- TICK, TACK

Städningen går åt helvete för övrigt. Jag kommer verkligen ingenstans. Det ser värre ut än när jag började, trots att jag samlat ihop 4 plastkassar med skräp och 1 papperskasse med ännu mer skräp, samt tagit ner all tvätt ner i badrummet - det ser lika förjävligt ut och det ser ut som att jag snarare burit in allt det där skräpet i mitt rum....

- "GRATTIS!"

"Hoppas din födelsedag blir som du... fantastisk!!! Njut av dagen!
Grattis på 17-årsdagen önskar Farmor, Farfar & Pappa.

Du har pengar på ditt konto så du kan köpa dig något smycke el. liknande. Vi vet ju inte vad du tycker om."


Nej damn right att ni inte vet vad jag tycker om, ärligt talat så vet ni ingenting om mig. Kanske svårt att veta nåt om mig när ni totalt ignorerar mig, som att ni inte ens hade ett barnbarn/dotter. Jag får ungefär två samtal per år av er, ett vid jul och ett när jag fyller år. Har jag tur så får jag ett Gott nytt år!-sms eller ett Grattis på namnsdagen-sms. Men det blir aldrig mer än så. Jag får aldrig nån inbjudan om att jag eller Nicklas ska hälsa på er, eller att ni känner att ni vill komma ner till Stockholm bara för att hälsa på, se hur jag bor, vad jag umgås med för några, vart jag har gått/går i skolan, ingenting.
Det är en ihela min vänskapskrets som har träffat min pappa, Emelie. Och i vilken årskurs gick jag då i? Ettan, tvåan där nånstans?
Jag har tappat räkningen på hur länge sen det var sen sist jag träffade min pappa. Det kanske var 4-5 år sen eller nåt, jag kommer inte ihåg.
Jag tycker att det är helt jävla sjukt. Hur svårt kan det bara vara för han att lyfta på telefonen lite random nån gång så där och bara fråga hur jag mår? Uppenbarligen väldigt svårt.
Ni undrar nu säkert varför jag då aldrig hör av mig till honom? Well, av den mycket enkla anledningen att jag anser att det är hans ansvar att göra det, för av oss två är det han som är den vuxna. Han är anledningen till att jag står på denna jord, hur kan han bara ignorera mig efter det?
Jag förstår bara inte! Är det jag som gjort något fel...?

Jag vet heller ingenting om dom. Jag vet inte vilket datum någon av dom fyller år. Jag vet inte vad min pappa jobbar med, eller sysslar med på fritiden. Jag vet inte om han han har träffat någon ny alls sen han flyttade upp till Gällivare. Jag kommer inte ihåg vad han har för klädstil, parfym, lukt över huvud taget. Jag kommer inte ihåg min pappas lukt.

FUCK OFF!!!ett1!





Time has been replaced by a countdown; 23 dagar kvar.....


- PLASTIC PASSION

Mamma och Nicklas har varit sjuka den här veckan, och igår började även Malin och Villy. Känns ju jättekul att det går magsjuka/vinterkräksjuka i hushållet nu. :D Jag och Benny har i alla fall klarat oss, än så länge... ><

Nu har jag låtit det här stå i 10 min och inte vetat vad jag ska fortsätta skriva om, så jag får väl ge mig.

Nu SKA SKA SKA jag städa mitt rum! Ska låna syrrans cd-spelare och lyssna på The Cure eller Winnerbäck på hög volym! :D Känner mig redan lite mer peppad på att städa, för det var länge sen jag lyssnade på nåt av dom. ^^

Ska ta en bild sen på hur det blev så ska ni få se hur duktig jag är på att städa. 8D *host*
Heido.




Time has been replaced by a countdown; 23 dagar kvar.

- JAGBOKEN?

Bara kom att tänka på en sak som handlar om Irland (vad annars?).
River & Ellie, kan vi inte göra en jagbok som går att beställa på bdb? Efter att vi varit på Irland så kommer vi ju ha massvis med foton tänkte jag. Det får plats 64 bilder i JAGBOKEN, och det går även att beställa i flerpack så att vi får en varsin. Ni kan ju läsa själva vad som står på bdb.

