- HUR "TÄNKER" FOLK IBLAND?

Man kan ju börja undra faktiskt.
Jo, han verkade ju verkligen seriös.



Syns det nånting?


Time has been replaced by a countdown; 397 days left to go.

- TYPISKT ><

Fan vad värdelöst xD Jag lyckades otroligt nog somna då strax efter klockan nio, men gissa när jag vaknar helt klarvaken? Klockan ett! >< Och sen dess har jag inte kunnat somna om. Jag vet en som kommer vara grinig lite senare idag...
Hungrig är jag också, men "får" inte äta förrän klockan sju då det är frukostbuffé. Den kommer jag varmt välkomna då, mums liksom! :D

Just nu är jag på bra humör men det är bara för att jag känner mig pigg, lagom till frukosten kommer väl humöret svikta men jag ska försöka hålla god min hela dagen (: Har en tendens att låta det gå ut över alla andra nämligen...

Nej, nu ringer alla väckarklockor om 10 min ungefär. Vi hörs senare idag, heido!

- MORGONDAGENS PLANER

Imorgon ska jag, mamma, Nicklas, Malin, Viktor, Thomas, Jessica, Tobias och Joacim åka båt! Vi ska iväg på en 12-timmarskryssning till Åland (:
Båten går klockan 7 på morgonen! >< Men då är det dags för frukostbuffé. Efter att vi har bytt båt i Mariehamn så blir det lunchbuffé, hehe. Så i stora drag är det enda vi ska göra är att äta en massa mat och gå i taxfreen xD

Klockan 4 går vi upp imorgon inatt (xD) så nu måste jag faktiskt gå och lägga mig! Jag har varit dålig på att foto under tiden dom varit här (kan det bero på att alla gömmer sig när kameran kommer fram? -.-) men den åker med imorrn i alla fall. (:

Guten Nacht!

- HÄN*

Vart är den hän?
Vart ska vi hän?

Hahaha, det låter lika festligt varenda gång! :D

Nycklen = nyckeln
Cyklen = cykeln
Speglen = spegeln

Japp, det är Halmstadsgänget som står bakom dessa "dåd". ;)


* någonstans


- LITTLE MISS SUNSHINE?

Jag älskar att vakna på glatt humör, så där helt utan anledning egentligen! :D
Huvudvärken gör ingenting just nu. Det gör ingenting att jag måste sova i Malins rum just nu.

Just nu känns det som att jag är on top of the world. Jag gillar't!



Time has been replaced by a countdown; 400 days left to go.

- KORT OM DAGEN

Idag var hela gänget minus Villy iväg till Skärholmen och Kungens Kurva (:
I Skärholmen blev det shopping, och sedan bowlade vi i Heron City.

Det jag hittade i Skärholmen var:

Två huvtröjor inne på Carlings. Upptäckte nyss att snöret till luvan till den grågröna tröjan fattas! >< Irriterande.

Söta muffinsformar! :D Från Åhléns samt Lagerhaus.



(Jag vet att jag är superseg med uppladdningen av semesterbilderna btw, men det tar en sån jävla tid att ladda upp dom här i bloggen! Jag tappar tålamodet helt enkelt.)



Time has been replaced by a countdown; 402 days left to go.

- TIME HAS BEEN REPLACED BY A COUNTDOWN. AGAIN.

Pengar, pengar, pengar.
Härligt att få dubbla underhållsbidrag (fick för juni månad denna månaden), wiiie! :D Jag kommer alltså från och med nu få ~1300 kr extra varje månad utöver studiebidraget i ett år fram över tror jag, nice eller vad? xD
Inte för att jag kan slösa så mycket, jag måste ju verkligen spara pengar inför nästa år bland annat.

Och på tal om det; från och med nu så ska jag börja räkna ner till det preliminära datumet som jag drar iväg till Irland! :D Jag ska försöka åka sent på sommaren/tidigt på hösten så att jag troligtvis hinner sommarjobba ihop lite pengar innan jag åker, och ha en sommar att göra lite vad jag vill innan jag åker, därför kommer jag sätta datumet första september som mål.

