- RICKY <3

Åååh, nu kommer massa bilder på Ricky Wilson, sångaren i Kaiser Chiefs :>
Har kommit in i en liten period igen -_- Men vad ska man göra, människan är sex <3

                                  


- TUESDAY

Idag hade jag bara Natinellt prov i engelska - reading and listening. Det gick bra! :D Eller, jag tror att det gick bra. & bara för att jag tror det gått bra kommer det säkert vara precis tvärt om. Damn it!
Iaf, var med Ellie & Mini innan, mellan och efter proven ett tag (: Käkade i skolan och sen gick jag till min buss som jag inte visste när den gick, 865:an alltså ^^ Kom precis dit i tid! Hann inte stå där mer än 30sek innan bussen kom xD Mikaela var där, en från min gamla klass, så vi satt och snacka lite på bussen (: Hon skulle vidare till Ådran efter att jag gått av, för hon skulle rida sin häst. I alla fall lite, den har vart sjuk i hela 8 månader och var äntligen frisk nu sen nyligen. That's good.
På vägen hem så ringde min mentor Karin mig, jag bara vafan?! x) Haha. Så till River: måndagens tid är ändrad, börjar 9:50 istället för 9:05 (speaking i engelskan), för Karin skulle på nåt möte. Så, nu har jag sagt det.
Nu ska jag plugga matte, för jag har nationellt prov i det nästa vecka :< I don't want to!!!111ett!11!!
Over and out.

- CHILL :>

Veckan framöver är väldigt lugn! :D Imorrn, måndag, så är det vanlig skoldag + utvecklingssamtal på morgonen.
På tisdag är det resursdag, men jag har Nationellt prov i Engelska så jag måste dit i alla fall. Men jag behöver bara vara i skolan i max 1½ timme eller nåt ;).  & sen är det vanlig skoldag på onsdag - men om ryktena stämmer så har jag kemiprov. Illa! Sen är man ju som alla andra ledig på torsdag och fredag, nicenicenice! Har däremot ingen aning om vad jag ska göra på Valborg :S Pratade ju iofs med Linda om att jag skulle vara med henne, Issa & Corinna (: Och blir det inte så så ska jag nog vara hemma med familjen bara. Jag har i alla fall bestämt mig för att hur det nu än blir så ska jag inte dricka! Yes, jag är duktig_flicka_91 ohja!
Idag har förövrigt varit en väldigt ohändelserik dag, sov väldigt, väldigt länge & sen har jag inte orkat göra så mkt. Fortsatt läsa 2:a Harry Potter boken - och på tal om det så får jag inte glömma biblioteket imorrn! Ska kila dit och låna 2:a HP-boken, fast på engelska dårå ;) Har bestämt att hypa upp min engelska rejält nu, & böcker är ett jättebra tips då! Så, om ni har nåt bra engelskt boktips så vore det neat (:!

Hade tänkt lägga till en bild på det som rör sig mest i mitt huvud just nu - vilket ju är Harry Potter! (Big surprise).
Så här kommer en bild på J.K. Rowling som är personen bakom denna helt underbara värld. <3 

image2


Over and out.


- WOHO!

Zappade runt lite på TV:n nyss och upptäckte att det skulle komma ett program som hette J.K Rowlings magiska år! TV4 Plus nu kl 17.00 till 18.00!
"Brittisk dokumentär från 2007. Författarinnan J.K. Rowling är en av de mest berömda författarna i världen. Hennes böcker om trollkarlen Harry Potter har översatts till 65 olika språk och sålt i drygt 350 miljoner exemplar runt om i hela världen. Man har spelat in fem filmer baserade på böckerna och ytterligare två planeras, man har till och med byggt en park med Harry Potter tema i Florida. Frågan är hur det känns att stå i centrum för all denna uppståndelse. Det här programmet följer J.K Rowling under 12 månader av hennes liv och försöker ge svar på allt man någonsin velat veta om Harry Potter och dess författare."  <3
Jag var så snäll och informerade Lovisa också :*
Puss!

- FILMTIPS?

Fyfan för den här kvällen/natten. Erase and rewind, prettyplease?  .__.
Nu ska jag sova, kanske somna till en film. Men jag har ingen film som jag inte redan sett minst 10 ggr på ><'' Jag behöver nånting nytt - filmtips någon?
& Volbeat is the shit på tal om ingenting.
Godnatt, over and out.

