- 090430

Jag kan inte lägga in några nya låtar i mp3:n. Det står att allting är skrivskyddat och att man måste ta bort det, vilket jag har gjort, men det funkar ändå inte. Samma ruta kommer upp med vilken låt det än är som jag försöker föra över.
Kul. Har bara 20 låtar inlagda sen förut med Jethro Tull, och nu börjar det bli lite tjatigt. Ingen aning om hur jag ska få det att funka och mitt humör har inte vart det bästa idag så tålamodet räcker inte alls långt kan jag säga.

Ska till Uppsala imorrn och titta på bebisar! :D Min moster har fått en liten Julia och min kusin har fått en liten Loke. Mamma har köpt hur söta kläder som helst som dom ska få *_* Vi ska först åka till morfar och troligtvis äta lunch eller dylikt, åka iväg bortåt Gränby och hälsa på dom, och sen tillbaka till morfar och antagligen äta lite mer mat haha.

Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så jag ska väl göra nånting åt det. Har sån lust att läsa HP bara men det får väl vänta. Ha det så bra, hörs imorrn. God natt!

- SUIT YOURSELF

Okej, eftersom ingen som läser min blogg verkar lyssna på musik och inte ens kan ge förslag till vad ni vill ha i ipoden så skyll er själva. Får väl plåga er med ännu mer Jethro Tull, The Cure, Winnerbäck, Kaiser Chiefs, Kate Nash eller Volbeat, we'll see.
Från och med nu ska jag plåga er med massa inlägg om hockey, Harry Potter, Kyle XY, Nile City och saker som ni inte alls bryr er om, det gör inte mig nånting.

Ja, jag är på riktigt dåligt humör efter dagens förlust mot Ryssland i hockeyn. En match som dom inte alls borde vunnit, Sverige var det bättre laget i den här matchen. Jävla skit att Honken skadar sig också, när Liv inte är helt frisk, så nu har vi bara en helt fungerande målvakt av tre.

Nej. Hej då.

- JAAA, VINST MOT USA!

Mehehehe, vi vann mot USA idag i hockeyn! 6-5 blev slutresultatet efter förlängning.
Fattar inte hur det gick till riktigt haha. USA liksom.
I tredje perioden när det var 12 min kvar ledde dom med 5-2, men efter en timeout vände vi spelet totalt och kvitterade till 5-5.
I tisdags var det första gången någonsin som Sverige förlorade mot Lettland. Och idag vann vi, mot USA.
Vad hände?

Match mot Ryssland väntar imorrn men nu ska jag kolla på film och sen sova. Hörs imorrn!

- FLERA INLÄGG?

Jag följer som sagt väldigt många bloggar som jag går in och läser flera gånger varje dag i hopp om att folk har publicerat någonting nytt. Men varenda gång blir jag lika förbittrad när jag upptäcker att ingen skrivit någonting sedan jag senast var inne och kollade. Varför skriver inte folk mer och oftare?
Så kom jag att tänka på att jag själv är likadan. Jag försöker blogga varje dag men ibland blir det inte av, och ibland kan jag ha flera dagars mellanrum mellan inläggen. Tycker ni att jag ska blogga mera?
Såklart om man har någonting "vettigt" att skriva, jag vill ju inte blogga bara för bloggandets skull.
Är det någonting ni vill se mer av här i bloggen? Bilder? Filmklipp? Musik?

Och på tal om det så tänkte jag byta musik, och utseende, i ipoden här till vänster. Vad vill ni ha för musik där? Det är ju trots allt ni som går in här och läser, så jag kanske borde ha musik som ni tycker om.
Så ge gärna ett par förslag så ska jag göra mitt bästa! Låtarna får ju inte vara en pest att lyssna på haha.

Fick skriva allting lite hastigt nu för nu kvart över börjar hockeyn på sexan, Sverige mot USA idag!
Hörs kanske senare, ciao.

- KÄTTINGFLYGAREN



Bild; Marc Paeps

- PRESENTER

Det vore helt episkt att få en systemkamera och en uppstoppad iller när jag fyller 18. Den där illern ska ju såklart vara läskigt lik Illern Göran mehehe, som jag såklart skulle döpa den till.