Jag måste ha nånting att se fram emot. Jag vet att det är en månad kvar av sommarlovet men jag känner redan nu att NEJ, NEJ, NEJ INTE SKOLAN IGEN! Jag står inte ens ut med tanken. Fy fan vad jobbigt. Ångest.



Time has been replaced by a countdown; 403 days left to go.

- CHOKLADMUFFINS, VARIANT MINI ^^

Imorgon ska vi ha en överdådig brunch xD
Det blir american pancakes med lönnsirap, bacon, korv, vita bönor, äggröra, stekta ägg, muffins, rostat bröd, bloody mary, bubbelvin... listan kan fortsätta i all oändlighet haha. Vi lär ju inte gå hungriga precis.
I alla fall, jag fick i uppdrag att baka muffins (ovanligt eller? -.-) och på skoj så tog jag lite bilder, behind the scenes liksom ;) Hehe.

Placerat ut alla muffinsformar (fick dock ta bort en liten rad sen, svårt att veta hur många det blir när man gör så små muffins xD)


"Rör smör och socker pösigt"


Ingredienserna


Smet :*


Redo för ugnen


Färdiga! :D


Och upplagda (:



Såg nu att bilderna inte vart så skarpa >< Men jag var lite kladdig efter bakandet så jag ville inte kladda ner kameran alltför mycket haha!

- DAG 2 BOLMEN

Tråkmånsarna Alexandra och Nicklas


Kjelle


Och mamma. Tror att dom övade att kasta med kastspöna lite på tomten. Inte för att mamma fiskade nånting. Hm.


Promenad ner till sjön


Mamma, Benny & Malin som lär sig kasta hihi.


Dom som vi hyrde huset av hade sjukt många båtar. Låg en eller två till uppe på land också.


Jag och Villy tyckte att molnen såg lite konstiga ut


Vissa är ju hetare än andra höhö


Villy haha!


Klisterlapp på en utav båtarna -.-


- O'LEARYS

Kom hem för en stund sedan, jag & Villy har varit inne i centrum en sväng. Vi var inne på O'Learys och åt, samt drack öl. Det blev lite New Castle, Guinness (eller, det var Murphy's, men det smaka samma lika) och Samuel Adams ale. Världens godaste hamburgare var det, mums! Ska definitivt tillbaka dit nån gång. (: Och jag vet inte om det är tack vare eller på grund av Villy som jag har lärt mig att dricka öl haha.
Och jag vet inte om jag ska bli glad för att jag tydligen ser ut att vara äldre än 18 eller bitter för att dom inte frågade efter legitimation. xD På ett sätt så vill man ju att dom gör det för att man nu kan gå på krogen, men nej då skiter dom i att fråga efter det haha!

Jag hade i alla fall en supertrevlig kväll (:
Vad har ni haft för er?
Puss!

(Trevligt att man har en snäll morbror som betalar hela notan som gick på 800-900 kr sammanlagt, hihi.)

- MIHI! :D

Hihi, jag älskar känslan. Fjärilar i magen. Rosa små moln.
Jag är glad.
S <3

- MÅ ALLA HUNDAR BRINNA I HELVETET!

Jag har aldrig tyckt om hundar. Jag har varit hundrädd så länge jag kan minnas. Min respekt för hundar är lika med noll.
"Men min hund är så snäll, den bits aldrig eller blir aldrig aggressiv eller arg över någonting", har man ju hört ett antal gånger förut.
Ägare som inte kan ta hand om sin hund och sätta pli på den ska inte ha en hund över huvud taget. En hund ska lyssna när man säger åt den att komma, den ska lyda till punkt och pricka.

Gissa vad som hände för 3-4 timmar sedan?
MIN SYSTER BLEV FUCKING BITEN AV EN JÄVLA FITTKUKSANUSHELJÄVLAVETESJÄVLAFUCKINGHUND!
Biten.
BITEN.

Den jävla hunden kan ju kyssa sitt jävla liv adjö nu. Det här ska anmälas. Den jävla hunden ska avlivas. Om det nu inte skulle ske av någon anledning så ska jag fan ta tag i det i egna händer. Den hunden ska inte få leva nå mer. Den ska dö. Dess usla liv ska släckas. Jag ler bara jag tänker på det. Jag hatar hundar. Jag ska aldrig mer vidröra en hundjävel. Haha, den ska dö. En betryggande tanke.