- GRATTIS! <3

Idag fyller Amanda hela 16 år, så ett stort grattis på henne! >:D <3
Hoppas att du har haft det bra på din dag :*
You're 100% incredibly super duper amazingly holy wowzers goodness gracious gorgeous! <3
Puss!

image1

- GRÄDDSTAKAD CIDERGÅS

Såå, vad har hänt mer idag då? Kom hem vid halv sju och upptäckte att ingen var hemma, så jag la mig ner för att läsa det sista kapitlet i HP ostört. Men, jag kunde verkligen inte hålla mig vaken. Så jag ställde klockan på mobilen så att jag kunde ta en 15 minuters powernap - men jag vaknar 2 timmar senare. Fan också. Det är Villy som kommer uppklampandes i mitt rum och frågar om jag vill ha ost och kex x) Nej.
Så jag sätter mig vid datan ett tag & pratar med bl.a. Bob och Linda <3, men efter ett tag så tröttnar jag och går ner till de övriga. Som alltid när mamma, Villy & Benny (speciellt Benny) blir fulla så kommer det upp samtalsämnen som de vanligtvis inte pratar om när de är nyktra. Mycket djupa samtal blev det må jag säga, och jag fick reda på saker som jag aldrig hört förut. På både gott och ont.
Sen följde jag med ner till Villy för att glo på film, men han bara slumrade till och pratade konstant så det inte vart nå roligt längre, så då gick jag upp till mitt rum igen ^^
Nu ska jag läsa ut Harry Potter and the Philosopher's Stone & sen ska jag sova (:
& påtal om rubriken - jag kan inte få nog av ett klipp med Robert Gustavsson! <3
http://www.youtube.com/watch?v=5i9xZhmoej0
God natt!

- TOKIO HOTEL BILJETT

Idag hade jag bestämt mig för att lämna tillbaka min & Jennifers TH-biljett. Det gick ju sådär bra.
Gick till ATG-ombudet i centrum & berättade hur läget gick till, och gav biljetterna till subban i 'kassan'. Först tog hon emot biljetterna och började fibbla, tills hon sa att det inte gick att lämna tillbaka min biljett just där. Hon fortsatte med Jennifers biljett och snackade om att den var för skrynklig för att 'trycka in i maskinen' O__o, jag bara jaha? Hon var tvungen att ringa till nån snubbe och knappa in nån kod nånstans, & sen fick jag äntligen dom pengarna i alla fall. Sen så sa hon att jag var tvungen att lämna min biljett på ett Ticknetombud, inte ett ATG-ombud. Hon skickade mig vidare ända till Globen för det var det enda stället hon kom på.
Sagt och gjort så åkte jag in till Globen och tog med mig Linda dit (: Killen i den kassan började också granska biljetten & sa att nej, du kan inte lämna in den här, du måste åka tillbaka till det stället där vart du hämtade ut den. Varför skickade den jävla subban mig ända till Globen för att sen veta att... JAG MÅSTE ÅKA TILL FUCKING UPPSALA FÖR ATT LÄMNA DEN JÄVLA BILJETTEN! Fyfan vad arg jag blev ><''
Bara för att jag råkade hämta ut biljetten på det jävla Uppsala Nya Tidning, så måste jag tillbaka dit. Inte okej!
Tänk om jag hade hämtat ut biljetten i Haparanda, hade jag vart tvungen att åka dit igen för att lämna tillbaka den?
Det är nåt jävla fel på deras icke fungerande horsystem.
Nu är jag på jävligt dåligt humör, kan ju också bero lite på att jag endast sov 2-3 timmar inatt.
Släng dig i väggen - over and out.

- TIRED OF THIS SHIT

So, vad har hänt idag då? I princip - ingenting!
Jag har pluggat en massa franska, varvat med lite (eller ganska mycket) sovande, & så har jag läst Harry Potter <3
Läste ut första boken på svenska idag och nu har jag börjat att läsa den första på engelska ;D Askul!
Mindre kul är att jag inte har haft nån aptit på hela dagen, har bara ätit en macka som "lunch" och tryckt i mig lite middag. Jag har dessutom mer eller mindre lock för båda öronen så jag är typ halvdöv ><'' Inte kul, nej.
Som det ser ut nu så blir det nog ingen skola imorrn heller, vilket innebär att jag missar det 2:a kursprovet i franska. Helvete också. Men vafan ska jag göra liksom? :/ Bättre att vara hemma och bli helt frisk än att gå halvsjuk till skolan och göra det mycket värre. Men på fredag hoppas jag att jag kan gå till skolan igen (yy).