Alternativt så kan vi ju framkalla en del av bilderna själva och sen göra nån typ av scrapbook, men det där verkade mycket smidigare haha. I alla fall, kommentera och säg vad ni tycker.



Time has been replaced by a countdown; 25 dagar kvar.

- KYLE XY S03E02

Äntligen ett nytt avsnitt! :D Håller på att laddas ner just nu, och det ska vara klart om 4min och 55sek i skrivande stund.

Städningen gick ju sådär. >< När jag kom hem lyckades jag hålla mig vaken i 1½ timme och sen tvärslocknar jag och sover i 3 timmar. Brev brutalt väckt av mamma och Malin som ville att jag skulle leta igenom mitt rum efter saker som jag kunde skänka till Malins klass loppis, så jag hittade lite diverse saker så som diadem och gosedjur och dylikt. Men nu är rummet lika stökigt igen.
+ att dagen sög för övrigt. Var på skitgrinigt humör så det gick inte bra att räkna matte på håltimmen i morse/förmiddags. Slutade med att jag klarade 4 tal på sin höjd, som jag fick göra om typ 3 gånger för att jag konstant fick fel svar. Och så är det sån där onödig matte som jag aldrig någonsin kommer ha nytta av sen och det gjorde inte saken bättre. Jag skolkade på mattelektionen och åkte hem istället.

Mehehe, nu är nedladdningen slutförd! :D

Nu ska jag öva lite på franskan, skita i att göra svenskan ("Men jag har skickat in den!") och sen kolla på Kyle XY.
Och snart är det äääntligen helg! Eller iofs så vill jag inte ha helg, då den bara kommer inkludera massa plugg och städning. Great.


- DUKTIG_FLICKA_91

Ingen aning om vad jag ska skriva och så ligger jag dessutom jätteobekvämt så vi får se hur det här slutar.
Jag har börjat städa mitt rum nu, och jag har i alla fall kommit en bit på vägen. :D Ska bli så himla skönt sen när det väl är klart.

Jag vill ha sportlov och Irland NU! >< Det är 15 skoldagar kvar men det är så jävla mycket som ska göras innan lovet.
- tyskaprov
- idrottsprov
- franskaprov
- matteprov
- svenskaprov

Det är 5 av 8 ämnen. Och utöver det så har vi ett ton läxor ungefär. :'D

Nej, nu måste jag göra min tyskaläxa och sen ska jag soooova.
God natt.


Time has been replaced by a countdown; 26 dagar kvar.

- "KATT ÅT ELSKÅP, BLEV PROPPMÄTT"

Hahahahaha, humorn är inte den bästa på kvällen när man är trött! x'D Började tänka på det lilla Proppskåpet direkt. (':

Var ju som sagt hos Bob i helgen, och vi gjorde väl inget speciellt. I lördags kväll fick vi i alla fall för oss att hyra lite skräckfilmer, något som misslyckades totalt. Gamla "skräck"filmer är inte läskiga! Ändå så var 2 av 3 barnförbjudna. ><

Film numero ett; Rosemary's baby


Film numero två; The Shining


Film numero tre; Poltergeist




...och efter det här hade jag sen skrivit en bra bit men då ska datorn dö så hela inlägget inte sparas. :'D
Såg btw en helt sjuk dokumentär på femman för ett litet tag sen. O_O
"Hälften man, hälften träd
32-årige Dede bor i en avlägsen by i Indonesien med sina två barn. Dede är före detta fiskare och har en mycket ovanlig hudsjukdom. Han har rotliknande strukturer som växer på hans kropp, grenverk som kan växa upp till fem centimeter per år och som skjuter ut från hans händer och fötter."

Det såg bara helt jättehemskt ut. S:


Anyway, nu ska jag skriva klart min svenskasak, komma på en ypperligt bra ursäkt om varför jag inte skickat innan den, repetera franska konjuktiv samt... ööh, åh jag är säker på att det var nåt mer damn it. ><

Juste, snutt på min tyskalärare <3 Hon är lika upprörd  som jag (om inte mer!) över hela steg 2 & 5krocken. xD Hade pratat med rektorn och grejer, och sa att hon skulle ta upp det när dom har såna där möten. :P

GOD NATT FOLKS!



