- WAS?

Dålig på att uppdatera I know, men det känns ändå som att det inte är nån som läser ><'' Dåliga på att kommentera är ni i alla fall. Denna helgen har vart väldigt lugn, med vissa inslag av aggression - ren avsky om jag får säga det själv. Tänkte summera helgen lite snabbt;

Fredag; Frivillig matte på morgonen så man hade ju släpat sig dit helt i onödan. Hade min sista gympalektion efter det och då hade jag massage, blev klar tidigare än väntat. Fick vänta i över en timme på att engelskan skulle börja där vi ändå inte gjorde nånting. Lämnade tillbaka böcker, gjorde en utvärdering och fick resultatet från Nationella. Och seriöst, fuck Karin! Jag BORDE fått MVG! Men nej, "..du måste våga prata mer."  Tror hon att jag är rädd för att prata eller vad fan är det frågan om? I Eng B & C ska jag fan visa henne. MVG, here I come!
Åkte och inhandlade mat med mamma, Villy och Malin efter det och sen... sen Oo.. jag kommer inte ihåg vad som hände resten av dagen/kvällen x) Aja.
Lördag; Var och klippte mig med mamma och Villy. Dom färgade också håret vilket jag också hade planerat att göra men hon orkade inte sa hon ><'' Ska göra det på fredag istället. Efter det åkte vi och köpte massa jord haha x) & lite mat efter det. Städade också Villys rum för en hundralapp ;) Och sen var det ju dags för ESC. Seriöst. Sveriges låt är inte dålig! Hur i hela fridens namn hamnade vi på en 18:e plats?! Vad har Europa emot Sverige? x) Och alla andra länder måste sluta kompisrösta ><'' Införskaffa en jury igen? Fattar inte hur Ryssland kunde vinna, låten var ju inte ens bra. Vet inte varför jag är så förbittrad över detta haha 8D
Söndag; Gick upp tidigt denna dag för att åka på en voltigetävling med Villy, mamma, Malin & Elin. Min kusin viktor skulle nämligen tävla (: Och han är bara 9 år! I alla fall, hans lag kom tvåa utav fem tävlande nybörjarlag så det var ju bra. Efter tävlingen åkte vi till McDonald's i Älvsjö för lite käk, & sen kollade vi in nya Willy's precis bredvid. Väl hemma hände inte så mycket, segade som fan. Kollade på Parlamentet och sen käka vi tårta, mors dag vafan! Mamma fick ett kort och choklad, hallontryffel, från Åre chokladfabrik (: Kikade på film med Villy men jag råkade somna höhö.
Idag; Hade ingen engelska så jag började vid 10.25. Samma sak hände som på engelskan i fredags, utvärdering och "talrespons". Fick VG på den! :D Åkte hem efter svenskan, whoops. Men gaaaaaargh på min buss! Skulle  ta 865:an hem som gick 11.40 nånting, och jag var där redan 11.20. Tror ni bussen kommer eller? Nej! Så nästa buss gick inte förrän 12.10 så jag väntade på bussen i hela 50 min ><'' Det var fan inte kul. Matteplugg när jag kom hem, matteprov imorrn </3 Känns inte som att det kommer gå bra men jag kan väl kanske lyckas skrapa ihop ett G åtminstonde.

Over and out.

- FINALLY!

Idag var jag hos tandläkaren! :D Gick där ifrån med ett stort leende på läpparna. Guess what? Jag får ta bort min tandställning nästa gång! >:'D Fatta lycklig jag är! Efter två jävla år är det äääääntligen dags. Can't wait!
Eller, först ska jag på röntgen & sen till Gerogios 1½ vecka efter det, och om röntgenbilderna är bra så får jag ta bort tandställningen. Men jag ska först dit på morgonen, så tar dom bort i den nedre käken och så ska jag få nån slags skena så att tänderna hålls på plats. Sen ska jag dit samma dag fast på eftermiddagen och ta bort den i överkäken - & sen är den borta! <3 Idag fick jag också ta bort sakerna bakom mina framtänder som hindrade mig från att bita så nu kan jag tugga ordentligt!!!
Häromdan fick jag också ett brev från vanliga Folktandvården om att jag skulle dit, och där har jag inte vart sen jag fick tandställningen för ~2 år sen - snacka om att jag kommer ha hål i tänderna! >_> Man kommer ju inte åt överallt med tandställningen, så... Men screw that, jag slipper ha massa saker i munnen! :''''D Glad_tjej_91 ohja.