I helgen så ska jag kanske träffa Linda! :D Det är sagt så i alla fall x) Vi har bestämt oss för att smida lite planer. Nu när vi vet Jennifers adress och så, så ska vi nog skicka lite Marabou till henne, tror hon skulle bli glad då <3
Fyfan vad jag saknar henne .__. Jag vill att hon kommer hem! Kollade upp vad en resa dit skulle kosta, och om man säger som såhär - det är ingenting jag har råd med. Kostade fan 10000kr att åka dit och vara där en vecka! Helt sanslöst.

& jag vet inte hur det blir med Harry Potter eventet. Mamma vill att jag ska dra dit med någon som jag känner, men det är knappt nån som jag känner som gillar HP mycket! So what to do? Dessutom, om jag nu får gå på det så kommer jag missa min första dag på sommarjobbet. Och hur smart är det på en skala?
Blir så frustrerad, för det här är någonting som jag verkligen vill göra.
Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite HP och vältra mig i självömkan.
Over and out.

- FEVER

Vaknade med feber imorse, och med halsont som att det kändes att jag svalt ett par rakblad.
Dagen har flutit på... långsamt. Efter att klockan ringde imorse kunde jag inte somna om, så jag la mig för att kolla på film. Efter att ha sett på Se upp för dårarna och John Tucker must die, med lite frukost däremellan, så kunde jag äntligen somna. Sen har jag inte orkat göra nånting, men det känns inte som att jag har feber längre. Hoppas på att kunna gå till skolan imorrn, kan fan inte missa mer!
Idag missade jag ju första delprovet i franska & omprovet i historia.
Not good men vafan ska jag göra då.
Nu ska jag försöka äta lite & alternativt plugga sen, om jag orkar.
Over and out.

- FRANSKA

Denna helgen har jag pluggat mycket franska, har ju två kursprov nästa vecka :/
I alla fall, när jag bläddrade i min franskabok så hittade jag några citat som jag tänkte dela med mig av x) Alla har hört dom förut, men vill skriva dom på franska i alla fall ^^

VOULOIR, C'EST POUVOIR
ATT VILJA ÄR ATT KUNNA

QUI VIVRA VERRA
DEN SOM LEVER FÅR SE

QUI NE RISQUE RIEN N'A RIEN
FRISKT VÅGAT ÄR HÄLFTEN VUNNET

COMME ON FAIT SON LIT ON SE COUCHE
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