Time has been replaced by a countdown; 28 dagar kvar.

- BIOLOGI

Okej, här kommer min icke färdiga biologitentamen. Som sagt, den är INTE klar, typ långt ifrån. Och jag vet att den är osammanhängade men jag har inte orkat skriva klart den, får göra det på söndag. Den ska ju ändå inte vara inne förrän vid 00.00, och jag är hemma absolut senast 21.30. Och den ska alltså inte vara sådär kort heller. ><
Jag vet att den är fail så just det behöver du inte påpeka, och inte klar som sagt.


Frågan var väl nåt i stil med;

Är konkurrens bra enligt evolutionsbiologin(?)?


Ja! Konkurrens är en förutsättning för naturligt urval. När man pratar om naturligt urval så brukar man använda sig av uttrycket "survivel of the fittest", de bäst anpassades överlevnad. De som är bäst anpassade till sin livsmiljö är de som överlever.

När en kull med ungar föds, då det finns en stor genetisk variation mellan dem, det är då konkurrensen börjar. Alla ungar kan inte överleva och det är då det naturliga urvalet sker. De som är exempelvis starkast är de som är bäst anpassade och därför är det dem som överlever, medan resten av kullen dör. Det är de överlevandes DNA och gener som kommer att föras vidare till nästa generation.
Men vad hade hänt med det naturliga urvalet om inte konkurrensen fanns där? Det hade inte hänt någonting för då skulle alla ungar överleva. Det skulle resultera i att det inte fanns någon genetisk variation, och det gör en art sårbar för sjukdomar och angrepp. Alla ungar hade i princip varit likadana och inte haft någonting att medföra till nästa generation, för att sedan kunna utvecklas ännu mer. Och hur hade det i sin tur påverkat evolutionen? Det skulle inte finnas någon evolution i såna fall.
Naturliga urvalet hade fallit utan genetisk variation och konkurrens.


- *RUBRIK*



Båda har rätt! xD Haha.



Biologin går seeeeegt. >< Jag har fått med det viktigaste men att få ihop allting till en text är svårare. Känns som att jag hoppar så mycket i texten, men nu har jag väl i alla fall ett "utkast".

Hade egentligen inget vettigt att säga.
Just fan! Jag måste tvätta, wäääääh. Då måste jag vara uppe i... i alla fall ett par timmar till. D: Fail.

Peace out.

- "NEVER DRINK AND DERIVE"

 

Description:
Drinking and deriving equals no fun. You can count on it.

Haha det var det trycket på T-shirten jag menade River! Och jag slog upp "derive" som betyder just derivera, just as I thought. Det vore kul att ge den till McCoy. x'''D


I alla fall. Angående biologiprovet så tror jag faktiskt att jag kan få G! Men för säkerhets skull så skriver jag en av uppgifterna från hemtentamen just nu som var typ som MVG-frågor, men jag skriver väl G-VG på den eller nåt sånt.
Vad mer? Jag är fortfarande otroligt bitter över hela "Sjödal lägger språk steg 2 & 5 samtidigt de jävla idioterna".
Men såhär får mina val bli; Franska steg 5, Spanska steg 1 och Skoltidning. Om franskan inte skulle bli av (om för få folk väljer det) så får det bli Tyska steg 2 istället dårå. Annars gav mamma som tips att jag ska ta en kurs, utanför skoltid då alltså. Men jag får se om jag pallar det. Väljer jag franskan nu så måste, måste, måste jag verkligen satsa på den.

Imorgon vid 10-11 nån gång så drar jag till Uppsala för att vara med Bob! Vi har inte setts på evigheter. Sist vi träffades ordentligt eller vad man ska säga var på höstlovet. Sen har vi vart på en konsert men då satt vi ju utomhus på marken och hade tråkigt i 6-7 timmar, så det ska bli kul att ses nu. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra men vi har ju en del att ta igen så vi ska nog kunna hålla oss sysselsatta. (:
Ska försöka ta med mig Villys kamera också så det kanske kommer upp lite bilder på söndag/måndag.

Fan ta min katt som har kissat ner min väska + det mesta av innehållet. Skitkatt. Jävla Proppskåp.