Till saken;
- Tips på systemkameror? :D Jag är ju helt nollställd när det kommer till sånt där. Får inte vara alltför dyr dock...
- Vart kan man köpa en uppstoppad iller? O_O

Vi pratade lite om min födelsedag idag nämligen. Och det där är väl det jag vill ha på ett ungefär haha. Plus lite andra saker också såklart.
Kollade igenom nån drink/cocktail-bok som vi har här hemma och jag blev extremt sugen på att ha drinkar när jag fyller haha. Riktigt somriga, iskalla och fina drinkar. Hoppas det är fint väder också! :D

Nej, nu ska jag sova!

- BRYSSELKEX

Jag lyckades somna om imorse! Strax efter sju nånting, men jag vaknade vid nio igen.
Vid elva så gick jag & Villy iväg till en granne här i närheten som behövde hjälp med att möblera om. Typ sex stycken bokhyllor som skulle ner en våning, via en hörntrappa. Ni kan nog gissa hur det gick haha! Och alla hyllor skulle ju tömmas på saker innan också, och det var ju en hel del. Mestadels böcker. Såg att Mai-Brit, som vi var hos alltså, hade alla Sagan om Isfolket-böckerna! :D Snacka om att jag blev glad. Så nu ska jag kolla upp vilka det är jag saknar och låna dom så att jag kan läsa hela serien nån gång. Sisådär 47 böcker med ~250 sidor var. xD

Var också duktig och följde med mamma och några till ut på en låååång promenad. Vi gick till Balingsnäs och tillbaka, så det var nästan en mil. Hade sällskap av Jethro Tull med Heavy horses på vägen, mycket uppskattat. Ä-l-s-k-a-r den låten! *_*

Har bakat massa kakor idag också. Tanken var att jag skulle baka bullar egentligen men jag hade ingen ork till det. Bakade Brysselkex. :D Älskade dom när jag var mindre. Det är vanlig mördeg bara som man gör rullar av, och sedan rullar i socker färgat med karamellfärg och sen är det bara att dela den i bitar och slänga in i ugnen.



Googlebild.
Såna! Fast jag hade blå karamellfärg, och jag mojsade på socker över hela kakan haha. Dom ser nästan lite giftiga ut. xD Goda och många blev dom.

Nu på kvällskvisten så har jag kollat på film med Villy. Ovanligt? Get Smart blev det, sjukt rolig. 8D

Ska kolla igenom lite bloggar nu och sen är det sängen som väntar. Natti!

- SÖMNPROBLEM

Orka att jag inte kan somna om! Vaknade strax innan fem i behov av en toalett och något drickbart, och sen kunde jag inte somna om igen som jag vanligtvis brukar kunna göra.
Det känns liksom lite fel att gå upp klockan fem en söndagsmorgon. ><
Somnade ändå nån gång innan klockan elva-tolv så jag har inte sovit så mycket heller...

I alla fall. Som jag nämnde i min bilddagbok så spelade Sverige match mot Österrike i hockey igår. Vi vann med 7-1 mehehehe. Det var Honken som stod i mål men kommentatorerna sa att Liv nog får spela nånting han med! :D Jag gillar Liv. Nästa match är imorrn för övrigt.

Kanske får ta och läsa nånting så att jag blir trött igen haha.
Ciao!

- KUKNÄSTORNET

Eh, kolla på klippet så fattar ni rubriken haha! Så jävla kul. Från Nile City såklart :*

"Pututtis?"
"-Men det är lite så vi pippar här på Kuknästornet!
-Kuknäs..?
-TOOORRRRRRRRRNET!"
"Åh hjälp det brinner va!!11one!"