Over and out!

- YOU OR THEM

Hej!
Nej jag har inte glömt bort att blogga, jag har bara inte orkat haha x) Här kommer i alla fall lite updates sen sist;

Torsdag: Var i skolan och sen ringde Linda mig och frågade om jag ville följa med till Media Markt. Vilket jag gjorde såklart (:

Fredag: Min enda lektion denna dag var gympa! :D Så jag åkte bara dit och simmade, hem en sväng och lämna/hämta saker, och sen drog jag till Lindas skola. När hon slutat så åkte vi in till stan för att köpa present till hennes mamma som fyllt år, Issa var även med oss då. Hem till Linda, slappa, laga mat, åka till hennes skola med hennes mamma - vi fixade inför Tomtbergadagen, la massa ätbara saker i massa hinkar som skulle vara vinster i deras lotteriförsäljning. & så fixade vi en skylt att hänga vid bordet imorgon.
Hem till henne igen då vi inte gjorde så mycket på ett tag, men sen kom vi på den finfina idén att göra en dammsugarreklam. Ja du läste rätt, en dammsugarreklam. Ni vet den reklamen som går på TV, Siemens nya dammsugare? "Vi befinner oss i detta hem där vi upptäckt en helt ny art..."  Den! Linda var dammsugare och jag var kameraman och den som pratar :P Fyfan vad vi skrattade kan jag säga! Hahahaha, ont-i-magen-börja-gråta-skratta! Kommer ut på Youtube sen! Anyway, segade vid datan och tjockade i oss glass, sen kollade jag på ishockeyn mellan Kanada och Sverige. Sverige förlorade tyvärr >:, & efter det somnade jag.

Lördag: Åkte till Tomtberga strax efter klockan nio, trötta som få. Fixade och donade lite med bord och hinkar och sådär. Jag stod och sålde mest av alla haha - och jag går inte ens i deras klass x) But I don't mind, det var faktiskt kul. Träffade Anita och Stefan bland annat! Kul att se dom igen (: Träffade också Jessica och Ziyi en snabbis, & såklart filurerna i Lindas klass - Philip, Issa & Corinna t.ex :* Och ja, det var väl det därifrån. Åkte till centrum med hennes mamma för att det var nån som fyllde år och dom skulle köpa present, och sen åkte vi hem till Linda igen. Jag & Linda slocknde båda två haha! Vi var så otroligt trötta. Sen skulle dom iväg till den som fyllde år, så hennes mamma skjutsade hem mig - snällt om jag får säga det själv! :D
Väl hemma kommer jag inte ihåg vad jag gjorde Oo Haha. Eller det var var hockey, Sverige - Finland? Sverige förlorade med 4-0. 4-0. Inte ens en bronsmedalj kunde vi få! & sen kom Kjelle och Åse över kom jag på ;P

Söndag: Segdag denna dag. Jag & Villy ägnade helhjärtat dagen åt att kolla på film x) Massa A nightmare on Elm Street blev det (: Det är ju bara ettan som är läskig! Blev ganska besviken på alla dom andra filmerna vi såg, 2-5:an var det btw :P Men ja, det var väl ungefär det vi höll på med hela dagen. Såg Transformers också senare på kvällen, ganska bra film faktiskt.