IDAG ÄR DET EN MÅNAD KVAR TILL IRLAND! >:'D
Nu börjar det fan närma sig på riktigt. xD

Nej, nu måste jag bli klar med den jävla biologin så att det är överstökat.
Tschüss!



Time has been replaced by a countdown; 31 dagar kvar.

- :*

Anna Larsson säger:

du vet att jag är alldeles jkfvbsfjnasvn just nu, men stå ut med mig. tack tack tack för att du hjälper mig så mycket som du gör! utan dig hade jag hoppat av gymnasiet för länge sen. det är pga dig som jag pallrar mig till skolan för jag har ingen annan där än dig. så eh ja, tack för att du står ut med mig.

River säger:

aaaaw snutt *rörd*  (L)

jag skulle fan inte stå ut utan dig!

jag ser det inte som att jag "står ut med dig", damn, vi är kompisar - det är klart jag ställer upp när jag kan!!

also

du står ut med mina emo-attacker

DET är värt en applåd

*applåd*

Anna Larsson säger:

*applåd*
:D


Jag är som sagt väldigt blödig just nu, och det är väl då såna här saker kommer fram. Som när man är full ungefär, om man gör det Benny-style haha.
Men verkligen, tack! Du är en bättre kompis än vad du tror, du kan bara du vill.
& btw, I won a frap! :'D

Nu ska här sovas, men innan ska jag kolla på första avsnittet ur säsong 3 av Kyle XY som jag nyss laddade ner! Ingen aning om att det hade börjat sändas igen så nu är jag lite mer happy faktiskt. Fast jag får ju såklart vänta nåra dar tills jag kan få det andra avsnittet osv. DD:
Guten nacht!



Time has been replaced by a countdown; 33 dagar kvar.


- BLÖDIG

Usch, känner mig så sjukt nere just nu.

Det hela började väl med att min buss inte gick imorse pga "halka" så jag var tvungen att åka med Benny, och då kom jag till skolan 7.30 istället för 8.00. Kul. Iaf, då hade jag min första Svenska C lektion, och jag vet inte men jag känner mig inte pepp någonstans på det. Jag valde kursen för att utmana mig själv men nu så vet jag inte om jag kan det.
Lektionen följdes av franska som gick hyfsat bra och sen hade jag svenska b då jag inte presterade någonting.
Efter den lektionen så slutade jag, 11.55, men det blev till att sitta kvar i skolan till ~15.20 för att plugga biologi för att vi har ett förbannat prov om evolution imorgon, känner mig inte pepp på det heller. Ingenting som jag försöker plugga in fastnar, ingenting! IG på ytterligare ett prov, oj vad jag längtar. Börjar kind of bli som en vana nu.
Och så den förbannade bussresan hem... Har jag någonsin uttryckt mitt verkliga jävla hat mot SL?!
Bussen svängde inte in i Gladö, men busschauffören hade tydligen sagt till att den inte skulle göra det i högtalaren, något som jag inte hörde eftersom hans svenska var så sjukt jävla cpdålig så man inte kunde urskilja vad han sa. Så jag fick gå av vid nästa station och gå hela vägen tillbaka i DIKET för att jag gick vid den stora vägen och det direkt inte finns någon trottoar. Det var blött i diket. Det horsnöade som fan. Bil som åker på väg + mucho slask på vägen + jag som går bredvid vägen -----> jag blev väldigt blöt. Sådär som man bara ser i filmer när bilar åker i vattenpölar och den helt oskyldiga personen på trottoaren får allting på sig. Jag fucking hatar SL! Det är aldrig någonsin någonting som funkar över huvud taget!
Som i lördags när jag åkte till Emelie. Bussen från Gladö till centrum var 25 min försenad, vilket resulterade i att jag missade bussen som jag skulle ta från centrum till Hallunda, så jag fick vänta i ytterligare 20 min.

Helst av allt skulle jag egentligen bara vilja hoppa av gymnasiet. Allting känns så jävla ovärt just nu. Men vad ska jag göra istället liksom? Jag tjänar ju ingenting på det. Blir till att stå ut i 1½ år, hurra!



