segast, och det har spöregnat större delen av dagen. Fast det var rätt mysigt faktiskt, och det luktar ju så somrigt!
Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och sen vet jag inte vad jag ska göra. Spela lite mer Rock Band kanske ;D Smärtan i handen har ju gått över nu!

Hörs, ciao!

- GILLAR'T!

Hahahaha. Jag älskar bilden.
Jag ser skitförbannad ut och (halva) River ser så djävulskt full i fan ut.
Har precis ögnat igenom Ellies bilder, gillar dom starkt alltså. Meeeen jag är för lat för att ladda upp dom nu så det får bli imorrn. Eller ja, senare idag.
God natt!


- LEGENDARY STATUS

Det här är stort. Riktigt stort. Efter ungefär 8 timmars slit, med pauser, så har jag spelat klart The endless setlist 2.
Min vänstra hand är mer än död just nu. </3

- Det tog som sagt ~8 timmar
- Jag fick 417 stjärnor av 420 möjliga. Man kan få 5 stjärnor per låt.
- Jag har nu Legendary status
-
Min bandmedlem är cool som få. Glasgitarr ftw liksom! :D













- THE ENDLESS SETLIST 2

Jag vet, inga bilder än så länge men jag håller på att spela The endless setlist 2 på Rock Band.
Som innehåller sisådär alla låtar i spelet - 84 stycken!
Ligger för tillfället på låt nummer 60, och jag har spelat sen klockan 4 nån gång idag. Det tar sin lilla tid med andra ord. 24 left to go!

Var bara tvungen att ta en liten paus då min vänstra hand sa ifrån nu. Den gör ont. D:
Bilderna kommer ikväll/inatt? när jag har spelat klart om jag orkar, eller så får det bli imorrn så fort jag är uppe.

Mitt vänstra ringfinger </3

Ciao!

- ELLIES BILDER

Mehehe, Ellie kom hit för en stund sen, och guess what? Hon tog med sig Irlandsbilderna! >:'D Så nu har jag precis fört över dom till min dator.
Ä n t l i g e n !

Hon ska iväg till en granne här i närheten för att klippa sig så jag ska följa med henne dit, och sen kan jag ladda upp bilderna på min bdb och kanske några här. (:
Ska bli så kul att titta igenom bilderna sen när jag kommer hem, och nu så finns det faktiskt bilder på mig också haha.

Hörs sen, ciao!

- SMS

"Hej Anna! Sorry att jag stör. Kan du säga till River att hon fick MVG+ i aktiekunskapen?"
/ Charlie


Som betyg bör tilläggas. Well, now I have! Hoppas det gör dig lite mindre arg för att jag inte dök upp idag. Hur gick aktiekunskapen i fredags föresten, med prisutdelningen och allt det där? Glömt bort att fråga...
Grattis btw! :D

- EMORANT

Fan, jag blir så jävla trött på mig själv. Vaknade av mig själv för ca 10 min sedan, utan något minne av alarmet alls sen imorse.
Jag hade tänkt gå till skolan idag, en ynka liten lektion liksom. Jag hade ingen som helst anledning till att "skolka".
Som sagt, så jävla trött på mig själv. Nu är den här dan förstörd, wiiie.
Och jag kan inte låna uppföljaren till Twilight som jag hade tänkt göra i biblan idag, om den fanns.

Det känns som om jag gör allt fel
som att jag är fel
och att det aldrig kommer att bli rätt

- DEAREST

Buddy Holly - Dearest
Recorded in 1959, released in 1969.


- IRISH COFFEE MUFFINS

Håller nog inte med om titeln på muffinsen, vart är whiskeyn i receptet liksom? xD
Nja, Baileys-muffins passar bättre (yyy)
Lägger upp receptet här från förfrågan av Fredrik.


Räcker till 12 normalstora muffins

Till muffinsen
- 1 tsk snabbkaffepulver
- 1 tsk kokhett vatten
- 150 g rumstempererat smör
- 150 g fint brunt socker
- 3 ägg
- 150 g extra fint mjöl*

Till toppingen
- 1 tsk snabbkaffepulver
- 1 tsk kokhett vatten
- 250 g florsocker
- 125 g rumstemperat smör
- 2-3 tsk irländsk gräddlikör; typ Baileys (jag hade i betydligt mer Baileys haha, mums)
- 12 små chokladdoppade kaffebönor
- Kakao att pudra med

- En plåt för 12 muffins med papperformar
- Spritspåse med stjärnmunstycke



1. Värm ugnen till 190 ' C

2. För att göra muffinsen, lös upp kaffepulvret i det kokheta vattnet. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägg, mjöl och häll i kaffet. Rör till en slät smet. Fördela smeten i formarna och baka i mitten av ugnen i 15 till 18 minuter tills muffinsen har rest sig och är fasta i mitten. Ta ut muffinsen ur ugnen, lägg över dem på ett galler och låt svalna.