Min syster och mamma kommer snart hem från akuten där dom suttit dom senaste 4 timmarna. Det blev ju liksom lite akut att åka dit eftersom systra mi inte fått en stelkrampsspruta ännu.

Grindhelvetet var inte stängd. Trots rop från matte så attackerar den Malin. Bet henne ovanför hälen. Tre stygn blev det.
Det är egentligen inte hundens fel men den ska fan inte få leva efter det här. Jag ska inte nämna här vad jag vill göra med ägarna. Men sorgen efter deras kära lilla döda husdjur kommer jag kunna leva på ett tag. Haha!
En rottis var det också. En hund som man definitivt ska ha pli på.

Jag sjuder av ilska just nu. Jag grät till och med förut - av ilska.
Rädslan för hundar förvärrades med tusen efter det här.
Min respekt för hundar är som sagt lika med noll just nu. Jävla kräk. Jävla fitthelvetesanuskukägare.

Hunden ska dö, och det är med den enda tanken som jag inte går dit över just nu. Den ska dö. Dö.
(:

- DAG 1 BOLMEN

Vi åkte som sagt till Småland. Vi bodde en liten bit utanför Värnamo i en liten, liten ort vid namn Liljenäs, tillhörande Jönköpings län haha. Vi bodde nära en sjö som heter Bolmen, därav namnet på rubriken.

Vi stannade i Nyköpingsbro och fikade


Inte alla var lika muntra som Benny haha


Trots två timmars sömn för min del så poppade jag med mamma i bilen till musiken höhö ;)


Alexandra däremot var tråkig as hell, även fläckvis under resten av semestern xD


Det regnade och regnade och regnade påvägen dit


Vättern, så sjukt stor den är alltså O_O


Och innan vi åkte förbi den så gjordes det ett besök i Gränna :D


Vi gick ner till sjön en sväng


- SORTERING

Nu är alla bilder inlagda i datorn, både mina och Villys. Jag tänkte ladda upp dom dagvis i olika inlägg så att det inte blir för mycket på en gång. Allt kanske inte kommer upp idag med andra ord. Det är sammanlagt ~220 bilder men jag tänker absolut inte ladda upp allihopa haha.
Jag ska bara sortera in bilderna i mappar efter datum, så återkommer jag om en stund!

Hejsvejs.

- PROPPSKÅPET ÄR TILLBAKA!

Lucifer har kommit hem igen! :D Under tiden vi var i Småland så hade hon som skötte utfodringen av djuren här hemma inte sett skymten av han på hela veckan, och han kom inte heller hem då när vi hade kommit hem i lördags. Vi trodde att han hade stuckit för gott då, för katter (och djur i allmänhet) får ju för sig att göra så när dom inte "får" någon mat. Men så kom han hem igår kväll, han kom hit ner till mig & Villy. Vi höll fast han och skyndade upp till huset för att ge honom mat haha, och sen stängde vi in han där ;) Och han har otroligt nog varit hemma sen dess, han har legat och sovit mestadels. Han är ju inte hemma så mycket i övrigt heller, ungkatt som han är - men vi ska snarast knipsa kulorna på honom och id-märka honom xD
Otroligt vad glad man kan bli av en sån liten sak.

Nu måste jag tvätta lite kläder. Sen så ska jag nog lägga in bilderna i datorn från semestern om jag orkar.
Hörs senare, heido!

- I ALL HAST

Jag är expert på att skjuta upp saker :D
Ikväll kommer, som tidigare nämnt, släkten från Halmstad hit. Dom ska överta mitt rum. Dom ska sova i mitt rum i två veckor. Har jag städat och fixat i ordning mitt rum ännu? Nej.

Varför lär man sig aldrig att börja i tid? Nåja, jag har ju ändå ~6 timmar på mig att bli klar (jag är segare än segast när jag städar...), wish me luck!
Jag ska för övrigt bosätta mig nere hos Villy, på så vis så får Malin ha sitt rum för sig själv och jag slipper höra Jessicas snarkningar genom väggen, lovely! ;) 

Städa var det, ja. Hej då!

- KLUVEN...