Time has been replaced by a countdown; 34 dagar kvar.
Inte ens det känns lockande för tillfället... :/

- @ SKOLAN

Så, bara för att reda ut en eller två saker här nu Emelie;

1 US-dollar = 8,11609259 svenska kronor
Så 500 000 $ är väl ~4 miljoner svenska kronor då.

Devour - förtära, uppsluka, sluka. (yyy) Om inte jag fuckat upp stavningen helt haha, jag såg ju aldrig själva ordet. xD


I alla fall. Helgen var otroligt mysig och som jag sa så blev det otroligt mycket skitsnack haha. Det bakades även kladdkaka och vi badade i badkar! Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist, innan lördag alltså. Film blev det också mycket av. Först klassikern Bridget Jones dagbok och sen Säg att du älskar mig, en film som gjorde mig otroligt upprörd och bara helt cp-arg, hela jag kokade av ilska. >< Uschkipuschki. Sen vare några fler filmer som jag inte kommer ihåg namnen på.

Nu är jag som sagt i skolan, min tyska slutade för 20 min sen men jag satte mig i bibblan för att slippa stå ute i snöovädret och vänta på bussen. Funderar faktiskt på att köpa en B&J's btw. Väl hemma så ska jag plugga biologi, yay. Finns en stor risk att jag somnar också ><, & sen blir det väl att jag kollar på Kyle XY. <3
Men om jag ska köpa glass så måste jag gå nu, ciao!


Time has been replaced by a countdown; 35 dagar kvar, 5 veckor.


- EMELIE

Vet ni vad? :D Idag ska jag sova över hos Emelie! En kompis som jag känt i vadå... 10 år i alla fall? xD Vi suger på att träffas men nu ska vi tamefan göra det också haha. Så jag ska sova över hos henne tills imorrn (: Det blir film, mat och bara en massa skitsnack men det kan ju vara trevligt det med ibland.

Såå, ja. Jag måste skynda mig lite nu, ska gå till bussen om en kvart ungefär och jag är inte ens halvklar.

& btw, ni suger på att kommentera lately.
Ciao!



Time has been replaced by a countdown; 37 dagar kvar.


- MUU

Tjoho. Först är jag jätteförkyld, men repar mig relativt så att jag kunde gå till skolan igår. På mattelektionen börjar jag må illa och får jätteont i magen, så att jag måste gå tidigare från lektionen. Det där förbannade magontet, och lite annat som inte är värt att nämnas här, håller i sig non stop till 11 på kvällen då jag till slut spyr. Great. Fast efter det har magontet mirakulöst försvunnit så nu mår jag relativt "bra". Är bara så otroligt hungrig men jag vågar inte äta ifall samma historia skulle upprepas igen så att säga. ><

Nu ska jag kolla på film och fortsätta kela med mina katter som inte lämnat min sida någon gång sedan jag gick upp. Puss på dom. :*




Time has been replaced by a countdown; 38 dagar kvar.

- LUSTIGT... -_-

Det är ju väldigt lustigt hur man vid klockan 7-8 är så trött så att man knappt kan hålla ögonen öppna men man lyckas på nåt oförklarligt vis hålla sig vaken, och sen när man väl ska sova så slår det på nåt vis över så att man blir hur pigg som helst istället. Hur kommer det sig damn it?! ><
I 3½ timme nu har jag försökt somna - utan framgång, obvioulsy.
Om jag inte somnar typ NU så kommer jag sova bort dagen imorgon, fer sure.

I alla fall, kan ju passa på att lyckoönska River på nationella provet i fysik idag! Or should I say; break a leg?
Ha det så himla kul vettja! (': Du anar inte hur avundsjuk jag är. Not. xD

Huuuur som haver, god natt. IGEN.


Time has been replaced by a countdown; 40 dagar kvar. OMG.

- KYLE XY

Vemdalen säger:

jaop...

hurru stämmer det verkligen att river håller på o snackar om att det är konstigt att jag slutat??

Anna Larsson, sjuk -_- säger:

va?

Vemdalen har precis skickat dig en vibb.

Vemdalen säger:

lääs.

Anna Larsson, sjuk -_- säger:

jag har läst.

Vemdalen säger:

men stämmer det då?

Anna Larsson, sjuk -_- säger:

nej det stämmer inte. hur så?