- FREDAG

Helt random folk har börjat kommentera min blogg! Inte för att jag klagar, men ändå. 8D

Morgonen började med att jag blev väckt av en arg mamma som trodde jag börja 8 istället för 9.30. Viss irritation från min sida uppstod. Upptäckte sedan att tabletterna jag fick från um har börjat verka. Damn you! Typ. Fast ändå lättad, så det är väl bra. Öhm, ja. Blev okoncentrerad pga magont vissa delar av dagen.
Första lektionen var engelska, då vi typ inte hade nån engelska. Däremot så är projektarbetet kirrat för trean nu! Sköni. Håltimme på det, då lite biologi och franska blev gjort. Lånade även bibeln -.- Känns jättebra när jag har Dawkins bok liggandes hemma här haha. Franska på det då vi hade skrivdelen på kursprovet, och det gick faktiskt över förväntan. Svenska var sista lektionen som var en frivillig lektion, eller "eget arbete/jobba hemma". Vilka var det som dök upp tror ni? Bara jag. -.- Fick i alla fall lite hjälp med vad jag skulle ta för stycke, så nu ska jag läsa om olyckorna som drabbade Egypten. KUL. Fick mig i alla fall ett gott skratt när jag skumläste lite annat haha. Kan publicera det lite senare om jag kommer ihåg det, och hittar det. Bibeln </3

Värsta inlägget ever men jag visste inte vad jag skulle skriva om, och jag hade lust att blogga.
Anywho, hörs kanske senare. Ciao!

- I-LANDSPROBLEM

När man lägger in låtar i datorn, eller rippar en cd till datorn, varför är orden i sångtiteln alltid skrivna med stora bokstäver? Ska Man Skriva Såhär Eller? Det är så sjukt irriterande! Och tvångstankar som jag har så måste jag sitta och byta namn på alla låtar, vilket jag fick göra igår när jag la in låtarna från Rivers mp3 i datorn. Det tar liksom sin lilla tid.

Såhär kan det stå;
01 - Jethro Tull - Heavy Horses -The Very Best Of
Melodifestivalen 2008 - I Remember Love - sarah dawn finer (?)
12 - Daugava - Lars Winnerbäck - en tätort på en slätt

Såhär ska det stå;
Jethro Tull - Heavy horses
Sarah Dawn Finer - I remember love
Lars Winnerbäck - En tätort på en slätt

Varför blanda in skivnamn, nummerordning, årtalet det kom ut, osv?
Någon som finner det här lika irriterande som jag gör?

Det som suger mest är att det inte ändras sen när man lägger in låten i mp3:n... ><

- INKÖPEN PÅ IRLAND

En aning sent, men bättre sent än aldrig, right?
Jag tror jag har fått med allt jag köpte, lite svårt att få med allt när allting var utspritt över hela huset. R, du får väl påminna mig om det är nåt viktigt jag glömt.





































     


1. Irlandsflagga
2. Diverse underkläder och strumpor, en bråkdel av vad jag köpte
3. Tröja från River Island (+ en fail väska med samma motiv på framsidan)
4. Hehehe. "Don't forget to tell your mum to wash this T-SHIRT at the right temperature."
5. En annan tröja, River har en likadan ^^
6. Byxor från River Island, River har också ett par likadana haha
7. Massa små töntiga souvenirer
8. En fräsig hatt höhö. En viss person skulle få den men vi har inte träffats på en mindre evighet, och alla i familjen insisterar på att jag ska ge bort den (WTF?)
9. Gooodiiiiis! Irish whiskey fudge och Baileys truffels <'3
10. En STOR sparbössa
11. Världens sötaste spargris! Seriöst *_*
12. Massvis med cd-skivor. Jethro Tull, Traditional Irish dance music, Kaiser Chiefs och The Cure
13. Irish tin whistle (det går sådär med spelandet -.-)
14. Finigt halsband
15. Fotoram, utan foto. Väntar fortfarande på Ellies bilder! En fin bild på mig & River ska pryda ramen :*
16. Röda skosnören och ett par Converse med mönster
17. Close up på Conversen
18. En rosa (!!!) söt tygväska. The leprechauns made me buy it!
19. Carroll's - Irish gift stores. Typ alla souvenirer köptes där
20. Guinness store fick också ett besök
21. FRAPP <3