Åh, jag är så kluven. Varför kontaktar du mig nu för?
"Kom hem till mig på tisdag."

Jag kan inte säga nej till dig. Jag trodde att jag kunde göra det efter såhär lång tid, och speciellt efter besvikelsen över hur det blev som det blev förut - men jag hade fel. Så fort jag fick höra det där så blev jag löjligt glad, och jag sa såklart ja. Utan en minska tvekan. Utan att alls tänka efter.

Jag kommer inte komma ut ur det här utan att göra en av er besviken, och det suger rent ut sagt.
Så kort efter att jag har börjat prata med en helt underbar person...
lnfwlfnwlqdmwqlfmlkfl. Jag vet inte vad jag ska göra.


(Det är inte meningen att någon ska förstå det här. Jag var bara tvungen att skriva av mig...)


- INNAN JAG GLÖMMER

Wie, titta! :D 40 unika besökare haha. Ignorera det som är efter det, jag har ju faktiskt inte varit hemma. xD

Och till alla er som frågade om vi skulle följa varandra på bloglovin: nej, jag använder mig inte utav det. Vill inte känna mig tvingad att läsa någons blogg heller, tycker jag att den är bra så följer jag den ändå. (: Risken att jag skulle missa några inlägg är också minimala för jag brukar gå in på allas bloggar som jag läser flera gånger om dagen hehe. No life kid you know.


- HEMMA IGEN!

Hej och hå, nu är jag (äntligen!) hemma från Småland igen! :D
Över lag så har veckan varit bra, men denhar ju haft sina dåliga sidor också. Just nu orkar jag inte uppdatera så noga men så fort jag har lagt in alla bilder i datorn så kommer det + text komma upp i bloggen. (: Jag är helt enkelt för trött nu så det får bli lite senare eller imorgon.

Jag är generös och lägger upp en bild som jag tog igår nån gång. Såhär ser mina ben ut efter en vecka där! Helt sjukt. Jag kan inte beskriva det hat jag just nu känner mot broms, knott och mygg. ><



Och på den bilden fick jag inte ens med allting haha. Såna där blodfläckar har jag lite överallt också, jag är en sån som bara inte kan låta bli att klia!

Nu ska jag kolla bilddagböcker, läsa bloggar och ta igen lite sånt som jag har missat den här veckan.
Hörs senare, ciao!

- YOU SPIN ME ROUND (LIKE A RECORD)

Hahaha! xD Vilka moves alltså ;)
Är detta originalversionen? Någon som vet?

Dead or Alive - You spin me round (like a record)




Nu ska jag sova! Om jag inte hinner uppdatera imorgon innan vi åker så hörs vi om en vecka igen.
Jag drar till Jönköping någonstans med familjen + en annan familj som bor här i Gladö - sol, bad, fiske, slappa & Ullared! :D
Kameran åker såklart med så förvänta er en massa bilder sen när jag kommer tillbaka!
So long, god natt! (:


- HOHO (YYY)

Jag som är van vid 3-6 läsare varje dag, vad har hänt? xD
Det är mycket för att vara min lilla blogg, men det beror ju vad man jämför med också.



Jävla synd att jag kommer vara borta i en vecka framöver och inte kommer kunna uppdatera, och sen när jag kommer tillbaka kommer det vara nere i 3 besökare igen xD Då blir det till att kommentera bloggar igen!

Packa var det ja. Nej, jag är fortfarande inte klar.
Ciao!

- JACK-A-LYNN

Jethro Tull - Jack-A-Lynn
Lyssna på låten, skit i videon.


- GÅRDAGEN

Idag är humöret betydligt bättre! (: Tur det.

I alla fall. Igår efter mitt tidiga inlägg på morgonen så begav jag mig faktiskt ner för att äta frukost xD Mamma var också uppe då, så vi bakade scones och åt med marmelad och drack te till, otroligt mysigt! Och vad mätt man blev, ojoj.
Sen mitt på dagen så åkte hela familjen iväg för att köpa gummistövlar, fiskesaker, saker till förbandslådan och sådana förnödenheter som vi ska ha med oss när vi åker iväg. Efter det så gick vi på bio! Nicklas, Villy och Viktor såg på Transformers, som tydligen var bra, men väldigt lång. Själv så gick man med mamma, Malin och Benny och såg på Ice age 3, hehe. Den var inte lika rolig som de två tidigare filmerna men även den hade sina stunder haha. Bra var den i alla fall! Innan bion åt vi också och jag fick sushi, mums. Jag tror aldrig att jag har ätit misslyckad sushi, även denna var otroligt god.