3. För att göra toppingen, lös upp kaffet i det kokheta vattnet i en skål. Sikta ned florsockret och tillsätt smöret. Rör till en slät smet och tillsätt gräddlikör efter smak. Fyll spritspåsen med smeten och gör en virvel på varje muffins. Garnera med en kaffeböna och pudra lite kakao.


150 g extra fint mjöl* = mjöl och bakpulver som redan är blandat. Jag har inte riktigt klurat ut hur doseringen går till med hur mycket bakpulver man har per dl mjöl, men jag tror att 125 g extra fint mjöl ---> 2 dl mjöl & lite mer än 1 tsk bakpulver

(Psssssst! Muffinsen blir tio gånger godare om du använder Smör (som det står på paketet) och inte bak&mat margarin. Ett litet tips bara.)


Muffinsen blir gudomligt goda, och dom är relativt lätta att göra! :D
Jag tänker baka dom här lagom till min födelsedag och då tänkte jag ha i lite av mina Baileys truffles som jag köpte på Irland. Awesome, mmyes.
Enjoy!

- LITE SÖMN

Eh. Jag försov mig imorse. Jag kunde inte somna igår på ett tag, så strax efter 4 nån gång lyckades jag äntligen somna.
Larmet var ställt på 07:30 - men jag reagerade inte ens, jag kommer inte ens ihåg att jag stängt av alarmet.
Klockan 9 vaknade jag, ingen idé att ta sig till biologin tänkte jag, ingen svenska efter det så nästa lektion börjar inte förrän 12.15, matte då. Lite onödigt att gå egentligen men man får ju närvaro, och jag har ändå tyska sen. Så jag sov gladeligen 1½ timme till, så nu är jag väl lite mindre av en zombie.

R, sorry att jag inte dök upp, men what to do liksom?
Vet du om vi har nån biologi på onsdag för övrigt? Enligt planeringen så har klassen fysikprov eller nåt mellan 9.25 och 11.45, biologin är 10.50 till 12.10. Så vi kanske inte har nånting på onsdag heller tänkte jag, eftersom engelskan uteblir och matten är väl lite skitsamma då.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka piggna till lite. Ciao.

- JEN <3

Jag har världens finaste kompis.
Hon fick mig att må bättre och tårarna att sluta rinna i alla fall för en stund <3
Sen ringde hon mig efter våran msnkonversation och slösade hennes sista pengar på mig.
Har jag sagt att jag älskar dig? Ich liebe dich, I love you, je t'aime, jag älskar dig.
Började gråta när hon ringde mig, det var så himla oväntat och att få höra hennes röst igen var överväldigande.
Jag släpper dig aldrig, Jennifer <3
































No one can replace the world you mean to me <3

- ÄLSKADE LILLA SOTIS <3

Jag är lite för medveten om att min älskade lilla Sotis-bubbe snart kommer att försvinna.
Så fort jag kommer att tänka på det så sticks det i näsan, bränns i ögonlocken - och kort därefter börjar tårarna att rinna över.

Det sägs ju att hunden är människans bästa vän. I disagree. Ingenting kan jämföra sig med en katt. Deras gosighet, ljudet av när dom spinner, deras lukt,  deras olika personligheter - allting helt enkelt.
Sotis är expert på att känna när någon i familjen är sjuk eller inte mår bra - han är där direkt och bara finns där. Ska kela med en, och på något sätt visa att han bryr sig. Har man t.ex. ont i magen, så visst är han där och ska ligga, och inom kort försvinner smärtan bara för värmen han utsrålar när han ligger där.

Jag kommer sakna Perfektion. Hans korta temperament, hans gudomligt mjuka päls och den perfekt yviga svansen, hans stora fina gula ögon, tryggheten när han ligger i min säng och sover, hans gosighet, ljudet av när just han spinner, hans närhet, just hans speciella lukt, hans klumpighet, att han är kittlig - allting.

