- RÖDTUNGAN JENNIFER <3

Förlåt. Men du är så jävla söt <3


- TATUERING

Jag vill tatuera mig.
En tjej på Villys jobb tatuerar lite på sin fritid och jag fick nyss reda på att det enda hon tar betalt för, för tillfället, är själva färgen! Det kostar alltså ungefär 200 till 400 kr att tatuera sig hos henne. Detta bara för att hon forfarande håller på att öva och letar efter "offer" hehe ;D Fick se en tatuering som hon gjorde på sin vad som var skitfin - som hon gjorde på fyllan!

Så på så vis är det, och nu är jag på dom tankarna igen. Men till den stora frågan, vad ska jag tauera för nåt?
En sak som jag har tänkt på är dom där vita bakterierna som är med i Verum hälsofil-reklamerna, dom är SÅ söta! *_*







- 090629

Var iväg till centrum en sväng förut idag för att lämna tillbaka boken, vilket naturligtvis gick bra. Men såklart så hade dom ingen bok kvar så att jag kunde få en ny, så jag fick istället tillbaka pengarna. Boken kostade typ 200 kr, men jag fick bara tillbaka 150 kr - för att dom drog av rabatten för att det var en "tag 4 betala för 3"-sak -.- De skulle få in nya böcker om 1-2 veckor, och snilleblixt som jag är så kom jag ju på att jag inte behöver lämna tillbaka boken förrän då istället! För nu när jag måste köpa en ny bok så får jag ju betala fullt pris, 200 kr, när jag bara fick 150 kr tillbaka. Skulle alltså då behöva lägga till pengar ><
Men å andra sidan så fick jag ju läsa boken i princip gratis nu, hann läsa ut den igårkväll nämligen ;D Så jag behöver ju inte köpa den på ett tag. Och jag gick nyss in på diverse bokhandlar på nätet och insåg att boken bara kostade mellan 110 och 120 kr där. Jag måste lära mig att köpa böcker och sånt på nätet!

Nej, nu ska jag ner och lägga mig på gräsmattan och sola! Solen försvinner ju redan om 3 timmar därifrån haha.
Ha det så bra, hej då! :*

- UPPDATERING

Jag finner nästan inget nöje i att blogga på sommarlovet, man gör ju nästan ingenting!
Den här veckan så har jag mestadels solat, solat, badat och solat lite till. Har otroligt svårt för att bli brun så det syns inte så mycket som det "borde" göra! Smörjer in mig som en tok också, fan heller att jag vill bränna mig. Inte värt det.

I onsdags så var jag med Alexandra en sväng, och vi var dels in till centrum för att köpa lite böcker. En av böckerna som jag köpte var Breaking dawn som jag nu håller på att läsa, men guess what? Den har börjat gå sönder! Kanske 10-15 blad mot slutet av boken har lossnat! Visst, när det är en pocketbok och boken är så pass tjock så vet man att det till slut kommer att hända - men inte efter första gången man bläddrar igenom dom sidorna! Som tur var så sparade jag kvittot så jag ska tillbaka till Akademibokhandeln imorrn eller på tisdag för att få en ny bok. En bok ska inte kunna gå sönder sådär lätt. >< Morr.

Vad mer finns det att säga? Saknas kanske lite bilder och så i bloggen, men jag glömmer ju hela tiden att jag har en kamera nu haha. Lovar att jag ska skärpa till mig!

Jag borde få medalj eller nåt föresten, jag har gått upp innan klockan 10 varenda dag hittils på sommarlovet! Jag tror aldrig att det har hänt förut, hehe.


Hur har ert sommarlov varit hittills? (:
Ciao!


- R.I.P MICHAEL JACKSON

R.I.P Michael Jackson - the king of pop.

Whaaaaaat?! Inte för att jag är nåt galet fan direkt, men det kan fan inte vara sant. D:
Hemskt ju!


- OBEHAGLIGT

Vad tänker ni på vad ni hör ordet ultraljud? Lite gegga på magen och en grunka på det? Det är det jag tänker på, men tji fick jag för det!
Skulle nämligen till Huddinge sjukhus idag för att göra ett ultraljud på mina äggstockar - ett vaginalt sådant.
Aldrig i hela mitt liv har jag känt mig så förödmjukad och aldrig har jag varit med om nånting obehagligare. Helt oförberedd. Det kostade dessutom 300 kr för att fastställa att jag har PCO, vilket jag redan visste att jag hade - vad annars skulle det vara liksom?