Måndag: Dagens första lektion var svenska, fyfan </3 Ni skulle känt min puls! Not good. Skulle ju hålla tal dåva, och det gick faktiskt bra när jag väl kom igång. Pratade hyfsat fritt och sneglade bara ner på mitt "stolpmanus" då och då. Talet skulle vara i 3 min, och jag hamnde på 3 min & 23 sek, men stackars Tina pratade i nästan 5 minuter! Karin sa att man kunde få IG om man inte höll sig på ~3min.
Efter det var det historia, men lektionen varade bara i typ 30 min x) Massa folk som tjatade om att få kolla på treornas poängjakt haha, så till slut tröttnade läraren och bara "Men gå då!" Nicenice. Åkte hem efter den lektionen och skippade fysiken (a) Somnade när jag kom hem och ägnade mig inte åt så mycket, på kvällen kollade jag i alla fall på film med Villy, Cloverfield blev det. Bra film!

Idag: Franska på morgonen då vi egentligen skulle spela upp våran minipjäs, men vet ni vad? Franskaläraren var inte där! >:D Hohoho. Men den andra franskaläraren underströk klart och tydligt att hon inte var sjuk, bara att hon inte var där Oo Weird det där. River & jag skrev/övade på våran och den är asbra, ganska kort men bra! Ingen i gruppen kommer fatta vad det roliga i 'pjäsen' är bara ><'' Men aja.
Bild efter det (: Lugn lektion och jag började på en ny uppgift. River kommer med idéerna och jag utför dom, och bildlärarn älskar det mehehe >:D! Stack hem efter det. Shame on me. Men nästa termin kommer bli bättre, believe me! Pluggat matte/sovit/pluggat matte/ätit/suttit vid datan. Matten går segt som as! Svårt som fan är det också ><'' Matte + Anna = <////3 x 1000!
Imorgon är jag ledig i alla fall >:D Eller, det är friluftsdag - orientering. Men eftersom jag inte har vanlig idrott så slipper jag just det, men jag ska ändå till tandläkaren imorrn vid 11.30, & så får jag jogga/gå när jag kommer hem istället. Nu ska jag läsa lite och kanske se på film med Villy sen, as usual (a) Hehe.

Over and out.


- ANOTHER DAY ANOTHER WAY

Idag var jag hemma från skolan x) Kunde inte hitta mitt busskort imorse! & min hemmanyckel ligger ju såklart i busskortsfodralet så jag kunde inte ta mig till skolan på nåt annat vis. Suck. Hittade i alla fall busskortet och så för en liten stund sen - i tvättkorgen! O___o Fråga mig inte hur det hamnade där för det har jag ingen aning om haha.
Missade ju då mitt historieprov i skolan men det gör inget, för jag skulle ändå skrivit ett IG. Jag tror däremot att min kemilärare är ganska bitter på mig för jag har missat sjukt många kemilektioner. Anyways.
Idag har jag; letat busskort, slappat & pluggat lite. Läste lite också bara för att det var så länge sen :P
På måndag ska jag hålla tal i skolan - jag vill inte! Jag ska prata om konserter & prata om The Cure som 'konsertupplevelse'. Man ska stå där framme i 3 minuter och prata, och jag lovar att jag kommer hamna på typ 2 eftersom jag pratar mycket fortare för att jag bara vill komma därifrån. Skiter i att min klass är cp och inte lika musikintresserade som jag är, vem vet... jag kanske frälser dom lite till att vilja gå på konserter? Sure hope so! Min lärare har också sagt att man kan spela upp musik för att fånga åhörarna - ska jag kanske ta med en låt och spela lågt i bakgrunden medans jag pratar? Jag tror att jag skulle kunna bli lugnare av det själv så jag ska nog satsa på det. Jag ska i alla fall ha på mig min The Cure-tröja från konserten - den med Robert's ansikte på hela framsidan! Jag har däremot inte skrivit klart talet men snart så! Det blir att öva, öva och åter öva i helgen i alla fall.

På tal om The Cure så slänger jag in en bild på Robert från konserten <3
& en från när jag köade :P

   

Over and out.