- IRLAND + RIVER

Ni vet den där känslan, att så fort man tänker på nånting man ser fram emot så hugger det till i magen av förväntan, att man får fjärilar i magen nästan varje gång man kommer att tänka på det? Så har jag känt större delen av helgen. Helt oväntat så pratar jag om min lilla flytt till Irland. Men nu har jag mer börjat tänka på hur det faktiskt kommer vara när jag väl är där, försökt fantisera ihop olika scenarier om hur det kommer vara.
Ett av scenarierna är när River kommer och hälsar på mig och hur uppskattat det kommer vara.
Jag tänker mig när jag åker till flygplatsen för att möta upp henne, kanske sitter och väntar uppe på Starbucks med en frapp i handen tills hon kommer. Jag tänker mig när hon (förhoppningsvis) får träffa dom bekantskaper jag skapat under tiden jag varit där. Jag tänker på hur mycket bättre min engelska har blivit och att vi obehindrat kan prata det, men ändå väljer att prata svenska för att ingen annan ska fatta vad vi säger haha. Och för att inte tala om accenten jag kommer ha snappat upp. Jag tänker mig hur vi går där på stan, in på olika Starbucks och att jag får visa henne runt till alla mindre turistiga ställen. Jag tänker mig när vi hoppar på bussen/tåget iväg till nåt ställe med våra systemkameror och tar hur fina bilder som helst. Jag tänker mig när vi går i alla fina parker, med musik som strömmar ur små bärbara högtalare. Jag tänker mig att vi gör alla saker från listan som vi inte hann göra sist vi var här. Gå på bio, äta sushi och att vi hittar nya B&J's + allt annat. Jag tänker mig att vi åker tillbaka till det läskiga köpcentret och jag ler bara jag tänker på hur River kommer sitta som på nålar på vägen dit, och hur nervöst hon kommer titta sig omkring när vi väl är där. Jag tänker på att vi inte kommer äta nån vanlig mat alls utan att vi bara kommer trycka i oss en massa onyttigheter och godis, och den enda drycken som gäller är såklart Dr. Pepper. Jag tänker mig innan hennes resa hit att jag ber henne köpa med sig saker inte finns här, eller ta med sig saker som jag glömt. Ett fånigt exempel på det är ju exempelvis kaviar och typ knäckebröd haha.

Det läskiga är att det inte alls är lång tid kvar. Det här kommer inträffa om 1,5-2 år. Det är så jävla häftigt samtidigt som det är skrämmande till tusen på nåt vis. Jag, ensam, i ett land där jag inte känner någon, och inte kommer hitta nånstans till en början. Ändå ser jag fram emot det som bara den, det kommer bli så sjukt kul och en jättebra upplevelse.
Först måste jag klara av gymnasiet, men just nu känns det lite skitsamma. Jag kan gå ut med alla IG:n om det ter sig så, och ändå ha det här som min belöning. Hur bra låter inte det på en skala? (Inte för att jag satsar på att få IG i allt -.-)
Det kommer bli awesome! :D




- BEN & JERRY'S













Någon som känner sig manad att flytta till Vermont med mig? Snälla?

- GOD NATT

Fy, den här veckan har gått alldeles för fort! Men nu är det "bara" lite mindre än två månader kvar till sommarlovet, det är efterlängtat som bara den.
Nu ska jag, tror det eller ej, gå och lägga mig. Notera tiden, klockan är bara 9! Får hoppas på att jag kommer upp imorrn för min väckarklocka har gått sönder, och jag har inte hittat delen som saknas så jag kan inte laga den. Återstår att se helt enkelt. R, om du hinner läsa det här så kan väl du ringa och väcka mig? Vanliga tiden höhö.

Nu väntar sängen, god natt! :*

- ETTÅRSDAG!

Vet ni vad, mina kära bloggläsare? Idag har jag haft min blogg i ett år! Yay, eller nåt.
Med det här inlägget så har jag lyckats publicera 232 inlägg. ^^
Tänkte "fira" detta med att dela med mig av en låt jag haft på repeat dom tre senaste dagarna, när jag har haft tid att lyssna. Blir ni förvånade när jag säger att det är en låt med Jethro Tull? Jag tycker verkligen dom är så otroligt bra! Låten får mig att tänka på Stefan Liv också (orkar inte förklara varför), HV71's målvakt. Jag har förvisso absolut ingenting emot det, haha!