Aldrig mer.

- NYFIKEN, MINST SAGT!

"R;
...4. du är jättesnäll som stannar! jag lovar att jag har en STOR present in mind åt dig när vi går ut.
du kommer gilla den. mycket.

A;
4. Hehe, du fick mig att tokle :D Och nu är jag ju otroligt nyfiken! >< Damn you, haha! :P

R;
4. du kommer älska mig för all framtid för det. det försäkrar jag. och det kostade 4-siffrigt ;)

A;
OMG O_O När får jag reda på vad det är? >:'D"


Du kan nog ana hur nyfiken jag är på en skala. Helt otroligt.
Vad är det? En resa? Det enda vettiga jag kan komma på typ. Eller så är det bara för att jag har tänkt på resaresaresa nu dom senaste veckorna haha. Senast idag så försökte jag övertala mamma att åka nånstans med mig nu i sommar men hon sa nej D: Så mja, jag vet som sagt inte.
En del av mig vill att du ska avslöja vad det är, medans en annan vill vänta tills jag ska få vad det nu är. Hm.

"du kommer älska mig för all framtid för det. det försäkrar jag. och det kostade 4-siffrigt ;)"

O t r o l i g t   n y f i k e n   s o m   s a g t !


- SOM EN KALLDUSCH

Mitt schema. Inte det minsta nöjd.

- Jag har uppenbarligen inte samma lärare i Tyska steg 2 nu som jag hade i steg 1. Jag var nöjd med min förra lärare...
- Vi ska inte ha Karin i Engelska C. Visst, hon är inte världens bästa lärare men att behöva "lära känna" ännu en ny nu i trean känns bara... blä. Man vet ju på ett ungefär nu hur hon funkar och sådär.
- Två stycken håltimmar på torsdagar. Vad är det med torsdagar och håltimmar?! + en på fredagen med.
- Vi ska ha Trolle i Biologi B. Fan. Jag som trodde att jag nyss blivit av med honom. Gaaargh!

Ja, mina i-landsproblem är ju bara för hemska.
Jag har inte ens haft sommarlov i två veckor ens och nu måste jag gå runt och grubbla på det här. Jag vill inte tillbaka, fan vad vemodigt det känns. Men, har man lovat så har man...




Btw, River; jag tror att man måste gå till skolan och hämta ut sina betyg. Jag har i alla fall inte fått mina hemskickade... Har för mig att jag läste nåt sånt på hemsidan förut i alla fall.

- TVÅNGSHANDLINGAR

Hur förklarar man sina tvångshandlingar för någon, när man själv inte förstår dom..? ><

En av mina jobbigaste tvångshandlingar är när jag ska kolla på tv eller film, någonting som har undertexter helt enkelt. Jag tänker mig att det ska vara jämnt på båda textraderna och att dom ska ta upp lika mycket plats båda två.
Som exemplet på bilden; jag tänker mig att jag "klipper ut" det som är överflödigt, alltså den mängd med ord som verkar passa in på underraden så att båda raderna blir lika stora. Måste samtidigt tänka att det som redan står där måste flyttas åt sidan för att det från den övre raden ska få plats bredvid det som redan står - och sedan är det på ett ungefär lika mycket på varje rad. Är det bara en rad med ord så tänker jag att jag delar den på hälften så att det bildar två rader.
Såhär är det alltså varje gång jag kollar på tv. Varenda gång. Och jag har ingen aning om hur jag ska få det att försvinna, det har varit såhär i några år nu. Ibland så kan jag inte ens koncentrera mig på det jag kollar på för att jag alltid måste tänka på det där. Det är otroligt irriterande, och it makes no sense.



- TRÅÅÅÅÅÅK

Alltså. Fan vad jag har tråkigt. Trodde inte att jag skulle ha så tråkigt här, jag brukar nämligen inte ha det. Jävla skitväder.