L'ARGENT NE FAIT PAS LE BONHEUR
PENGAR GER INGEN LYCKA

LES PETITS RUISSEAUX FONT LES GRANDES RIVIÈRES
MÅNGA BÄCKAR SMÅ BLIR EN STOR Å

L'APPETIT VIENT EN MANGEANT
APTITEN VÄXER MEDAN MAN ÄTER

- SERIOUSLY

Så, vad har hänt hittills idag då? Skippade matten imorse för en timmes mer sömn, åkte och hade idrott vid HGY, tillbaka till skolan för engelska & svenska. Vi kollade på ett avsnitt av Simpsons på engelskan! :D Fett kul. & sen fick vi bara fylla i ett papper, man skulle leta efter ord och rätta meningar som inte var korrekt engelska 8D Chiiiill. Sen var det lunch, mums <3. Hörde sen att maten hade tagit slut hahaha! :'D Stackars dom som inte fick något, & det var ändå 1½ timme innan matsalen stängde Oo
Svenska hade vi efter lunchen. Vi skulle jobba med vårat författarprojekt, & ja... jag vet inte vad jag ska säga. Eller snarare, hur jag ska säga det. Kära lilla (namn) har ju inte varit närvarande vid någon av lektionerna då vi jobbat med det här, så jag & (namn) har fått göra allting själva. Så vi började ifrågasätta honom om varför han inte har varit här och så. Han påstod att han hade haft feber och lunginflammation i ca 5 veckor. & han sa att Jan Guillou skriver action- och äventyrsböcker. Och trots att han har läst Ondskan så vet han inte vad huvudpersonen heter i efternamn. Smartass. Jag & (namn) satt i alla fall och skällde på honom (med halva klassen som åskådare), och det slutade med att han sprang ut ur klassrummet med tårar i ögonen, och lämnade mig och (namn) ensamma - igen! Karin pratade med honom och han får inte vara med på redovisningen, så vi måste sköta allting själva. Och vi är hälften så liten som alla andra grupper. Fyfan alltså. Jag förstår mig inte på honom. Och juste haha! När (namn) då sprang sin väg så började alla i klassrummet att skratta som fan sekunden efter att han satt foten utanför dörren x'D Liiite kul var allting ändå. Hoppas att han inser nånting nu. Verkligen ingen i klassen gillar honom.
Meeen i alla fall, nog om det. Efter skolan så åkte jag till tandläkaren en snabbis och fixade en sak, & sen träffade jag Ellie (: Vi åkte en tripp in till stan och bara "flummade runt", för att citera Ellie. Trevligttrevligt, & solen har skinit hela dagen! :D Give me summer, now!
Vi ska käka grillat till middag också, hoppas att maten är klart snart ;)
Och avslutningsvis så vill jag säga att Linda är en skön liten prick - I like you alot! <'3
Over and out.

- THURSDAY

Idag hade jag Nationellt prov i engelska. Asså, vad fan vad det för jävla ämne? O__o Årstider. Lame som as. Som att inte varenda person skrev om en resa dom varit med om. Kunde ju gått bättre för min del haha xD Hade jättesvårt att komma igång (det har jag alltid), & sen flöt det inte på så bra. Använde enkel och enformig engelska. Känns som att jag inte har lärt mig någon mer engelska sen jag började gymnasiet, jag kommer liksom ingen vart! Finns ju så mycket mer att lära sig, men när man får glosor av Karin som adult och worry så är det klart man inte lär sig någonting nytt. När vi jobbade med olika artiklar i skolan så tog hon med flit dom glosor som var enklast. & dom glosor vi jobbade med innan dess. Blir så arg.

Efter provet så hade vi håltimme i två timmar, men jag joinade Ellie & Mini på elevrådets årsmöte, sitta och säga "Ja!" & äta gratis kakor är ganska nice må jag säga. (:
Sen var det dags för kemi & det var rätt chill. Hade en lärarkandidat där och han gick igenom en sak som made no sense, så ja. Sen fick vi jobba med uppgifter, orka räkna ut mol & massa & allt vad det nu är ><''
Efter det var det dags för franska! Vi hade en sitta-och-plugga-inför-kursprovet-lektion 8D Slutade med att halva klassen satt och spelade Jeopardy med franska ord man skulle översätta, mycket roligt haha! :D & jag förundrades över hur många ord jag faktiskt kom ihåg sen tidigare kapitel, trots att jag typ aldrig hann svara för dom andra "tryckte" innan dom tänkte efter, något som jag tog mig extra tid till, höhö.

Väl hemma så kollade jag på Smallville! :'D Älskar den serien (yy). Käkade upp det sista av min glass, sen la jag mig i sängen för att läsa lite, & då somnade jag. Fanfanfan. Inte bra. Har inte ätit nån middag heller (förutom kladdkaka (aa)), för det var Chili con Carne till middag <///3. Så vidrigt.
Och ja, det var väl min dag. Skriver kanske senare, för nu kmr jag inte kunna sova på ett tag.
Peace out.

- ONSDAG

Det gick väl relativt bra hos tandläkaren idag. Tyvärr så fick jag inte ta bort dom två blå bolliknande sakerna jag har bakom mina framtänder, som gör att jag inte kan bita ihop ordentligt. Grymt irriterande för han sa förra gången, OCH gången innan det att han skulle ta bort dom nästa gång. Men så blev det ju inte. Hatar när tandläkare inte håller vad de lovar. & jag blir inte av med tandställningen innan sommaren fick jag veta idag ><'' Han sa förut att det skulle vara klart innan sommaren, men nehej.
Något annat negativt som jag fick reda på idag är att jag har nationellt prov i engelska - imorgon! Då börjar jag 8:30 istället för 11:40. Dom kunde ju i alla fall lagt det på en engelskalektion, men River sa att det ändå var lätta prov (yy).
& det är inte LOST idag .__. Var inte det förra veckan heller </3 Uppehåll i USA - uppehåll här. ><''
Positiv sak idag då: jag har fått sommarjobb! :D Eller, jag har vetat att jag ska få det men inte när och hur länge. Det blir vecka 30, 31 & 33 (: Två av veckorna ska jag jobba med Villy, tack gode gud! xD Haha.
& nu har jag gett min käre mamma hemsideadressen till Harry Potter eventet så att hon kan kolla och läsa själv vad som står, jag är så sär på att förklara (aa), höhö.
Och ja, det var väl min dag, har käkat lite Ben & Jerry's också, men inte så mkt för jag var mätt från middagen fortfarande ^^
Nu ska jag nog plugga lite historia, men det är så laaaaaame. Jag vill inte skriva provet på fredag redan .__. Måndag hade vart okej, för då kunde man plugga hela helgen.
Over and out.