- MATH

SItter i skolan just nu, har varit med Tina dom två senaste timmarna (: Väntar på att mitt förbannade franskaprov ska börja nån gång ><'' Kommer faila som faaaaan.
Matteprovet gick faktiskt bra idag! :D Svarade på många VG-frågor faktiskt, men vi får se hur det går. G får jag i all fall - skööööönt!
På fredag så ska jag kanske följa med min klass på Paintball! Vet inte hur jag ska göra ännu, för det kostar typ 250kr ><'' Vet inte hur mkt pengar jag har haha. Men jag ska ju kanske in till stan och träffa Lovisa, typ lämna posters till henne. Men som sagt, får se hur det blir.
Nu är det bara en halvtimme kvar till franskan börjar, sen ska jag hem och plugga historia. Det kommer inte alls att gå bra.
Over and out.

- ><''

Uuuuh. jag är på grymt jävla dåligt humör.
Imorrn har jag nationellt prov i Matte A. GREAT!
Min franskalärare ringde mig IDAG och sa att jag skulle göra dom missade kursproven IMORRN! Gaaaaargghhhh! Vem gör så? Hur fan ska jag kunna lära mig allting till imorrn? Helt sinnessjukt. "Jag glömde säga till dig innan." Tack så jävla mycket för den.
Sen så råkade jag somna och sov i typ 2 timmar. Fan.
Har även historieprov på onsdag. Yaaaaaay! <3
3 prov på 2 dagar sitter aldrig fel <3
Varför ska dom lägga allting i slutet av terminen? Idioter.

Nu har jag bara lust att lägga mig och sova, och inte vakna upp förrän sommarlovet börjar.
Enda positiva den här veckan är att jag slutar 10.30 på fredag.
& idag har jag gått cirka en mil i mina Converse, ni anar inte hur ont i fötterna jag har ><''

Erase and rewind. Vore kul att börja om skolan helt och inte fucka upp precis allting som jag har gjort nu.

HjkidnoiaJFNCHIvkjkjfnkjVFBKJBGKJVB JK JlnvkelNLnfjkJn k - för att citera min hjärna. Massa tankar som går runt, runt, runt.

- CROSS YOUR FINGERS

Så, vad har hänt sen sist då?

Fredag; mötte Ellie efter skolan och vi gick hem till mig från Balingsnäs, typ 5 km! Sen solade vi, hoppade massa studsmatta och sen åkte vi ut på en liten cykeltur med Malin också, i Gladö - och vi körde vilse lol! Fail som fan. Men en lång cykelrunda blev det, typ 1 mil eller nåt ;) Sen på kvällen så bästämde vi oss för att ha ett litet photoshoot så vi packar lite kläder och accessoarer (stavning?) och hoppar på cyklarna. Bilder kommer i sinom tid.
Lördag; solade större delen av dagen och gjorde inte så mycket först, det var så jävla varmt ute! Sen kom Phia, Ari, Robin, Thomas & Camilla hit för en grillkväll. Mys som fan! Men när dom kom hit hade dom glömt att köpa nån dricka till oss barn så jag och Ellie cyklar till centrum för att köpa det, och sen tillbaka dårå - ~12km! Oh yes vi är duktiga som få. Sen vid ~11 så åker alla hem.
Söndag; vaknar vid 11, ser att det är lika varmt ute som igår så jag drar på mig bikinin och smörjer in mig så att jag inte bränner mig och drar ut på tomten och solar. Sen var jag ute större delen av dagen faktiskt. Jag & Malin sprang i vattenspridaren också haha och fyfan vad kallt det var! Det är ju sjövatten vi får, så det är väl inte mer än 15 grader varmt haha. Sen vid 7 så drar jag ut och joggar/går och får sällskap av Malin som cyklar.

Inte hunnit plugga mycket alls denna helgen, fanfanfan! Historieprov imorrn (/alternativt onsdag? Hörde att det blivit flyttat men jag är inte säker), får se hur det går.
Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig tidigt, man blir fan trött av att röra på sig så mycket x)
Over and out.


- SOTIS

Sotis låg i min säng nu när jag kom upp, så jag skulle klappa han på huvet.
Men han är typ jätteblöt när jag klappar han, så kollar på mina fingrar och ser att det är nånting rödaktigt. Börjar torka torrt med papper (bilden) och ser att det är blod :S Eller typ, blod blandat med vatten.
Vet inte, kanske bara var en fästing som spruckit för när jag torkade honom på huvet så börja han spinna efter en stund x) Men det typ slutar inte att komma blod/vatten när jag torkar :S Weird!