Har ju som sagt vart otroligt lättretad hela dagen, inte blev det bättre när Lasse prompt ville att jag skulle skaffa en hotmailadress och lära honom hur man skickade mail och loggade in och allt det där. Fy. Fan. Jag skulle aldrig någonsin kunna bli en lärare av något slag, jag har helt enkelt för lite tålamod, och kort stubin. Jag blev ju bara irriterad hela tiden. Hälften av gångerna så hörde han inte vad jag sa, och resten av gångerna så fattade han inte vad jag menade. Helt jävla hopplöst. Och han kommer ju inte komma ihåg imorrn det jag lärde han idag, så imorrn måste jag antagligen gå igenom samma procedur en gång till. Joy!

Ehm. Imorrn kan jag försöka fota lite så kanske ni kan få se hur det ser ut här. Jag glömmer ju hela tiden att ha framme kameran xD Vet dock inte hur det blir med uppladdningen, datorn är ju som sagt riktigt seg. Är fortfarande pissed över att jag inte kan fylla på mobilen, kan inte ringa eller sms-terra någon.

Nej, fy vad tråkig bloggen har blivit. Imorrn ska jag fan vakna på rätt sida, hoppas det är lite bättre väder också! Hej solarium när jag kommer hem annars, hehe.
Nåja. God natt!

- 090615

Inget regn idag inte, mohaha! Förutom lite, lite duggregn. Men det har ju inte hindrat vädret från att vara pissigt. Det blåser och är mulet, och det är svinkallt ute. Vad är det här för "sommar"?

För er som inte vet så bor mormor & Lasse i typ världens minsta håla; hade idag tänkt fylla på min mobil när vi var på affärn, går till kassan, kollar på alla olika operatörer och belopp - men dom hade inte Parlino! Så tji fick jag, nu kan jag inte fylla på min mobil förrän på torsdag när jag är i Uppsala eller när jag kommer hem igen. Om vi inte hittar nån annan affär här där jag kan fylla på, men det tvivlar jag på.

Så, vad har hänt idag då? Inte mycket alls. Vaknade på helt fel sida imorse, och har varit lättirriterad större delen av dagen. Fick inte så mycket sömn inatt, hade grymt ont i magen igår när jag skulle sova. Ungefär så ont som jag fick när vi var på Irland förut, R. Ingen behaglig känsla om jag får säga det själv.
Vi var också iväg till Östervåla för att hälsa på Anny, min gammelmormor. Gammal gumma det där, hon fyller 91 år i år!
Och ja, sen har jag mest hållt mig för mig själv, sträckläst ur New moon, så jag blev klar för ett litet tag sedan. Tredje boken skall köpas snarast när jag kommer hem! Dom är ju inte lika bra som Harry Potter-böckerna, men det är inte långt ifrån alltså. Och by now så borde ni veta hur mycket jag gillar HP.

Det har inte ens vart sommarlov i en vecka men det känns redan som att det börjar ta slut. Vafan liksom? Inte alls så jag vill känna, vill ju njuta till fullo av lovet.

Hinner inte skriva mer just nu, dom ropar att maten är klar nu.
Hörs kanske senare, hej då! (:

- JAG. HATAR. REGN. ><

Det har regnat konstant sen jag kom till mormor & Lasse! Helt sjukt, på ungefär ett dygn har det regnat 100 mm regn. -.-

Nåååja, idag var vi iväg och spelade bilbingo, haha. xD Jag vann 150 kr! Joy. Fick dela med en annan också, men sånt är väl livet. Finns inte så mycket att göra här när det regnar, vi kan ju inte vara ute nånting. Eller, kan och kan, men jag äger varken regnkläder eller gummistövlar haha. Men enligt aftonbladet så ska det vara sol måndag till onsdag! Fast de har ju ljugit förut, så...

Deras dator är hur seg som helst. Pallar fan inte sitta mer, man kommer ju ingenstans haha.
Ska nog upp och leka med min kamera lite och läsa lite i användarhandboken. (yyy) Japp, så får det bli.
Uppdaterar kanske mer imorrn, vi hörs. Ciao! (:

- KAMERA!

Äntligen så har jag en kamera nu! :D
Fick köpa en av min mammas jobbarkompis som ville bli av med sin.