Idag så har jag inte gjort nånting vettigt alls. Har tagit fram det mesta i klädesväg som jag ska packa men jag har inte börjat med själva packningen. Att man aldrig lär sig att vara ute i god tid haha. Men, jag har alltid varit en sista-minuten-packare, och ändå brukar jag få med mig allting som behövs.
Nu hoppas jag på att det är middag snart, ich habe Hunger!
Kommer nog komma ett till inlägg senare idag eller imorgon bitti innan vi beger oss mot Jönköping.
Hej så länge, puss!

- JUST SÅ

Jennifer - Låt nedräkningen börja! säger:

men assa, jag vet itne

jag vet att du inte ar san, men ge inte Linda fler anledningar att bli sur.

liksom vill hon ite vara med dig sa sok inte upp henne,

men forosk itne heller att vara otrevlig.

da kan hon inte saga "ah men hon va otrevlig mot mig"..

Anna Larsson - 21/7 J <3 säger:

"man behandlar folk som man själv vill bli behandlad"

varför ska jag böja mig efter hennes regler? hon kan inte domdera och tror att hon kan få exakt så som HON vill om hon beter sig på ett visst sätt. och i detta fall råkade det bli en otrevlig och omogen liten sak.

Jennifer - Låt nedräkningen börja! säger:

i know :/

Anna Larsson - 21/7 J <3 säger:

över lag är inte jag en otrevlig och elak person. det är inte så jag vill vara. men när man själv blir bemött på det sättet, hur ska man då reagera? när man själv inte brukar bete sig så över huvud taget? ska jag bara sitta och ta emot hennes skit och "vänta ut" tills hon vill prata med mig igen?

skulle inte tro det. allting handlar inte om henne. jag ska försöka att inte sjunka till hennes nivå, that's all.

Jennifer - Låt nedräkningen börja! säger:

nej jagvet

Anna Larsson - 21/7 J <3 säger:

men om hon skulle fortsätta att vara otrevlig och dryg nån mer gång så kommer det brista, även för mig.



Mår jag dåligt just nu för att jag börjar inse att resultatet av det här blir att vi kanske inte längre är vänner?
Känns trist. Men kanske har vi vuxit ifrån varandra för mycket.
Och det känns tråkigt att behöva säga, att jag just nu inte bryr mig.

Med det sagt så tror jag att det blir lättare att somna nu.
God natt!


- 090709

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har börjat skriva på det här inlägget säkert 12-15 gånger nu, men efter några rader så raderas allting.

Återkommer kanske senare.


- PALLA

Man borde kunna sätta en blockering på hela sin tankeverksamhet. Så att man slipper vissa tankar som man egentligen vill förtränga. Hur mycket man än försöker att tänka på någonting annat så leder tankarna lik förbannat tillbaka dit.

Och varför vaknar jag så här tidigt när jag inte alls behöver gå upp nu? Jag vaknade 06.30. Nu fick jag som jag ville åtminstonde, jag lyckades vända tillbaka dygnet rätt.

Pallra sig upp ur sängen och käka frukost kanske, för en gångs skull? Får se.

Fy fan för dig.

- GOD NATT!

Nyduschad och renbäddad säng, nu ska jag sova!
God natt, sov gott, dröm sött & vakna torrt!


- LYCKORUS X 14490510810139049175047242

Det jag nyss fick reda på vill inte riktigt sjunka in. Kan det verkligen vara möjligt?

LnlwkdnAÖDMJWÖFNWFNlndkwndlwkqfnlenfelnwqödnwömd
JENNIFER KOMMER HEM DEN 21:A JULI FOR FUCK SAKE!
21:30 <3 I'll be there!
Älskar dig <3
dkjwbnflwfmnöwqmfcjef nlewkfmwqölf :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
Ni anar inte min lycka, jag började fan gråta!