Sotis är väldigt gammal, han ska fylla hela 17 år nu i sommar. Han är sjukligt mager och ska jämt ha mat - men det är nästan så att han går ner i vikt snarare än går upp ju mer mat vi ger honom. Och häromdagen fick han en böld/utväxt -där bak- som verkar göra riktigt ont. Igår började han även att kissa inomhus på påsar och gardiner, vilket också är ett tecken på ålderdom och att det börjar närma sig.

Mamma sa igår att om vi märker att han börjar lida av det så ska vi åka till veterinären och låta honom somna in.

Tårarna rinner som bara den och jag tycker att det här är sjukligt jobbigt. Fysatan.
För att inte tala om oron jag känner för min "morfar"...

-

Nu har jag publicerat två inlägg sedan igår kväll som jag sedan har raderat kort därefter.

Jag känner inte alls för att blogga what so ever.


- RIX FM FESTIVAL 2009

Idag var jag i Kungsträdgården med Lovisa och hennes två kompisar Manda & Hugo. (: Det var mysigt, men kallt.
E.M.D, Måns Zelmerlöv, Sarah Dawn Finer, Kim, Shannon, Snow Patrol och HEAT var dom som uppträdde (& säkert nån mer som jag glömt), och även Ragdolls som dansade. Det var väl inte direkt min musiksmak men sällskapet gjorde allting, och det var skönt att få uppleva lite konsertkänslor igen.

Ska få lite bilder av Lovisa så småningom så dom kommer komma upp här nån gång.
Nu är jag hur trött som helst och har ont i fötterna då jag mestadels stått upp idag.
Hörs imorrn, god natt!

- BELLE & SEBASTIAN

Häromdan började jag lyssna på soundtracket till Juno som jag laddade ner för evigheter sen, och nu är jag helt fast. Jag älskar musiken som är med i filmen!
Ett band som jag särskilt kärat ner mig i är Belle & Sebastian, eller ja dom två låtarna som var med på "skivan" är helt fantastiskt bra. Försökte hitta låten på youtube men utan någon vidare framgång, det fanns bara en massa liveframträdanden och covers från massa random personer. Lyckligtvis så bestämde jag mig för att lyssna på en cover ändå, nu är jag nämligen frälst!
Tjejen som sjunger låten har otroligt bra röst, är otroligt söt och jag absolut älskar hennes accent (dialekt?)! Jag vill också kunna prata sån engelska *_* Och kunna spela gitarr sådär, morr.

Belle & Sebastian - Piazza, New York catcher




Känns som det har blivit många såna här youtube-klipp lately, men jag har verkligen bloggtorka. Bare with me.

- BE OK

Ingrid Michaelson - Be ok
Inte en genialisk video direkt men jag gillar låten.


- KROSSAT GLAS

Här står man i lugnan ro med River och väntar på hennes buss. Det står lite folk omkring oss, det blåser, jag observerar en gräsklippare med dennes tämligen unga ägare, och inom kort skall bussen komma.
Plötsligt, från ingenstans, hörs ett väldigt dån följt av massa glas som krossats mot marken och viss dramatik bland oss människor som står och väntar på denna arma buss uppstår. Instinktivt drar man upp händerna för huvudet för att skydda sig samtidigt som man blundar och försöker lokalisera vart detta ytterst märkliga ljud kom ifrån samtidigt som förvirrade gamla tanter börja skrika lite smått, och alla dessa människor förflyttar sig samtidigt bort från busskuren som en löpeld.
Efter mycket om och men kunde vi slutligen lista ut vad som hade hänt. Denna gräsklippare med dess unga ägare jag tidigare nämnde, hade tydligen åkt över en sten eller dylikt, som sedan hade flygit ut från gräsklipparen med än väldig fart rakt in i en av busskurens glasrutor så att denna hade krossats.
Upphetsade samtal mellan alla människor uppstod, och killen med gräsklipparen började samtidigt skyffla undan glaset från gångbanan medan han, uppenbarligen väldigt skamsen, ringde till sin chef eller den egentliga ägaren till gräsklipparen.

En ytterst skrämmande upplevelse, men det gäller att leva farligt ibland, eller hur? ;D

- 42 FRÅGOR

Tråkigt som jag har så tänkte jag fylla i en lista om en kompis. Bästa kompis ska det väl vara egentligen, men jag har ju blivit så asocial på sistone, så jag fick ta den som jag träffar mest helt enkelt.