En Canon PowerShot SX100 IS.
8 megapixlar, 10 x optisk zoom och typ 474810294012 funktioner. Det är ju ingen systemkamera men ändå. Jag fick köpa den för 1300:- och den ser helt oanvänd ut, inga repor eller nånting på displayen. Fick dessutom med en kameraväska, och dubbla laddare så att man alltid har batterier färdigladdade.
Nu måste jag bara lära mig alla finesser, har en otroligt tjock användarhandbok att läsa ;D

Mongosotis


Kameran

- JENNIFER 18 ÅR! <3

Jennifer Argüelles

Världens finaste vän.
Kan knappt finna ord för hur mycket du betyder för mig.
Vi umgicks inte så flitigt i början, men vi lärde känna varandra mer och mer - och idag är du en av mina närmaste vänner och det är något jag är otroligt glad för.

Det är svårt att inte kunna prata med dig dagligen, träffa dig, eller bara ringa om struntsaker, att inte kunna vara med dig när du mår dåligt och försöka få dig att må bättre och trösta dig genom att få dig att skratta, det är så otroligt jobbigt.

Jag vill fortsätta lära känna dig mer & älska dig för den du är,
som du så fint uttryckte det till mig, och jag kan inte annat än att hålla med. Jag saknar dig som bara den och jag älskar dig så in i vassen mycket! Tur att det inte kommer dröja allt för länge innan vi ses, vi kommer få hem dig snart!

Du är bäst, hoppas att du vet om det. :*
Grattis på födelsedagen Jennifer! <3





- TÖRSTIG

Jag kan inte sova. Kul att man redan börjar vända på dygnet haha.
Och jag är typ galet törstig! Var ner för en timme sen och drack en liter juice på typ fem minuter! Var ner för en stund sen igen och drack två glas vatten, och jag är fortfarande törstig! Skulle kunna gå ner och dricka tre glas vatten till känns det som... Obehaglig känsla.

Nej ni, nu ska jag läsa nåt till kapitel i HP i hopp om att bli lite tröttare, börjar känna redan nu att jag är lite trött, äntligen!
Vi hörs imorrn, god natt!

- CHIQUITITA




Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita

So the walls came tumbling down
And your love's a blown out candle
All is gone and it seems too hard to handle
Chiquitita, tell me the truth
There is no way you can deny it
I see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita

- TIDSFÖRDRIV

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Malin som sa godnatt nyss
3. Hur lång är du? ~168
4. Vilken var den senaste film du sett? Stay alive
5. Vem ringde du senast? River som inte svarade
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha det tror jag inte :P" - Emobarnet
7. Vad är dagens planer? Sova så småningom, kanske läsa lite
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på hur snabbt jag vill ha svar, folk kan vara ytterst sega på att svara på sms nämligen, och då ringer jag hellre. Annars så sms:ar jag helst.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Nån timme sen innan jag gick upp till mitt rum
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Strax innan tio nån gång
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej? Eller va? xD
14. Vilken är din favoritplats? Mallorca kanske? Trivs annars väldigt bra hemma hos mormor
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte. Skolan, om jag inte har rätt sällskap
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands med nåt awesome jobb! :D
17. Vad skrämde dig som barn? Kan inte komma på nåt speciellt
18. Vem fick dig att skratta senast? Fredrika
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på, oftast i trosor bara
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre "i bruk", och tre till som ligger på den andra sidan av sängen
23. Hur många landskap har du bott i? 1?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja det har väl hänt, hehe
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Nja inte så överdrivet
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's chocolate fudge brownie
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala tillbaka våra skulder på hus och allt vad det är
29. Tycker du om kinamat? Ja! *_* Åh nu blev jag värsta sugen på det bara för det.
30. Tycker du om kaffe? Japp, men det är inte ofta jag dricker det. En eller två gånger i månaden kanske xD
31. Vad dricker du till frukost? När jag väl äter frukost så blir det väl juice till, annars te
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster sida av sängen, men höger sida på kroppen. Get it?
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Beror på
35. Är du en beroendemänniska? Beroendemänniska?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Nån gång tror jag
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja. Engelska, hyfsad franska och lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, om det är utomlands vill säga. Men pool kan vara skönt det med
41. Vad spenderar du helst pengar på? Jag är mer utav en sparare än slösare
42. Äger du dyra smycken? Nej, jag använder i princip aldrig smycken
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Choklad :D
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, jag vet inte. Alla mina kompisar är roliga på nåt vis (:
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett som jag har i ansiktet precis bredvid näsan. (Jaha, nu då...?)
47. Vad har du för ringsignal? Vet inte vad den heter
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja det finns väl nerpackat nånstans ^^
49. Flirtar du mycket? Nej, jag är blyg när det gäller sånt
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Google! Haha.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag har varken bil eller körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? Började läsa Harry Potter and the prisoner of Azkaban igår
54. Läser du dagstidningen? Inte direkt
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha va? Varje dag mellan tre och fyra!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Lite uppgifter som jag letade upp för att kunna fylla i en lapp från Försäkringskassan
59. När var du i kyrkan senast? Länge sen, tycker inte om kyrkor speciellt mycket
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