Jag är totalt hyper nu. Jag kommer inte kunna sova.
Vi har inte setts sen den 4:e april 2008.
Och nu kommer det ske - 21:a juli 2009 <3

Jag älskar dig, Jennifer <3

Bildspam kommer lite senare, eller imorgon!
Jag typ skakar så det är svårt att skriva.

slnldnldnqlkq. Jag kan inte fatta det.
<3

- GABRIELLAS SÅNG

Från Så som i himmelen. Jag har inte sett hela filmen men jag har sett fram till att hon sjunger den där sången på vårkonserten.
På min systers skolavslutning så var det en granne här ute som sjöng den inför hela skolan! Och hon är typ bara 12 år *_* Jag fick världens rysningar och jag började till och med gråta, som min mamma, hennes mamma och hennes moster haha. Men hon var så sjukt duktig!


- NÄR MAN PRATAR OM TROLLEN

Haha!


- KLANTARSLET ANNA ÄR I FARTEN!

Jag är så jävla klantig. Hur dum får man vara? ><
Grovstädade mitt rum nyss för att hitta receptet till mina p-piller, och jag kan inte hitta det! D:
Kan man gå tillbaka och be om ett nytt?

Jag får ta och ringa imorrn och se vad dom säger.

Och hade jag bara tagit dom direkt när jag fick dom hade jag sluppit denna ångesten nu. Klantarsel x 2, det är jag det.

- SÄRSKRIVNINGAR & STAVFEL

Jag hatar sär skrivningar och stav fel. Hur svårt kann det vara LIXX?

Jag blir seriöst galen. Det finns överallt.
Jag skriver inte perfekt, jag vet att jag också kan stava och skriva fel, men jag är betydligt bättre på det än många andra.

Jätte glad/söt/stor (osv) är väl bland det vanligaste som folk särskriver.

Jätte irriterande! Höhö.
Jätteirriterande.

Over and out.

- BIKINIS

Var iväg till Länna en sväng idag med mamma, Villy & Viktor. Jag hittade lite bikinis som jag köpte (: Inte för att jag var i stort behov av att ha en ny, men ändå hehe.
Fick inte till så bra bilder >< Bikinisarna är inte så "skrikiga" i verkligenheten.

Bikini numero ett:


Bikini numero två:


Bikini numero tre: (överdelen köpte jag förra veckan, men köpte nu en underdel som jag kan ha till. Överdelen är dessutom tvåfärgad, man kan alltså vända den ut och in!)



När jag stod och kollade på alla bikinis så sa jag till mamma att jag inte skulle ha en randig bikini. Och jag kommer ut med två stycken. Vad hände? xD
Heido!

- DENNIS FEST

Här kommer bilderna från Dennis fest ^^ Kameran kom ju tyvärr fram när alla var som fullast typ xD

Jag & Alexandra var typ de första som kom dit, och då var det dags för Lollo att snagga Dennis. Dynamit-Harry haha? :D


På kvällen när kameran åkte fram... Jag & Alexandra


Dennis (: Med en Innis & Gunn i handen - otroligt god ale!


Jag & Dennis, lite lagom runda om fötterna sådär haha


Ellie & Alexandra


Bazze & Tobbe


William, William & Nicklas


Ellie & jag. Det var här det blev otroligt svårt att kolla in i kameran, hehe.


Nicklas, Ellie & jag (många bilder jag var med på då! xD)


Lite random folk


-Nån- & nån Elin xD


Harald & Lollo


Nicklas xD


Nicklas & "Viking"


Lite mer folk



Sen så blev det inga fler bilder än så. Det var 6-7 killar som näckade nån gång också men jag hade (tyvärr? xD) inte kameran med mig ner till sjön haha.
Ny kategori: bilder
:D

Nu ska några bli uppladdade på bdb också (yyy)
Ciao!

- LAMM

Jag har inte ätit mat på hela dagen. När jag sa att jag skulle äta förut så blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Med tanke på Malins kalas så tryckte jag ju istället i mig en massa onyttigheter så som; minimuffins, maränger med chokladsås, lite glass och godis. Shame on me.