I alla fall, här kommer låten!
Jethro Tull  - Heavy horses





Jag kunde inte hitta samma version som jag har på skivan som typ bara är 4 min lång, denna är nämligen 9 min lång. Men ni behöver bara lyssna på dom 4 första minuterna, det är ungefär så låten låter på skivan.
Visserligen tycker jag ju hela klippet är värt att lyssna på, men det är ju inte så många som ens brukar kolla på klippen jag lägger ut.
Puss på att videon är så extremt bra gjord, och att Ian Andersson (sångaren) ser ut att ha pundat precis innan haha!

Imorgon drar vi till mormor över dagen, vi ska väl äta en massa mat bara. -.- Kommer fan rulla hem!

Ciao!

- CAMILLA 23 ÅR

Idag var jag bjuden på födelsedagsmiddag!
Dålig fantasi som jag hade så fick Camilla 10 röda rosor och chokladhjärtan, men jag hade typ en kvart på mig att handla haha.
Vi var ett rejält gäng som samlades och åt på grekiska kolgrillen i Tumba, snacka mätt man blev!
Dom som var där, som jag kommer ihåg, var;
Camilla, Thomas, Phia, Ari, Robin, Ellie, 'mormor', Anna + hennes pappa, Jim & Anna, Jimmie, Lena, Tindra, Lukas, Rikard, Jerry + sin tjej, Annelie & hennes kompis Linda, Stoffe(?), en till Linda, och Thomas föräldrar som jag inte kommer på namnen på för tillfället. -.-
Sen så skulle alla olyckligtvis gå ut, något bittert att man inte är 18 eller vadå.

Jag "tröståt" en Ben & Jerry's när jag kom hem istället ;D

Nu ska jag sova, god natt!




Gammal bild på födelsedagsbarnet.

- SILVER TILL HV71

... och Färjestad tog guldet. Naja. Har mycket synpunkter på själva matchen, domarhelvetet och hur mycket jag avskyr Färjestad just nu men jag ska bespara er det, snäll som jag är höhö.
Men silver är väl inte fy skam det heller. (:

Var ju som sagt till UM idag. Vet inte riktigt hur det gick än. Fick i alla fall tabletter som jag ska ta 2 gånger dagligen i 10 dagar. Ska även till vårdcentralen och ta en massa prover. -.- Proverna som jag ska ta sa mig inte så mycket med alla dess förkortningar och vad det nu var, men vi får se som sagt. Det var för 6 olika grejer i alla fall om jag inte minns fel.

Imorrn väntar en tripp till stadsbiblioteket med River, och lite senare på kvällen ska jag kanske iväg på middag. Kameran följer nog med då om jag kommer ihåg den haha.

Nu är det sängen som gäller, god natt!

- 090407

Fan. 3-2 till Färjstad idag, vilket betyder att dom leder med 3-1 i matcher. Vinner dom matchen imorrn så tar dom hem guldet. Tror visserligen inte att dom vinner imorrn, men man vet ju aldrig.


Ska till UM imorrn. Har sån jävla ångest inför det. Nåt fel är det ju, och jag är sjukt rädd för att få reda på vad det är. Det är nog därför jag skjutit upp det så länge...
Tror inte så många fattar vad jag snackar om, men det är ingenting jag vill skriva här. Om du vill veta - fråga mig personligen.
Ångest som sagt.


I alla fall. Idag var jag, mamma, Malin, Villy och Viktor på Heron City och bowlade. Fan vad jag suger på att bowla haha! Oväntat att jag kom sist eller? Två 10-åringar spelade liksom bättre än mig, grattis Anna.

Nu ska jag kila ner och titta på tv en stund, hejs!


- BUNGLE IN THE JUNGLE

Can you guess my name? Can you guess my trade?
I'm going to catch you anyway.
You might be right. I'll give you guesses three.
Feel me climbing up your knee.

Guess what I am. I'm a steel monkey.


Lördag; Jag traskade hem till Alexandra (: Vi bakade muffins, satt ute i solen och löste korsord, och sen kollade vi på DET. Den filmen är måttligt skum alltså! Pennywise.
Det var även ett år sedan jag och några till var på "avskedsfest" hemma hos Jennifer.