- HELGEN

Hej!
Förlåt för den kassa uppdateringen, men det har varken funnits tid eller ork den här helgen. Kan väl i stora drag säga det som har hänt; 

Fredag: Ellie tog studenten, var och kollade på hennes utspring. Hem en sväng, sen åka till Ellie för en liten mottagning med lite mat och bål. Iväg på slutskiva på kvällen som s-ö-g. Alldeles för mycket folk, dyr dricka, slagsmål och Ellie höll på att få en glasflaska i huvet nästan. Nattkäk på donken och sen åkte vi hem, kom i säng vid halv fyra kanske.

Lördag: Upp vid nio och åka hem till mig. Vi hade hur mycket som helst att förbereda inför den lilla festen: laga maten, baka bröd, städa, blåsa ballonger och allt vad det nu var. Folk började dyka upp runt fyra och sen var det fullt upp hela kvällen. Förutom att det var några som inte dök upp - wtf?! Vägra ringa och säga att man inte kan komma liksom... Nej, fyfan, sånt går bort. Men jag hade kul ändå och blev rätt så packad haha. Fanns ju en massa drinkar som man pimplade i sig, som man inte kände så mycket alkohol av, hehe. Ingen som blev för full, inga sura miner på nån och alla verkade ha det trevligt, så jag var nöjd med kvällen.

Söndag; Kom upp vid 12, märkte att Alexandra dragit hem nån gång under morgonen, ingen aning om varför. Kollade hur bussarna gick och pallrade mig in till centrum med Ellie - vi käkade på donken, muuums! Sen bar det iväg till Skarpnäck för min del, hade lovat River att underhålla henne i ett par timmar. Jag var typ världens tråkigaste sällskap haha, förlåt! Men jag var så himla trött. Hade som tur var ingen baksmälla i alla fall, förutom att jag var seg/trött dårå. Åkte hem sen och fortsatte att sega hemma.

Idag; Ledig från skolan, resursdag. Varför ska vi gå dom här sista dagarna i skolan ens? Så jävla onödigt, till och med mamma tycker det haha. Har bara varit jätteseg idag med och inte gjort nånting vettigt alls.

Mja, det var min helg i stora drag. Hur har ni haft det?
Posshaj!

- OVÄRT

R, Anna-Lena är inte i skolan på hela dagen, så mja. Du kanske får dyka upp på tisdag eller onsdag då.

Fan vad ovärt. Kommer till engelskan förut - och bara två till dyker upp. Vi fick tillbaka våra uppsatser vi skrev på svenskan förut och jag fick VG på den! Fick även VG i slutbetyg på Engelska B kursen. (: "Lektionen" var i alla fall slut vid 9.45, hade alltså bara lektion i 15 minuter... Så jag har suttit i bibblan och underhållit mig så bra som möjligt, Ellie har inte sitt utspring förrän vid halv två tiden... Middag hos henne vid klockan ses och klockan tio är det dags för slutskiva!

Dennis tog studenten igår också! :D Fan vad kul. Det började hällregna precis när han sprang ut haha. Man blev något blöt.

Vad mer? Har absolut ingen aning om vad jag ska rösta på på söndag, återstår att se helt enkelt.