Vemdalen säger:

wiktor har sagt det till mig

sen skrev hon du e söt??

Anna Larsson, sjuk -_- säger:

hmm okej.

haha, nånsin kört sanning eller konka över msn?

Vemdalen säger:

nope.

Anna Larsson, sjuk -_- säger:

nehe oh well. där har du svaret på varför hon skrev det.

Vemdalen säger:

aha

men jag måste sova nue..ska åka så mycket skidor imorgon o träna o flänga runt i stan

ha det bra

I just had to. Och förlåt, förlåt, förlåt för att min blogg har blivit så tråkig lately, men det händer ingenting och jag vet bara inte vad jag ska skriva om. Idag har jag nästan kollat klart på hela säsong ett av Kyle XY, intressesmurfarna hoppar! Fast serien är iofs jävligt bra, så.
Ledig från skolan imorrn, tjoho! Vet inte vad jag ska göra, jag kommer vara ensam hemma hela dan. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag sova bort halva dan och andra hälften kommer jag inte göra nåt vettigt, som att spela Rock Band t.ex. eller kolla på massa filmer & serier. Jag i ett nötskal ungefär!
Men jag ska faktiskt göra mitt allra yttersta för att komma upp i någorlunda vettig tid för att undvika det som jag skrev innan. Wish me luck.
Vore skönt att få rummet städat visserligen. Och det skulle jag inte skrivit här för då kommer det definitivt inte bli gjort. Jag känner mig själv alltför väl gällande vissa saker. ><

Ja, det var väl allt.
Guten nacht!


Time has been replaced by a countdown; 41 dagar kvar.


- 42 DAGAR, 6 VECKOR, 1½ MÅNAD!

(Måndag alltså -_- En viss River uppehöll mig på msn och försökte övertala mig att gå på en saxofonkurs i höst. Det är ännu inte färdigdiskuterat.)
Hur fort har det inte gått sen vi bokade resan egentligen? Den bokades 1:a september (om inte kommentarerna i min bdb ljuger) så det är vadå, 4½ månad sen? Ett halvår innan själva resan haha. Naja, kul ska're bli i alla fall.

Fortfarande sjuk. Har gått runt som en zombie hela dan och sett något efterbliven ut. Det är ju som såhär att min näsa kliar/kittlar något outhärdligt, som precis innan man ska nysa men det kommer ALDRIG någon nys. Sådär går man och väntar på att nysen ska komma medans ögonen tåras som jag vet inte vad samtidigt som man står och tittar in i den starkaste lampan i huset - utan resultat. Har försökt med vitpeppar också - utan resultat. Något så sjukt enerverande så det finns inte. Den som kan få mig att nysa är en ängel!
Emellanåt så har jag helt oförklarligt varit otroligt fnittrig också. Kan bero på min bror haha. "Jag är din vilja!" Ingen förstår det där men jag var tvungen att skriva det ändå.

River:
nu ska jag titta på film,  vi hörs
Anna:
vilken film?
River:
vet inte, nån dvd...
Anna:
okej
River:
Ciao bella!
Anna:
filmen eller säger du hej då nu? xD haha, förvirring.
River:
jag säger hej då. :P hej då.


Eh, ja. Mycket dåligt och osammanhängande blogginlägg, men jag skyller på att jag är sjuk.
Nu ska jag försöka läsa ut Twilightboken, som för övrigt är otroligt bra och så mycket bättre än filmen, och sen ska jag sova. Ska ändå försöka gå upp relativt tidigt imorrn fast jag ska vara hemma från skolan. Och sen på onsdag är jag ledig, skönt!
Guten nacht.


Time has been replaced by a countdown; 41 dagar kvar. (Tisdagens räkning.)

- EN PYTTELITEN TJÄNST BARA!

Tänkte bara blogga om en liten sak som jag vill att ni gör!
Det är såhär att min kompis Amandas blogg är nominerad till någon hemsida för en tävling som är "Månadens blogg".
Det tar mindre än en minut av ert liv, come on.

Klicka på den här länken;
http://jimiblue.info/online_siteofthemonth.html

Och sedan röstar ni på bloggen;
www.killerpilzefans.blogg.se

Tja, när ni ändå är på g så kan ni ju kolla in hennes "riktiga" blogg också: http://ichglaubandich.blogg.se/
Vore jättesnällt om ni (få) som läser min blogg bara kunde göra det, tack på förhand!