Söndag; Sov över hos Alexandra till idag, vi gjorde inte många knop inte. Låg mest i soffan och slötittade på TV. Vid 3 nån gång så gick jag hem, skulle ju kolla på hockey med Villy. Jävla Färjestad. Det tittades på Wipeout - blondinspecial xD Det var kul haha! Sen spelade jag på Villys PSP, och varvade nåt gammalt arkadspel.
Ett år sen Jennifer flyttade till Colombia :/ Det hade man ju i bakhuvudet hela dagen... Men fick prata med henne en stund i telefonen på kvällen <3

Idag; Sov lite för länge -.- Fick även för mig att städa mitt rum men jag är än så länge bara halvfärdig med det. Ska dammsuga och byta sängkläder, sen är jag i stort sett klar. Så det ska jag väl ta tag i nu, så är jag klar sen!

- BLÖRGH

Fyller Färjestad någon som helst funktion här i världen? Nej, jag trodde väl inte det.
Förutom att utklassa HV71 totalt i dagens hockeymatch. Bastards.

Men nu är det lika i matcher så det är bara att ta nya tag, och HV spelar ju dessutom hemmamatch på söndag.

- FAXAR

"Okej, här har jag gått i min egen enfald och trott att faxar tillhör en utdöd ras. Men så var det tydligen inte, för på mitt sommarjobb, ja där ingick det plötsligt i min arbetsuppgift att jag skulle faxa (!) nåt till något baltland.

Och jag faxade (!) som jag aldrig har faxat förr!!!!!!
(Vilket jag iofs inte har gjort)

Fast faxjäveln, som tydligen var på ett väldigt rebelliskt humör, faxade till familjen Lövgren istället för nåt baltland. Och familjen Lövgren i sin tur, ja dom levde tydligen i nutiden för dom hade ingen fax, så dom svarade som vanligt i telefonen istället. Och när dom gjort det, ja då började faxjäveln utstöta mycket högljudda pip- och skrikljud åt familjen Lövgren. Det hela var mycket generade för mig.

Familjen Lövgren blev, fullt förståeligt, allmänt förvirrade av detta och började följaktligen ropa "hallå" och "vem är det?" i sin telefonlur. Fast min fax tog ingen notis om detta utan fortsatte yttra sina mycket höga och olämpliga ljud. Och då från ingenstans uppstod det plötsligt en tävling mellan faxjävlen och familjen Lövgren om vem som kunde utstöta dom högsta ljuden. Faxen körde på med sina pipljud medans familjen Lövgren försökte kontra med deras förvirrade rop. Denna tävling pågick i ungefär 5 sekunder, sen gav familjen Lövgren upp och la helt sonika på telefonluren. Faxjäveln stod där som en ensam vinnare, och man såg att han var mycket stolt över det. Och jag måste medge att hans vinst var överlägsen, familjen Lövgren hade aldrig en chans.

Andra och tredje gången jag faxade (!) till nåt baltland (faxen till familjen Lövgren) ja då kunde man börja ursklija en viss irritation hos familjen Lövgren.

Sen när jag den femte gången faxade (!) till nåt baltland och faxjävlen som vanligt faxade till familjen Lövgren istället, ja då började familjen Lövgren tröttna på det hela och dom sa något ytterst oförskämt till faxen!

Min fax tog lite illa upp av det och när jag stod där med en oförskämd och olydig fax och en oförskämd och oförstående familjen Lövgren, ja då slog det mig. Jag är förmodligen den enda på vår jord som är sund och trevlig av mig. Resten är bara oförskämda och olydiga mot varandra. Då sket jag i att faxa (!) och gick tillbaka till min arbetsplats med vetskapen om att jag är en god människa."

/ WinterHeart @ QX

- E~I~E~I~O!

Idag efter skolan fick jag besök av Alexandra, mycket angenämt om jag får säga det själv. Vi bor typ asnära varann, men ändå umgås vi jättesällan, hur kommer det sig? 8D Ändring på det tycker jag!
Vi drygade mest vid datorerna, jag vid min och hon vid Villys. Vi käkade även Ben & Jerry's, kollade på TV samt spelade på min flöjt som jag köpte på Irland! Haha, mycket skratt blev det ju i alla fall. ^^
"Old MacDonald had a farm, E-I-E-I-O!"