 

-

Fyfan för matteprovet alltså ><'' DÖ!
Skippade franskan också - not good.
Idag käkade jag min sista glass på länge. Men det är nu allting börjar! Wish I could tell you guys, men nej :P Pepp!
Nu ska jag vara duktig_flicka_91 och dra ut på en joggingtur x) /gå... Das problem är bara att jag inte har nå andra skor än mina Converse = ont i fötterna. Ska gå ner till Villy också och kolla om jag kan ta hans Mp3, om han nu inte har tagit med den till jobbet -_-
Skriver mer sen.
Over and out.

- EUW

Åt middag nyss. Eller, åt och åt.
Benny & Villy åt kadavermos!!!1111ONE!1 Pölsa med andra ord.
Kan inte ens beskriva hur jävla äckligt det ser ut, och jag blir helt spyfärdig när jag tänker på innehållet. Euw. Gav upp efter att ha ätit upp hälften av min mat. Vi övriga normala i familjen käkade pasta med nån kasslerröra typ.
Men euw. Kommer ha mardrömmar inatt vafan </3

Over and out.

- CHAPTER ONE & TWO

1:
disguises, downtrodden, mingled (fury), racket, beak, Artefacts, tombs, smug, perched jauntily, beetles, luminous, parcel, Customs, sleek, vicious, scuttled, stealthily, ominous, sincerely, persuade

2:
wobbling, convict, layabout, tangle, groomed, Agriculture, peered intently, nosiest, law-abiding, squinting, runner-beans, vividly, whacked, shins, trodden, paw, smirked, withdrew, toed, ruddy, gloomily, amber eyes, reproachful, brood, waddling, plastered, jovially, saucer, wince, specks, promptly, curtly, glaring, shards, ruddy, expulsion, meringue, nosh, runty, wastrel, tablecloth, swig, scrounger, bulged, vast boy buoy, apoplectic, wriggled

Mjo, ord då från boken jag läser som jag inte kan x) (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hade tänkt lägga ut orden från varje kapitel som jag läser och jag förväntar mig hjälp nu!
Kanske svårt att bara översätta orden som dom är, kan skriva ut hela meningen med ordet i om det behövs.

Och btw, jag har huge cravings efter Coca Cola Light Oo Weird som fan...

- IBLAND

"Låten är "Fronda - Ett rop på hjälp"

Här kommer ett inlägg, du som ville ha det.

Men problemet är att jag inte kommer på nåt att skriva om. Allt jag tänker på är ångest, smärta, ensamhet, ledsamhet. Hur många andra nittonåringar fantiserar om sin egen begravning?! Har till och med valt ut en låt (inläggets titel)."

"Om jag hade bott själv hade jag nog tagit mig en liten rakbladsromans."

Ibland undrar jag hur folk tänker. Det är en kompis till mig som har skrivit det där i hans blogg. Hur kan man endast tänka på dom sakerna? Klart som fan att man mår dåligt om det är det enda som man tänker på. Gör nånting åt saken istället vafan! Jag vette fan, fundera på vad du verkligen gillar att göra och hitta andra personer som också tycker så. Var social mot folk! Låt inte alltid dom ta första steget att börja prata med just dig. Tänk på nånting som gör dig glad istället! Gaaah så irriterad jag blir. Nu så kommer han säkerligen inte läsa det här, men w/e.