- WOULLI BOULLI!

Det har nyss kollats på 3 timmar Kenny Starfighter haha! :'D Ä-l-s-k-a-r den serien!
Johan Rheborg is the shit, han spelar ju både Percy Nilegård och Kenny mohahaha. Nog om det.

Jag är sjuk. Har varit det hela helgen och jag har inte ens gått utanför dörren, med undantag ner till Villy ett par gånger.
Och vad har jag gjort den här helgen då? Absolut ingenting. Bara kollat på en massa film och kollat på tv, spelat lite Rock Band men det sticks och rinner ur ögonen lite då och då, så det var lite svårt att spela ><,  jag misstänker att jag kan ha en ögoninflammation. Jag har även ont i halsen, det rinner ur näsan och jag nyser stup i kvarten. Tror jag aldrig har nyst (nysit? wtf säger man?) så här mycket förut!

Som det ser ut nu så kommer jag inte gå till skolan imorrn, men jag ska verkligen försöka. Vill inte missa en till tyskalektion damn it! Och jag vill inte lämna River "ensam" för jag vet hur förjävla surt det är men nåja, vi får se hur det blir imorrn bitti.

Vet inte vad mer jag ska skriva, är så himla slö i huvet haha. Och River, ifall du inte såg detta som jag skrev till dig på msn förut;

Anna Larsson säger:

Vemdalen säger:

hej anna :)

hur mår du?

du...river skrev till mig att jag var söt på msn förut..det var inte likt henne :O

Vemdalen = alexander

ljuger han eller har du gått och blivit knäpp? xD :P

Over and out.




Time has been replaced by a countdown; 43 dagar kvar.


- IRLANDSLISTA!

Tänkta bara ladda upp listan på saker som ska göras/ätas när vi är på Irland, den har ju utökat lite sen vi började skriva den så att säga. Enjoy!

- Fraps
- Fish and chips
- Shopping
- Guidad tur
- Sushipicknick
- Bio på kvällarna
- River + Anna (+ Ellie) + varsin frap + Oscar Wilde-staty = mmmhh yeeeees.
- Fira Rivers födelsedag
- Importera K-snacks och Baileys choklad
- Köpa töntiga souvenirer
- Åka till läskiga köpcentret
- Jobba på Rivers citykollage
- Allmänt pyssel
- Äta Ben & Jerry's som inte finns i Sverige
- Hitta minst 10st weird godisar
- Leta efter läskiga caféet med varm choklad
- Utforska läskiga sidan (dagstid!)
- Hitta klädesplagg som det står "River Island" på!
- River & Ellie; dricka nån drink på flygplatsen innan vi åker hem

- STRÖMAVBROTT

Ja, vi lyckades ju såklart drabbas av ett jävla strömavbrott när jag håller på att läsa min engelskabok som ska vara utläst till imorrn, verkligen det jag behövde! Jag fick ligga och läsa boken från lyset av "ficklampan" på min mobil haha, fail! Men det funkade ju i alla fall. Men strömmen kom ju i alla fall tillbaka efter 1½-2 timmar eller dylikt. Sjukt vad isolerad man blir när något sånt händer, speciellt när det dessutom nästan är bäcksvart ute. xD
Ligger just nu på sida 98 i boken, så jag har bara 25 sidor kvar att läsa nu. (yyy)

Nicklas kom även hem vid halv tio och överraskade mig glatt om att han hade köpt såna där pads som man sätter på trummorna när man spelar Rock Band, så att det låter mycket mindre! :D Man trär över dem över hela trumsaken, så man slipper också slå i den irriterande plastkanten haha, goodie good.
Fast det går ju jättebra att spela med strömavbrott och när mamma & Malin precis gått och lagt sig, så det får bli imorrn. (:



Hm, vad mer? Jag försov mig imorse >< FAIL! Och det var faktiskt inte alls med flit D: Missade tyskan damn it.
Kemiprov idag, och gissa vad? JAG KOMMER FÅ G I SLUTBETYG! :'D Om inte Mats är mer sadistisk än vad jag tror haha.
Jag lyckades sova i 1½ timme i eftermiddags, det gick verkligen inte att hålla sig vaken. DDDD:
Imorrn väntar en väldigt fail dag i skolan, vill inte. Men på måndag så börjar vårt nya schema gälla. Nya friska tag! Ehe.