Jag hittade även laddaren till kameran så nu kan jag äntligen fota det jag inhandlade på Irland. Sisådär mer än en månad för sent ;D Men bättre sent än aldrig, right?

Och hur kan ni inte roas till fördärv av vatten-inlägget? Jag småfnissar för mig själv varje gång jag läser det. Jag ska leta fram nåt annat han har skrivit så det kommer i ett nytt inlägg snart.

So long, bitches.

- DRYGT

Men åh, drygt eller vad. Har haft håltimme i tre timmar nu och jag har ytterligare en timme kvar att se fram emot.
Trots att jag somnade rätt 'tidigt' igår så är jag hur trött som helst. Vill bara åka hem och lägga mig och sova!
Engelskan går ju sådär, jag har väl skrivit en halv sida ungefär men jag har så himla svårt att koncentrera mig.
Gick även till en bitter_mattelärare_xx, som inte hade tid att lära mig hur man faktoriserar utan insisterade på att jag ska dyka upp på nån extra matte lektion. Great. Vet inte ens vad jag ska göra på mattelektionen idag i såna fall, för jag kommer ju inte vidare utan att ha lärt mig det där. Men naja, jag får väl sitta utanför och "arbeta", det vill säga finputsa engelskan lite om jag inte blivit klar med den än då.

Nu är det bara 1 lektion idag, och 2 lektioner imorrn - sen är det påsklov! Dessutom så börjar jag klockan 1 imorgon så det ska bli skönt med en lång sovmorgon. Det är även hockey imorgon på kvällen att se fram emot, så nu är jag glad_flicka_91.
Nej, om man skulle skriva vidare på den där engelskan och få tiden att gå lite fortare.
Ciao!

- VATTEN

"Fan vad jag HATAR vatten!! Fyller detta ämne någon som helst funktion i världen?

Här går man på en kvällspromenad och lyssnar på musik via mobilen. Minding my own business och gör sannerligen inga obscena gester mot eventuella regngudar. Då börjar det plötsligt spöregna, verkligen tokregna. Det vräker ner som aldrig förr. Det är ofantligt synd om mig som går i regnet, det är jag mot världen, mitt hår blir blött, jag är en martyr. Men jag kämpar på. Och vad händer då? Jo då havererar min mobil av regnet. Så jävla orättvist, här kämpar man i värsta regnovädret. Och vad får man för det? Jo en mobil som inte fungerar, med en immig skärm som ser ut som om nån lagt en sats eller två i den.

Från och med idag är allt vatten min ärkefiende. Jag tänker aldrig mer dricka vatten eller duscha. Alternativt dricka och duscha så mycket att vattnet tar slut. Då ska jag hånskratta en månad eller två. Då har jag äntligen fått min hämnd."

/ WinterHeart @ QX

- HOCKEY

Idag spelades den första finalmatchen mellan HV71 och Färjestad.
HV vann! :D 4-1 va ;D

Liv är ju bara helt otrolig, vilka räddningar han gjorde idag! Lite synd att Petrasek inte kan spela mer den här säsongen på grund av en handskada, och att Davidsson, lagkaptenen, inte spelade alls idag. Han har vart skadad lite till och från nu dom senaste matcherna, fast det är väl å andra sidan bra att dom "sparar honom".
Jag & Villy funderar på att köpa en varsin hockeytröja btw. Dock inte en "originaltröja" för dom kostar ett helt studiebidrag. Bild kanske kommer ifall jag hittar någon, stay tuned.

Guld i år igen eller?

Återigen så funkar det inte att ladda upp bilden som jag ville ladda upp förra gången när HV gått vidare till final. Jävla blogg.se som ska krångla precis hela tiden. Bilden kommer väl förhoppningsvis upp imorrn istället då.

- 090401

Sushi.
Glass.
Brandt's skorpor.
Stephen King's IT.
Amen!



(Boken jag köpte idag är på 1376 sidor.)

RSS 2.0