Idag hade jag nationellt prov i Matte A, och jag tror faktiskt att det gick ganska bra! Mötte upp River efter det och vi bestämde oss för att gå hem efter matten. Fanfanfan. "Men vi har faktiskt varit duktiga och inte skolkat på flera dagar nu!" "Två." Sorgligt men sant haha. Iaf, åkte till Tomtberga efter matten dårå och lånade Lindas historiebok, för det står typ apmycket om det vi har prov på på måndag. Tillbaka till centrum, gick in på affärn och köpte en Ben & Jerry's - ONE Cheesecake Brownie. Den där nya smaken. Den levde inte riktigt upp till mina förväntningar faktiskt, tyckte den hade en slags sur smak eller vad man ska säga ><'' Rekomenderar den inte i alla fall :P
Sen har jag hållt på att plugga lite matte inför imorrn - men algebra kan gå och dränka sig i klorin </3. Seriöst. Jag fattar ingenting. Helt jävla onödigt är det också. Bara inse att matte inte riiiiktigt är min grej. I alla fall inte Matte B-kursen. Som det ser ut nu kommer det gå käpprätt åt helvete imorrn. Och efter dom 4 timmarna som provet faktiskt pågår så har jag ju franskaprov efter. Dagen kan inte bli bättre! <3 Ohja. Längtar. Mycket.



Over and out.


- ZUT!

"Tillhör inte Island Danmark? *pratamedenhejjagkanalltröst*"
"Eh nej, det är Grönland som tillhör Danmark Oo"
"Aha, men lyssna inte på allt jag säger. Jag har ofta/alltid fel."

"Jag håller på att bygga modellflygplan på fritiden. Två av dom är till och med radiostyrda!
"Vad gör du med dom? Leker eller?"
"Eh nej, jag leker inte med dom. Jag ställer dom på en hylla."

"Jag bygger en träkoja hemma! En riktigt jävla stor en, så till och med en familj skulle kunna flytta in! Ett projekt sen fem år tillbaka."
"Det hade vart okej om du hade använt kojan för fem år sedan också. Så du leker bara med massa modellflygplan som du sen kan ha i din koja i skogen?"
"Men nej. Det är mer som.... som..... ett trähus! & jag leker inte."
"Det gör du väl visste."

"Jag köpte massa jeans i julas på NK. Köp fem betala för fyra. Jag hade ju så klart väldigt, väldigt mycket pengar då... lyckligtvis! :D"

Är det bara jag eller får ni också lust att spraya tårgas i ögonen, häfta fast fingrarna i bordet & sparka människan som sa det där medvetslös?! Med kursiv stil alltså. Fyfan!
I alla fall. Dagen har flytit på ganska bra. Franskaprov imorse och det gick G-bra hoppas jag på i alla fall... Får hypa upp mig mer på dom andra delarna så jag i alla fall lyckas få VG i slutbetyg. Bild direkt efter det & det gick bra, i alla fall för min del! :D Höll på att måla mina lerfigurer hela lektionen, och det blev hur bra som helst. Allt tack vare River faktiskt mohaha, hoppas på MVG där ;) Jag ska ta en bild nån dag så får ni se hur det blev. Lunch. Matte efter det och vi fick bara sitta och repetera och fråga om hjälp. Gick även och lånade en bok på bibblan under denna lektion, en engelsk x) Har redan börjat läsa lite och markerat lite ord som jag inte förstod. Tillbaka upp i klassrummet för mentorstid där vi fick reda på att vi slutar tidigare på fredag - yes!
Men sen när jag kom hem blev jag på jättedåligt humör ><'' Pluggade matte och det gick väl sådär bra. Vad fan är poängen med att kunna saker som jag aldrig mer någonsin alls kommer se eller behöva använda i verkliga livet? Till slut gav jag upp och lyckades somna istället. Fanfanfan. & min dator vill inte samarbeta med mig. Snudd på att man vill kasta den ut genom fönstret.
Jag vill bara att denna terminen ska ta slut, & att jag lyckas få G i allt... Sen under sommaren så jävlar! Ska hypa mig som fan för nu har jag ett mål att uppnå. Åååh jag är så happy för River-vet-vad! :D
MEN! (Som Tony Erving säger), så är det grymt mycket kvar innan vi slutar. Bara denna veckan så har jag hela 3 prov till; nationellt prov i Matte A del 1, nationellt prov i Matte B på torsdag (i fyra timmar!) & ett kursprov i franska på torsdag - diskussion typ. På måndag har jag även prov i historia om 1900-talet - 1:a och 2:a världskriget, & mellankrigstiden. Och andra delen i Matte A på tisdag. </3
Nej, nu är det lika bra att övergå till matten :/

Over and out. 