1. Vad heter hon? River Laurent
2. Hur gammal är hon? 18
3. När träffades ni sist? Idag
4. Vad har hon för hårfärg? Brunt typ
5. Brukar hon färga håret? Bara tona vad jag vet
6. Vilka färger har hon haft? Jag har bara sett henne i brunt hår
7. Vad har hon för parfym? Ingen aning
8. Är hon galen? Inte direkt 8D Jag har inte sett den sidan av henne i alla fall
9. Vad är erat bästa minne? Resan till Irland! (:
10. Har ni många minnen ihop? Vi umgås knappt utanför skoltid, så nja
11. Vart bor hon? Trångsund
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Ja, till älskade Irland. Fler resor ska det bli!
13. Är du avundsjuk på henne? Vid vissa tillfällen. Jag vill också ha sån självbehärskning när det gäller skolan.
14. Vad heter hennes syskon? Lisa? xD
15. När träffades ni första gången? Snart 2 år sedan
16. Hur träffades ni? Vi började i samma klass på gymnasiet, thank god
17. Vad går hon i för sporter? Ingen. Men hon tränar hemma och är ute och joggar och är allmänt duktig
18. Vad kan hon göra på helgerna? Umgås med vänner I guess, om hon inte måste plugga.
19. Göra efter skolan? Vänner och plugg där med?
21. Har ni kramats? Mja, vi gjorde det vid några tillfällen i början av gymnasiet, men då visste jag inte att hon inte tyckte om närkontakt sådär haha xD
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Nej
23. Har hon fräknar? Har aldrig tänkt på det, men jag tror inte det
24. Har ni kollat på film någon gång? Räknas film på lektionerna i skolan?
25. Har ni bråkat någon gång? Nej, men lite småsura har vi nog vart på varandra
26. Har ni sovit i samma säng? Nej. Det där med närkontakt igen va haha :P
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Kanske i skolan nån gång, men inte direkt gråtit gråtit
28. Har du sett henne gråta? Bara när hon skrattat i så fall, annars inte
29. Vad gjorde du då? Skrattade med henne? xD
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Möjligtvis på nån lärare, eller W kanske
31. Har hon sett dig gråta? Ja, pga dumma saker i skolan.
32. Vad ska ni göra i sommar? Gå på Gröna Lund! :D Och jag ska få komma hem till henne för första gången. Det är stort alltså.
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Japp, senast idag
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Oj, jag vet inte. Definitivt hoppa av skolan. Och bli ledsen såklart.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Om det skulle te se sig så har jag ingenting emot det (: Så ja, jag hoppas väl det.
37. Älskar du henne? Alltså. Nej. Inte för att jag inte tycker om henne, men älska är nog att ta i (no offense!)
38. Vad är det bästa med henne? Hon är otroligt rolig att umgås med, och jag är otroligt tacksam för att hon hjälper mig så pass mycket med skolan som hon gör. Svår fråga alltså... Men det finns mycket hos henne som jag gillar.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Finns säkert nånting, men kan inte komma på nånting speciellt nu. Att vi ska umgås mer utanför skoltid kanske? xD
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Pengar i form av en resa i så fall! :D Ännu en resa till Irland kanske, eller om vi är modiga nog att vidga våra vyer och åka nån annanstans haha
41. Hur ser hennes klädstil ut? Jeans och trekvartströjor, det är River det. ;D Nej men. Typ.
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Hon kommer inte att göra det ändå.

- FJÄRILSLARVENS SÅNG

Hehehe.
"Flax flax flax flax flax, fast mycket fortareeee!"



Jag är en liten fjärilslarv som legat och förpuppat mig. Men nu så vill jag gärna, ut och pröva, mina vingar. Jag vill flyga, flyga långt långt bort. Då fäller jag ut vingarna så räknar jag till fyra. En, två, tre, fyyyra. Aaaaaaah. Nu flyger jag. 'Nu flyger jaaaaaaaaaag'. Ja nu flyger jag.

Se där en blomma röd och fin och glad, blir jag, när jag landar på blomman, och luktar på blomman. Mmmmm. *Sniffsniffsniffsniff*. Aaaah.

Men nu så vill jag flyga, vidareee. Då fäller jag ut vingarna så räknar jag till fyra. En, två, tre, fyyyra. Aaaaaaah. Nu flyger jag. 'Nu flyger jaaaaaaaaaag'. Ja nu flyger jag. Flax, flax, flax, flax, flax, fast mycket fortareee. Ja nu flyger jag.