Nu hoppas jag på att mamma kan sluta lite tidigare från jobbet så att hon kan komma och underhålla mig!
Hörs kanske senare om jag har tid. Kommer vara rätt upptagen både idag och imorrn så det kanske blir på söndag till och med.
Hej då!

- PAKET

Good morning sunshines!
Blev väckt strax efter 6 nån gång och fick öppna paket och sånt från mamma & Benny, Malin och Villy. Nicklas den jäveln var för trött (WTF?!) för att gratta mig nu så jag får väl present av honom senare.
Det jag fick dårå;

Mamma & Benny; 4000 kr (systemkamera i sommar bitches?)
Villy; aukustisk gitarr :D & ett busskortsfodral med texten "make love not aids", inutu fanns en minikarta över vart pendel- och tunnelbanelinjerna går. Och en kondom. Eh?
Malin; 12 st muffinsformar i silikon, kak/muffins"ställning" (sån där med en rund stång i mitten och tre olika fat ovanför varandra i olika storlekar som man lägger bakverken på), ordentliga spritspåsar, kaksprits (man fyller en kolv med smet och sen kan man få lika mycket smet i varje form), kökshanddukar, en bok

Mja, det var det jag fick. Jag är nöjd. (:
Mormor & Lasse kommer senare idag, och även Björne. Spännande att se vad jag får av dom för dom har nämligen inte frågat vad jag vill ha. Hm. Återstår att se helt enkelt.

Nu ska jag försöka hitta på nåt att göra fram till klockan 9.30ish, då bussen går ungefär. Börjar 10.50 idag nämligen.
Får väl börja med att duscha nu eller nåt, ciao!

- ARTOOOOOON IDAAAAAG!

Säg grattis ffs! :D
Jag vet att ni gillar't.

Klockan 6 blir jag väckt av mamma & company för att få mina presenter (yyy) Stay tuned.
Nu ska jag soooova. GOD NATT ALLESAMMANS! >:'''''''D

- ACRES WILD

Måste ju dela med mig av låten kom jag på! Inte för att nån av er nånsin lyssnar på det, men det känns lite bättre i hjärtat om jag laddar upp den här. Jethro Tull liksom <3 Hur kan ni inte se det på samma bra sätt som jag gör det? Olika smak förvisso, men är verkligen all musik jag lägger upp här dålig? ._. Äsch, skit i det. Jag gillar den i alla fall (yyy)


- 090601

- Puh, jag hade inte fått studiebidraget indraget som jag befarade!
- MVG i tyska (visste jag redan innan, men vi hade betygsamtal idag så nu är det set in stone så att säga)
- VG på alla nationella prov i engelska! Trodde det gick sämre faktiskt, jag var inte på topp direkt...
- Slipper göra biologiprovet, men har istället en sjukt jobbig uppgift att göra. Usch.
- Sjukt rolig, och tråkig på samma gång, poängjakt för treorna idag
- Acres wild med Jethro Tull kicks ass!
- Jag fyller arton om två dagar! >:'D
- Sommarlov om lite mer än en vecka, skööönt det ska bli!

Mja. Ungefär så.
Blir nog hemma från skolan imorrn, River är sjuk D: Dumma unge. Men krya på dig (yyy) Ska istället göra så mycket som möjligt på biologin - samt städa mitt rum (nej R, det var faktiskt länge sedan sist nu!), mormor & Lasse och Björne kommer och mamma tvingar mig att städa. Hallå, jag som fyller år och vad har dom att göra i mitt rum egentligen? -.- Naja. Det behövs väl inför helgen ändå I guess. Vi blir för övrigt mellan 20 och 23 personer. Ehe. Presenter, presenter, presenter! :'D Haha.

På tal om biologin; R, fixar du majslabben åt mig? Skriver du det mesta av den där extra uppgiften också så lovar jag att du får en B&J's för besväret! & Kinder Maxi (yyyy) Prettyplease? Känner mig noll pepp på den alltså. D: Nej men seriously, det vore guld värt.

- HAHA, JEN <3

Hahaha, sötnos! <3




Är det ingen som har hört talas om uttrycket "gör som indianerna"? :O x'D


RSS 2.0