- YEES

525167-1

- TISDAG

Idag var det skola igen efter 4 dagars "ledighet" 8D I fredags var jag ju sjuk, & igår så var det studiedag! :D
Iaf, imorse så missade jag bussen precis -_- Något irriterande, för jag missade då min franskalektion. Sen hade jag bild, och det var faktiskt kul! Fick sitta och måla på mina lerfigurer hela lektionen (: Sen så finns det ju vissa personer i klassrummet som är mindre... mja, kanske inte ska nämna det här.
Sen var det dags för lunch följt av matte + mentorstid. Mattelektionen var helt okej, gjorde inte så speciellt mycket - en mycket förvirrad Patrik skulle ha genomgång men det gick ju sådär bra :P Jag & River sneakade oss ut innan mentorstiden för den är så tråkig, och vi ville inte möta en bitter Karin.
Medans jag stod och väntade med River på hennes buss så spekulerade vi om alla lärares "liv" xD Haha det var roligt, men det gick överstyr efter ett tag (a)

Väl hemma så la jag mig för att läsa Harry Potter och de vises sten, men lyckades somna en stund .___.
Middag med kladdkaka som efterrätt = mums! :'D
Följde med alla och pantade / handlade mat och när vi kom hem igen så pluggade jag historia - har nämligen ett omprov på fredag </3 It sucks.
& nu är jag här 8D Ska nog fortsätta med historian lite innan jag ska sova, och läsa lite HP om det hinns med <3

Imorrn har jag fysik, matte & historia, sen ska jag till tandläkaren. Kanske hinner vara med en stund på kemin, vet inte riktigt hur det blir. Men dagen blir inte så helvetiskt lång som den brukar vara i alla fall.
Over and out, skriver nog imorrn och skriver hur tandläkarbesöket gick.

- SÖNDAG DEN 13:e

Egentligen ska det vara fredag den trettonde - & det var det för exakt ett år sedan idag. Fredag den trettonde - otursdagen! Och det kan man säga att det verkligen var, i alla fall för min del.

Jag kan dra historien för den som inte vet: vid den här tiden för ett år sedan så mådde jag verkligen riktigt pissigt av vissa anledningar, en av dom var skolan. Jag fick för mig att dränka mina sorger och bara slippa den jävla smärtan som jag dagligen fick stå ut med. Alkohol var sättet jag tog till för att fly bort. Jag drog med mig Pernilla till Bob i Uppsala så att vi tre kunde dricka tillsammans. Vi bestämde oss för att gå ut och dricka det vi hade så vi gick runt på stan ett tag, mötte massa andra fulla människor och sen gick vi till Fyrisån och satte oss vid "varma gubben". Sen hände det en massa pinsamheter med ett gäng andra som också var där - och sen vaknar jag upp på sjukhuset dagen efter. Vad i helvete tänkte jag? Jag hade ingen aning om vad som hade hänt. Jag hade druckit mig så full så att jag nästan var medvetslös, så Bob och hennes mamma tog mig till sjukhuset. 1,7/1,8 promille alkohol hade jag i blodet. Det är från ett visst tillfälle som jag inte kommer ihåg nånting, men jag har fått berättat för mig vad som hänt av Bob och Pernilla, & det är ingenting jag tänker skriva här.

Fyfan för den dagen säger jag bara - och fan vad jag ångrar mig. Vill bara göra det ogjort. Ett tips till alla i alla fall: vill du "komma bort" så är alkohol den sämsta idén ever! Det gjorde bara saken värre. Samtal med psykolog & möte hos Soc bland annat.