- VM-BRONS TILL TRE KRONOR! :D

Blixten Gordon typ, men...
Jaaaaaaaaaaaaaa! :D:D:D:D:D
För att vara Sverige var det rätt bra, komma trea efter Ryssland och Kanada.
Ryssland tog guldet i alla fall, bra det! Såg på matchen och även guldceremonin efter det, jag fick seriöst rysningar O_O Det var så himla mäktigt! Om det ändå hade vart Sverige. -.-

Mamma kom även hem igår, jag fick Toblerone :* Och världens godaste te, mums. Drack det som fan när jag också var i Estland förut och nu köpte hon hem tre paket till mig. White Tea Mandarin tror jag den heter, gott som få.

Chill dag i skolan för övrigt, och jag slapp göra kursprovet i sprechen på tyskan idag, så jag hade turen att få reda på ämnet så att jag kan öva lite extra tills på torsdag. Det var lätt i alla fall haha.

Nu ska jag läsa ut min svenskabok, har inte så mycket kvar nu. Hörs kanske senare, ciao!


(Jag har redan hockeyabstinens ;;_;;; Kommer ju dröja tills elitserien börjar som jag får kolla igen, och den slutade ju för inte så länge sedan. Vad ska jag nu sysselsätta mig med?)

- 090510

Woho, idag kommer mamma hem! (: Hon har varit borta sen förra lördagen och hennes frånvaro har märkts. Man tror ju inte att man kommer sakna henne för det är ju "bara" nio dagar hon varit borta totalt, men visst gör man det ändå. Det är ju skillnad om man själv åker bort, som med Irland som visserligen bara var i fem dagar, men inte kände jag att jag direkt saknade någon här hemma.
Till poängen, det ska bli skönt att få hem mamma igen. :*

Fredagen och lördagen spenderades som tidigare nämnt med Alexandra. Vi gjorde väl inte så överdrivet mycket, satt lite vid datorerna, pluggade fläckvis, läste högt ur Twilight för varandra (förbättra uttalet ftw!), samt åkte in till centrum en sväng för att köpa sushi till mig och pizza till Alexandra. Det flummades en hel del haha.

Nu på kvällskvisten har jag sträckläst typ 70 sidor ur En världsomsegling under havet vilket resulterade i att jag åkte på en huvudvärk. Inte det mest klockrena eftersom vi inte har nån alvedon hemma. & vårat vatten </3

Anywho, snart väntar sängen men jag måste läsa lite till ur boken innan dess.
Hörs imorrn, ciao!

(Fniss, om en månad är det sommarlov! :D)

- JAG & ALEXANDRA

... sms:ar till varandra.
... skriver på msn till varandra.
... skriver på Facebook till varandra.
... pratar med varandra "irl".

... vi sitter max 40cm ifrån varandra haha!
Har man tråkigt så har man, och det kan ju lätt bli så när övertröttheten slår in.

Sova snart kanske? xD Sov bara 4 timmar föregående natt haha. Trött? Ja!


- HATAR KANADA VAFAN

Fyfan. Sverige-Kanada ---> 1-3

Bronsmatch klockan 4 på söndag mellan USA och Sverige.
Finalmatch mellan Ryssland och Kanada klockan 8. Hoppas ryssjävlarna vinner, men jag hatar fan båda lagen.
Usch!

R, svar från E-barnet tidigare idag;
"Satt på bussen och sov. Och nu är jag typ i skolan :):*"

Ehh, wtf? -.- Med andra ord kunde jag inte skriva det uttänkta svaret. Projektet får fortsätta på måndag!

Alexandra är här nu också. Fniss. (:

Blääää, skriver imorrn. Hej då va.


(Jag hatar Kanada. & Ryssland. & Sverige - för att dom spelade så pass dåligt idag. & USA för att dom kommer vara riktigt revanschsugna på söndag. Fan ta dom.)

- FÖDELSEDAGSKORTET








Kortet som jag gjorde i februari (!) till River. (: Ibland lyckas man alltså.

- TORSDAG

Taskig uppdatering lately, jag vet.
Inte så mycket har hänt, mest kollat på film och försökt koncentrera mig på plugg, men det går bara inte. Tack och lov att det är sommarlov om en månad!

Igår prövade jag en av de nya Ben & Jerry's sorbeterna (eh?), Jamaican me crazy, och vilken besvikelse det var! Den var... okej, knappt det. Den var för det första alldeles för söt. Konsistensen var helt fel, och bitarna av ananas kändes som rester av en ananas som egentligen borde slängas. Kommer inte köpa den nå mer i alla fall. Får se om jag vågar ge mig på den andra smaken men för tillfället är jag väldigt skeptisk.