Nu ska jag förhoppningsvis somna till The Shawshank Redemption efter att ha läst ut boken, hörs imorrn!
Guten nacht.



Time has been replaced by a countdown; 45 dagar kvar.

- JAG ÄR INGEN SOLDAT

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.






Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor,
om jag gick i andra skor.
Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.
Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.
Jag har aldrig stått vid fronten
eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna
ligger ändå allting kvar,
ligger allting ändå kvar.
Jag är ingen soldat,
har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.
I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.
Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.
jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig inte att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
ingen soldat,
jag tänker inte så.







- JAG KAN INTE SOVA ><

Och det beror inte på att jag inte är trött, för det är jag.
Jag vet inte vad det är men det är alldeles tjockt i halsen eller vad man ska säga O_O Som att det bildas en massa massa slem och jag måste svälja ashårt var tionde sekund, utan att överdriva nu alltså >< Vet ni vad jag menar haha? xD Tänk dig att du äter mycket pomme frites snabbt så att det blir för mycket att svälja typ, och så går det assegt innan man kan svälja ordentligt så det blir tjockt i halsen av pomme fritesen. Damn, jag vet inte hur jag ska förklara utan att det låter helt efterblivet. ...vilket det redan gör i och för sig. Det är jobbigt som fan i alla fall!

Lol, jag kollade nyss på The sisterhood of the traveling pants 2 xD Ja, jag är en tönt.

Ehm juste, det slog mig nyss att jag inte längre går i samma klass som Alexander längre. Muhahahaha!

Från och med imorgon så ska jag börja äta frukost varje dag också, känns som att det är dags nu på nåt sätt... xD Men jag tänker alltid då när jag vaknar att om jag skiter i att äta frukost så kan jag sova i en kvart till i alla fall. Lol, som att det skulle hjälpa nånting liksom. >< Jag ska bättra mig i alla fall!

Osammanhängade blogginlägg is the shit <3


FYRTIOSJU DAGAR KVAR NU OMG! O_O

- ALIVE AND KICKING

It's alive! Haha :D Jag vet att jag suger på att uppdatera, tänkte göra det igår kväll men jag fastnade vid att kolla på junior-vm i ishockey, det var ju final mellan Sverige och Kanada. Jag hatar Kanada för övrigt! (yyy)
Hamnade pga det inte i säng förrän klockan 5 på morgonen >< Fast jag gick upp kl 1 efter 8 timmars sömn så jag hoppas på att kunna sova efter att ha skrivit klart det här (Y).

Vart tog jullovet vägen? 3 veckor har aldrig gått såhär fort D: Jag tycker att jullovet kan vara lika långt som sommarlovet, fatta vad skönt det hade varit!
Jag har inte gjort nåt vettigt alls, bara spelat överdrivet mycket Rock Band. På tal om det så ska jag plåga mig igenom den oändliga spellistan 2 i helgen. Den innehåller alla låtar i hela spelet, det vill säga 84 st. 84! I en enda spellista utan pauser. Jag kommer avlida tror jag. Den längsta jag spelat innan i rad är 13 tror jag, så ehe. Wish me luck! När man spelat den spellistan så får man Legendary Status. Can't wait höhö.

Vet inte vad jag mer ska skriva >< Skolan har aldrig lockat så lite som den gör nu... Usch.
Kemiprov på torsdag, "boksamtal" på engelskan på fredag, biologiprov nästa fredag. Vill inte, vill inte, vill inte!

Guten nacht.




Time has been replaced by a countdown; 48 dagar kvar.

- FJÄRDE JANUARI

GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLER 43 ÅR IDAG! :D
& GRATTIS TILL KUSIN VIKTOR SOM FYLLER 10 ÅR IDAG! >:D


Time has been replaced by a countdown; 50 dagar kvar.
Wtf det var ju nyss 100 dagar sen känns det som. ><

RSS 2.0