Peace.


- GRAAATTIS! <3 (13 april)

Idag fyller min lilla runkbulle Fredrik hela 19 år! :D

Helt sjukt vad 'länge' vi har känt varandra egentligen, lite mer än 2 år nu. & grejen är den att vi bara har setts en gång haha. Han kom hit på besök i somras lite mindre än en vecka. Grymt var det att träffa honom efter en lång väntan! Vi har haft våra upp och nedgångar, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Jag är väldigt glad över att ha honom som vän - he's one of a kind må jag säga xD

Fredrik, jag älskar dig <3 & ett stort fett grattis på din bemärkelsedag!


- BBQ

Idag (lördag) så drog hela familjen, minus Villy, hem till Camilla för lite grillning i det kalla vädret x)! Det var mycket trevligt men tyvärr så var inte Ellie där :/ Hon skulle på Minis 18-årsfest, men aja. Annat folk som var där: Camilla & Thomas (ofc), Ari/Phia/Robin/Saga, Jimmie(y?)/Lena/Tindra, Jim & Anna, Toran(?), nån mer som jag inte uppfattade namnet på, Daniel, Lena (Thomas mamma), & min familj såklart ^^

Alla dök väl upp vid halv fyra nån gång har jag för mig (: Vid 6-7 så blev det alltför kallt så alla skulle dra upp till Camilla, men min och Phias familj bestämde oss för att dra hem x)

De övriga som stannade kvar skulle typ fortsätta festa och sjunga lite Singstar :D

När vi väl kom hem så bestämde jag mig för att fortsätta städa mitt rum - ordentligt! Mamma & Benny tyckte inte att det var tillräckligt städat så dom drog in mitt internet ><'' Moget. Så jag har inte haft internet fredag kväll/ hela lördagen/ en del av söndagen. PAIN säger jag bara! </3

Rummet börjar arta sig en aning nu så jag hoppas på att få tillbaka internet imorrn (söndag).

Så ja people, det var min dag det. Ooootroligt händelserik, I know. Eeehm, ja.

Juste! Jag såg världens bästa film nyss, men samtidigt skummaste haha xD Tror man måste se den minst två gånger för att förstå den bättre. & typ ensam utan en babblande Villy bredvid sig. Han kan fan inte sluta prata haha. I alla fall, Butterfly effect heter filmen - se den!

Over and out.


- DE' E HUMOR, DE' E HUMOR, DE' E HUMOR

Läderkeps och latexsuspensoar, sen är det bara bend over efter tvålen i duschen och burnout i daimkrysset.

Hoppa upp på kassaapparaten får jag bonga in dig.

Jag vill parkera bussen i pastejköket.

Leka handbollstränare - gömma pinne.

/ Apache - gaypolisen i Överkalix

Det här är från "I manegen med Glenn Killing"! Så jävla roligt det är haha x'D Det är verkligen humor! Rekomenderas verkligen att se (:

Silverminken Thomas in my <'3


- 11 APRIL

Jag kom på att det är en ganska så 'speciell' dag idag. Det var nämligen så att det var exakt ett år sen som min morbror Villy kom hit! Då trodde jag verkligen inte att han skulle vara här så långvarigt haha xD Trodde det skulle bli en vecka eller två, absolut inge mer än det. Men så kom andra hälften av maj & då var jag helt övertygad om att han skulle åka tillbaka till Köping - jag menar, familjen skulle ju åka på en resa till Mallorca, inte kunde man lämna honom ensam hemma hos oss? Men det var exakt vad vi gjorde (: & sen flöt det bara på, han var här hela sommaren & ströjobbade lite hos Maibrit för att få lite pengar, tills han i höstas/vintras skaffade ett jobb på Kjelles jobb. Iaf, min poäng i det hela är att jag är så otroligt glad över att han kom hit och blev en del av våra liv! Han och jag har exakt samma störda och helt konstiga humor. Men det kanske går i släkten ^^ Han och jag kan prata om precis vad som helst och är det något som tynger mig så går jag till honom före mamma och Benny, han är så enkel att prata med och han tar inte någons parti.

Ett grymt stort TACK till Villy! <3

Avslutningsvis så vill jag bara slänga in några citat/interskämt som (nästan) inga fler än jag och han fattar x)

- Häpåreharuleppra?!