- PEPP!

Hohoho, idag är jag pepp som få! Asnice dag i skolan; började med engelska på morgonen då jag hade muntliga nationella men det gick faktiskt bra! Pratade med River & vi hade gått igenom lite innan vad vi skulle säga och så, så jag pratade mer än vad jag skulle gjort i vanliga fall haha x) Svenska direkt efter det och vi "förberedde oss inför att hålla tal" typ. Någonting som jag verkligen inte vill, men aja. Bara jag hittar på nåt bra ämne så kanske det kommer gå bra... Lunch på det (McDonalds's hehe) och sen var det dags för historia. Vi gjorde inte så mycket på lektionen, läraren gick igenom lite och sen fick vi jobba själva. Men jag & River satt i bibblan och pluggade lite matte istället. Sen var det dags för håltimme - och där var dagens höjdpunkt! :D Haha nej men faktiskt. Jag och River promenerade runt aslänge och planerade inför sommaren 2009 - det kommer bli så jävla nice alltså. Tyvärr kan jag inte säga nånting till er ;D Men i alla fall. Jag är pepp som fan på det!
Fysik var dagens sista lektion och det gick väl okej. Förstod inte allting men min lärare har en tendens att upprepa sig åtskilliga (heter det så?) gånger.
Idag har jag för övrigt käkat grymt mycket glass x) 1 McFlurry daim, 1 Sandwich, 1 Magnum mandel & 1 Ananas split mohaha. Men sommar = glass, och det har vart grymt  varmt och soligt ute idag. I like.

Bilder;
1 månad sen Jennifer åkte till Colombia .__.
1 månad sen jag såg Kate Nash <3
1 månad kvar till skolavslutningen :'D

         

Over and out.

- OH MY

Jag fick nyss veta att en kompis till mig är gravid.
Och, ja... vet inte vad jag ska säga.
Kommer alltid att finnas vid hennes sida vad hon än nu väljer att göra <3

image16

Tyckte att Bobs och min gravidmage var en passande bild x)

- LINDLUTT

Idag har jag spenderat dagen med Linda (: Träffade henne vid kl 1 då vi tog bussen till Media Markt i Kungens Kurva. Hon skulle be om hjälp med hennes CD-skivor till hennes videokamera. Vi strosade ner till skivavdelningen efter det där jag köpte 3 st skivor! Med The Cure ;) <3
Sen gick vi till IKEA för att jag skulle köpa hjortronsylt haha x) Hjortron på engelska heter förövrigt cloudberry. Aja, väl där så käkade vi också >:D. Sen gick vi bort till H&M där jag fick Linda att prova en massa olika klänningar x) Haha det var roligt! Bilder kommer på bdb sen (yyy) Gick vidare till City Gross efter det där jag köpte Coca Cola Vanilla och Coca Cola Cherry - så sjukt goda så det finns inte! Sen ville Linda gå in på Hööks - en mindre rolig affär när man inte är hästintresserad ^^ Efter det gick vi tillbaka hela vägen till Heron City igen, fast nu skulle vi gå på bio tänkte vi. Men det fanns ingen som verkade överdrivet bra så vi köpte chips och cola inne på Willys innan vi stack hem till henne (: Väl hemma hos henne fick vi otaliga antal skrattanfall haha, såna där som man får så förjävla ont i magen av. Men kul var det haha. & ja, vad hände sen... Vi pratade med Jennifer ett tag på msn <3 Alltså, fyfan .__. Saknar henne så jävla innerligt! Om två dagar så har hon vart borta i en hel månad </3. Fick också reda på lite saker som var mindre roliga... jag tänker på dig dagligen, Jennifer <3 Påminns om dig hela, verkligen hela, tiden. Mest genom musik som man lyssnar på, som man vart med dig när man lyssnat på eller bara är så du. Come home soon, prettyplease? Ich liebe dich <3
Iaf, vid halv nio så åkte jag hem från Linda och när jag kom till centrum så träffade jag Steff! Vi var dom enda på hela bussen haha, & så går vi ju av på samma hållplats hehe. Käkade lite sen middag när jag väl kom hem och sen satte jag mig vid datan. Big surprise.
Nu hade jag tänkt kolla på Forrest Gump innan jag ska sova. Älskar verkligen den filmen alltså <3
Imorrn kommer mormor & Lasse hit också (: & då kan man inte sova så länge man vill ><'' Men aja, det är väl bra I guess.
God natt folks!