Ikväll är det hockey, Sverige - Tjeckien. En "måste"match, om vi inte vinner så går vi inte vidare till semifinalen. Vill såklart att vi vinner, men Tjeckien liksom. Jävla Jagr haha, typ.

Nu ska jag fortsätta att slötitta på tv och försöka få tiden att gå lite snabbare på nåt sätt.
Får se om jag skriver nånting senare idag, annars hörs vi imorrn. Ciao!

- URGH

Orka att jag åkt på magsjuka eller nåt... Kommer jag någonsin äta Gorby's piroger igen? -.-
Nu ska jag sova så får jag se hur jag känner imorrn.
God natt... eller not.

- JOBBIGT

- Men kom och kolla här nu med oss!
- Nej, jag vill inte...
- Men det här är KUL!
- Nej, det är det inte!
- JO, det är det!!1!ONE!
- Men jag tycker inte det.
- Alla tycker sånt här är kul!

Jag hatar när min styvpappa är full. Sätter på gamla filmer från när vi har varit på semester och blir äckligt nostalgisk och bara allmänt jobbig. Och jag hatar när folk säger vad jag ska tycka och tänka. "Du tycker det här är kul." Har jag missat nånting i världsordningen eller?
Det "roliga" är att han nästan aldrig pratar med mig alls när han är nykter, han behöver alkohol för att kunna yttra ett ord till mig. Fyfan vad patetiskt.
Ja, jag tycker att det här är extremt jobbigt...

Mamma är inte hemma heller. Idag åkte hon och en kompis iväg till Estland på sparesa, en sån som vi var på för 1½ år sen eller nåt. Till samma ställe och allt. Kommer inte hem förrän på söndag nästa vecka. Fail. Kommer fan bli kaos här hemma.






- BEBISAR *_*

Dagen började tidigt för att vara jag, var uppe redan strax efter nio. Tänkte att gud så skönt, nu har jag lång tid på mig innan vi åker för mamma sa att vi skulle åka mellan tio och tolv nån gång. Icke sa Nicke. Det blev en jävla brådska och vi var iväg redan strax efter tio. (Jag trodde vi skulle åka närmare 11-12 slaget.)

Vi åkte först till morfar och Lola, där det bjöds på fika och vi satt och snacka lite.
Sedan lämnade vi dom för att åka vidare till min moster Helena, hennes sambo Knut och deras lilla dotter Julia, min kusinvitamin, som föddes 20 mars om jag inte minns helt fel. SÅ SÖT! *_* Hon låg på min mage och sov det lilla livet, helt bedårande gullig och mjuk. Så himla glad för Helenas skull att hon äntligen fick barn, efter flertalet missfall, det riktigt strålade om henne och man kunde ju inte göra annat än att bli otroligt glad för hennes skull.

Vidare till min kusin Jessica och hennes make Mats och deras son Loke som föddes 24 februari. Han såg ut som ett riktigt litet bustroll redan nu! Ett väldigt sött sådant. Loke är alltså mitt, eh... kusinbarn. När jag sedan får barn så blir mitt barn syssling med Loke, eller? Komplicerat det där haha. Det bjöds på fika även där.

Tillbaka till morfar & Lola för middag och ännu mer konversering, och sedan en liten titt i gamla fotoalbum. Ni som tycker att jag är lik min mamma nu, ni skulle bara veta hur lik jag var henne när hon var mindre! På vissa foton hade man kunnat tro att det var jag haha. Riktigt läskigt att se. Båda två hade även lite inslag av Tjorven också när vi var mindre. xD
Hemfärd efter det och sen har det inte hänt så mycket mer.

1. Jag vill också skaffa barn. Trots förlossningshistorierna och sånt man fick höra idag, så visst jävlar vill jag också ha ett barn nån gång i framtiden. Jag vill ju adoptera också, för som River säger; "Det är omoraliskt att skaffa barn.", men ändå. Tur att jag inte behöver bestämma nånting nu i alla fall.
2. Spädbarn luktar otroligt gott! Dom har en speciell doft och jag älskar den.
3. Det är kul att lyssna på när äldre pratar om minnen från när dom var mindre. "Ja, det var ju krigstider också. Om jag bara hade haft bättre minne hade jag kunnat skriva en roman om det som hänt i mitt liv!"
Flera gånger kom jag att tänka på Axel Båt, för morfar & Lola tappade också vissa ord när dom pratade. xD "Byggde?!"

Nu är det sängen som väntar, bonne nuit!

RSS 2.0