- Net on net (badminton ftw! xD)

- Dendu dendu dendu, haru sett på Hajen?

- Jag hatar Snigel! .__.

- Den med schmör på.

- Ska vi keeela? ;)


- SICK

Idag har jag vart hemma från skolan. Vaknade med huvudvärk imorse, värre än jag någonsin haft. & så hade jag ont i magen också, men den gav med sig efter en stund (y).
Jag har gjort absolut ingenting idag, jag har fan inte orkat. Det enda som jag gjort är att sovit och kollat på film. Började kolla på HP 2, men den hacka så jävligt så jag var tvungen att byta ><'' Blev att jag kollade på En prinsessas dagbok 1&2, och nu har jag precis kollat klart på Freddy vs. Jason. Och nu så har huvudvärken äntligen gått över nästan helt och hållet! :D
Pratade även med Bob ett tag förut idag och jag ska kanske åka till henne imorrn <3 Beror på ifall Villy behöver hjälp med vad det nu var, han har inte sagt vad ännu :P
Jag & Fredrik har även börjat prata mer med varandra den här veckan, gudars skymning vad jag har saknat honom! Vettefan varför vi helt abrupt slutade prata med varandra haha, men iaf x)
Nu ska jag gå och göra... ingenting .__., är visserligen på städhumör men det är så jävla ansträngande, på riktigt ><'' Ni ska bara veta hur otroligt varmt det blir när man städar ett litet rum haha.
Skriver senare om jag har nånting vettigt att skriva (:
Over and out.

- HEHE

Kollade nyss klart på "American Pie - The Wedding", alltså Stifler in my <'3! :D
Haha alltså tänk att umgås med honom, man skulle fan aldrig ha tråkigt 8D Men fan vad nasty det är när han ska äta upp den där "chokladtryfflen" (bajset) .__. Inte najs, nej </3
Iaf, det blev ju då aldrig att jag läste nånting. Läser Ondskan & den hade ju kunnat vara bättre. Men när jag väl har läst den så ska jag läsa om alla Harry Potter-böckerna :'D! Och läsa den 7:e boken, för den har jag inte läst ännu *shame on me*. Idag fick jag nämligen reda på av Lovisa att det ska vara ett Harry Potter event nu i sommar, i Täby :'D Ååååh vad jag vill gå! Ska fråga mamma om jag får haha xD Men ååh fett kul det skulle vara! & man kommer delas in i elevhem (yy), och det kommer hända en massa skojsiga saker! På deras hemsida (www.erised08.com) så ber dom en typ om hjälp att fixa & hjälpa till när man väl är på plats - något jag mer än gärna gör! Grejen är den att jag inte har någon att gå med .__. Bob är på Irland just då </3. & Lovisa sa att hon kanske inte heller kunde för att hon skulle också vara nån annanstans, men ja.. vi får se hur det blir.
Och ja, jag är löjligt förtjust i Harry Potter-världen (a) Sanningen är den, att jag fortfarande väntar på mitt intagningsbrev. But ignore that you saw that.
Anyway, nu ska jag läsa lite innan jag sover, så att jag sedan kan börja läsa på HP nån gång!
Godnatt!

- YES PLEASE

Jaha, nu ska jag också börja blogga (: Det var faktiskt Emelie som sa att "det skulle passa dig". Och tja, det kanske stämmer, vem vet. Det återstår att se. Förväntar väl inte direkt att någon ska läsa men det vore kul om nån gjorde det i alla fall 8D
Ytterst kort skoldag idag förövrigt :D Hade bara franska då min kemilektion var inställd (Y) När jag kom hem så var det ingen annan hemma, så jag satte mig vid datan - as usual. Gosh jag måste sluta sitta vid datan så mycket & ta tag i skolan! Det har jag sagt en miljon gånger men det blir ju aldrig så. Iaf, när mamma kom hem så var jag tvungen att städa mitt rum, för hon & Benny hotar med att stänga av internet om inte jag och Nicklas städar våra rum. Jag menar, vad spelar det för roll om det är stökigt? Det är ändå bara jag som är i mitt rum och det är jag som får leva med skiten. Ibland förstår jag mig inte på föräldrar.
Mja, nu ska jag sluta detta dryga inlägg och gå och läsa eller nånting!
Ciao!

RSS 2.0