- 24 FRÅGOR

Plats? Mitt rum.
Tillstånd? Extremt uttråkad, & lite på dåligt humör.
Sovit gott inatt? Jadå, hade en jättekonstig men samtidigt rolig dröm x)
Vilket vin dricker du? Tycker om både vitt och rött, men kan inte nåt speciellt märke.
Vilka sjukdomar har du? Inga som jag vet om i alla fall.
Favoritord? Många! Men just nu... äh jag vet inte.
Hur många vänner har du? Inte så många, men dom jag har står mig nära.
Mamma eller pappa? Mamma.
Favoritfilm? Finns så många bra! Men I manegen med Glenn Killing <3
Känner du en snygg kille? Johoru.
Går du på disco? Haha nej det var ett tag sen va.
Har du körkort? Nej, men så fort jag är 18, då jävlar!
Har du en mobil? Men, ja x)
Raggar du över nätet? Nja, det vill jag inte påstå.
Gillar du att duscha ofta? Jorå, men vårat vatten stinker så pass så det knappt går ><''
Ligger Skåne i Sverige? Är solen varm?
Vad äter du när du fikar? Kakor is the shit.
Vad åt du senast? Ostbågar.
Vem ringde dig senast? Bob, men jag hann inte svara.
Favorittidning? Läser inte tidningar speciellt ofta.
Favoritdryck? Portello, & juice.
Favoritdjur? Katt <3
Söndagssysselsättning? Sova & läsa. Städa möjligtvis.
Valfri åsikt? Sommarlov året runt! 

Listan är brutalt stulen från Emelie <3, http://lindholmaren.blogg.se/


- GO!

Yes River, du kan få handen om du vill ha den. <:

Idag har jag, mamma, Villy & Benny vart ute och handlat. Jag fick ett par svarta pumps av mamma & så köpte jag två filmer, Forrest Gump och En riddares historia. Käkade lunch på McDonald's, och sen har inte så mycket mer hänt. Hjälpt till att fixa lite på tomten och sen kom min kusin Viktor hit.
Juste, jag och Villy var tvungen att duscha sotis haha! xD Han luktade apa och det hade fastnat massa saker i hans päls. Men det var asjobbigt att höra hans hjärtskärande jamande när han ville gå ut ur duschen, men nu är han i alla fall ren (yyy)
Nu kmr det 3 st bilder; en på handen, en på sotis (från förra året när han blev duschad) & en på mina nya pumps.

image12 image13
image14

Over and out.

- VALBORG

Alltså, varför firar man Valborg egentligen? Har frågat jättemånga idag men det är ju ingen som vet ><'' Villy visste bara varför man tänder en stor brasa, & det var typ för att driva bort onda väsen eller nåt x) Förr i tiden alltså.
Iaf, så vad har jag haft för mig? Inte så mycket egentligen. Varit med familjen <:, käkade grillade revbensspjäll med pommes till middag, & vid halv åtta åkte vi in till centrum för att checka in brasan.
Väl där så övergav jag familjen efter 5min när jag hittade Linda, Corinna, Issa, Sara & Johanna (: Vi strosade runt lite och köpte lotter och så. Men blev inte så långvarig där, mamma & co ville hem x)
Väl hemma käkade vi ost och tjex :D & sen... har jag inte gjort så mycket mer .__. Rensat i massa musikmappar så att namnen blir rätt har jag spenderat mycket tid på - kul Valborg man kan ha!
Nu ska jag kolla på Juno för femtioelfte gången men den filmen är braaa! <:
Juste! Jag vann en liten sak i lotterisaken x) En svart hand som håller upp två fingrar - en Grace-pose med andra ord! :'D
Over and out.

RSS 2.0