Men, till middag blir det världens godaste mat. Lamm. Det är så underbart gott, om det görs på rätt sätt vill säga.
Förstår inte folk som säger att det verkligen smakar kofta varenda gång dom äter det. Fel på smaklökarna eller? Jag fattar inte hur dom kan få den gudomliga smaken till att smaka det. ><

Lammstek + färskpotatis + mozarella & tomat = mums!

Jag är hungrig. Vi brukar inte äta så här dags annars, varför just idag? ><

- MEN DÖ!

Må alla världens myggor brinna i helvetet med omedelbar verkan!
Fy fan för myggor alltså.
Nyss räknade jag till 15 myggbett på ett och samma ben + alla övriga myggbett jag har på kroppen, vilket säkert är minst 20 stycken till.
Tacka fan för Salubrin i alla fall <3

- KORT UPPDATERING

Jag lever! Mer eller mindre i alla fall.
Dennis hade som sagt sin fest igår och jag hade det hur kul som helst!

Fick inte så värst mycket sömn inatt haha. Vi gick och la oss vid 3 kanske, jag sov jättedåligt (varför gör jag alltid det när jag är onykter? ><), och sen vaknade vi vid klockan 8 imorse och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp, dricka lite vatten och sen hjälpa till att städa lite. Åkte hem efter det och jag tror att jag fortfarande var alkoholpåverkad då xD

Jag hann inte baka minimuffinsen till Malins kalas igår så jag var tvungen att göra det när jag kom hem. Euw. Varför lovade jag det? Att se den där geggan när man mår dåligt och behöva höra på en jävla elvisp är inte det mest klockrena att göra! Efter det så gick jag i alla fall och la mig ett tag så nu har jag sovit i ett par timmar och känner mig som en människa igen.

Det blev en ganska kort uppdatering om festen men så fort jag lagt in bilderna från kameran i datorn så kommer det upp här.

Nu ska jag äta nånting, ciao!

- JULI MÅNAD

Känns som att jag ska göra jättemycket saker den här månaden!

2 - Malin fyller år
3 - Ikväll har Dennis sin "avskedsfest" :D (Han går ut i lumpen den 26:e! D: I 11 månader framöver. DD:)
4 - Malin ska ha kalas och jag måste hjälpa till
5 - Om vädret tillåter; Grilla & bada med Linda m.fl. i Flottsbro
- Nån gång nästa vecka - Åka på kryssning med familjen till Åland eller dylikt
- Nån gång nästa vecka - Gå på grönan, River? Kanske.
11-18 - Åka till Småland/Jönköping/Bolmen med familjen + Kjelle med familj
20-3 aug - Thomas med familj från Halmstad kommer hit!

Så där kommer min månad se ut framöver på ett ungefär. Vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på när vi är i Jönköping, eller när Thomas och dom kommer hit xD Återstår att se (yyy)

Nu ska jag leta fram nånting att ha på mig ikväll och tvätta det, har knappt nå rena kläder nu haha. Och sen så ska jag nog baka minimuffins (:
Ciao!


- MALIN 10 ÅR! <3 :D

Idag fyller min syster år :D Lillskiten har blivit 10 år, scheisse.
Jag (läs: Malin) använde kameran rätt så flitigt så dagen får beskrivas i bilder!

Tårtan (euw... jag åt jordgubbar istället då jag finner tårtor rätt så motbjudande.)


Födelsedagsbarnet blåser ut ljusen


Malin och mamma (:


Mormor & Lasse


Jag tog en paus från allting och la mig på gräsmattan och solade, läste och fick lite svalka från en liten bordsfläkt


Sotis! Stackars katt, han smäller ju nästan av i den här värmen :/


Jag bjuder jävligt mycket på mig själv ska ni veta


Benny står och grillar hamburgare


Snusmumriken Villy xD


Close up; mamma xD


Close up; Benny


Close up; Lasse med hans solbrända läppar, och Malin


Close up; Nicklas


Close up; suddig Villy


Close up; Malin :*


Close up; mormor x'D



Det får räcka ;D
Fick inget kort på presenterna men det hon fick var;
cd-spelare
presentkort
kläder
skivor
pengar
en bok
& av mig fick hon filmen Bolt ^^

Pssst... säg grattis för fan!
Heido. :*

RSS 2.0