- TJU'NIONDE MAJ!!1ONE!!!




Så jäkla roligt, hahahaha! ♥
Och ja, ni kommer få det här klippet varje år tjugonionde maj ;)

- LIFE IS GOOD

Åh, jag är på så bra humör!

- Jag är färdig med allt skolarbete
- Jag samlade inte på mig några IG:n nu i trean
- Jag fick VG i fyra ämnen jag trodde jag skulle få G i, och MVG i ett som jag trodde jag skulle få VG i
- Det enda jag har kvar i skolan är att jag ska lämna tillbaka böcker och tömma mitt skåp
- Jag har troligtvis hittat en familj!

Kommande vecka ser ut såhär:
Måndag: poängjakt i skolan
Tisdag: kanske NV-fest på Holken
Onsdag: studentfotografering
Torsdag: JAG FYLLER ÅR, studentlunch i skolan (som jag kommer missa), Nicklas tar studenten, vi har mottagning tillsammans
Fredag: JAAAAG TAAAAAR STUDEEEEENTEEEEEEEEN!
Lördag: åker till Mallorca med familjen och stannar i två veckor!!! :D:D:D

Måste även passa på att visa mina superduperfina Sverige-Converse som jag fick av supersnällasuper-River i tidig present/studentpresent! :D




Life is good.

- DUKTIG_FLICKA_91

Äntligen har jag fått in lite skolarbeten, verkligen på tiden! Passade perfekt idag då det var riktigt dåligt väder.

Environmental assignment
Hobby
Nämnd/committee
Shares
Documentary analysis

American author
Book review
EU comparison
(Chapter exercises)


Kommande vecka:
Spanska - "redovisning/intervju"
Tyska - redovisning
Svenska B nationella - tal
Utvärdering av kurser

Lämna tillbaka böcker
Tömma skåp

Sen väntar födelsedag, studenten och två veckor på Mallorca ♥
Ska hinna med lite shopping också efter att allting är inlämnat och färdigt, måste belöna mig själv lite! :D

Imorgon blir det Bobs studentskiva i Uppsala - tagga tagga tagga!!!

- HOMEMADE SUSHI

Idag gjorde jag och mamma sushi själva! För att vara första gången och dessutom hemmagjorda så blev det riktigt gott :) Vi gjorde med lax och avokado, men hade avokadon varit mer mogen hade det blivit ännu godare ^^ Vi köpte även portionspåsar med miso-soppa som dock inte kom med på bild.

Blue Dragon har ett stort utbud på "sushi-saker" - ris, wasabi paste, risvinäger, miso-soppa, norialger, soja och en massa mer. Vi valde dock att ha Kikkoman-soja - den godaste sojan enligt mig!

Resultatet!


All sushi gick åt, Nicklas & Villy åt också några bitar var :) Malin och Benny fick äta tacos eftersom dom inte tycker om sushi - nej, jag förstår inte heller hur man inte kan göra det...
Vi har inga pinnar så det fick bli till att äta med händerna. Och doppa sushibitarna i wasabisojan i äggkoppar ;) Man tager vad man haver!

- SOMMARJOBB @ KGC

Woho, jag får sommarjobba på KGC i sommar! :) Jobbade där för två år sedan och nu får jag jobba där igen. Ska jobba där vecka 26-28 (28 juni-16 juli), 7-16 måndag till fredag! Kommer bli awesome med lite cash så jag äntligen kan köpa en ny dator bland annat.
Idag är det även 100 dagar kvar tills jag åker! Det preliminära datumet är 20 augusti, men det kan ju bli så att jag kommer iväg tidigare nu när jag vet när jag får jobba. Återstår att se!

Idag på min håltimme käkade jag & R sushi ute i solen, lovely! "Det här kan du blogga om." Done! ;) Det är fortfarande soligt ute men riktigt ruggigt, det blåser jättekallt!

Nu ska vi strax äta middag - grillad fläskfilé med rotfrukter i ugn, mums. Hörs senare, ciao!



- ONCE AGAIN...

"Får inte ledigt, ska till Narvik 4 dar och 3 i Kiruna den veckan."

Jaha, som jag egentligen visste hela tiden - varför gjorde jag mig ens besväret att fråga? Börjar bli rejält trött på det här nu, det är alltid nånting som ska komma ivägen precis hela tiden. Vill bara understryka att det var 6-7 år sen vi sågs sist nu...
Mitt redan dåliga humör, på grund av trötthet, blev just ännu värre. Mycket värre.

/ besviken_flicka_91

- DUBLIN DAG 1



















- MER ÄN NIO TUSEN ORD











Lite i oordning och så men det är bilder i alla fall! Fler finns på Faaaaceboook.

Guten Nacht!

- HALSONT

Wäh, tyck synd om mig. Jag har jääätteont i halsen. Malin går här hemma och är sjuk och nu börjar jag känna av det ännu mer också (hade ont redan igår). Ska bara gå på ett par lektioner imorgon, sedan blir det bokshopping med R & W och sen kanske lite shopping för min del också - måste köpa kläder innan jag lägger pengarna på nåt annat onödigt!

Såg att nån i klassen laddat upp lite bilder från middagen förra veckan, tänkte lägga upp några av dom här innan jag går och lägger mig :)

Hörs senare!

- UPDATE

Halloj!
Ska alldeles strax sova så jag tänkte bara skriva lite snabbt i punktform vad som hänt dom senaste dagarna:

- middagen i tisdags hemma hos M blev otroligt lyckad!

- jag har lyckats hitta både en klänning och ett par skor att ha på studenten. Klänningen kostade bara 100kr hoho. Bilder kommer nån dag!

- lite sommarkläder inför Mallorca-resan har inhandlats, men en hel del återstår såsom linnen som stod överst på listan haha.

- jag har 7 biljetter kvar att sälja till min studentskiva (absolut INGEN kan eller har råd!!!). Blir dessutom irriterad på folk som säger att dom ska komma och sen beslutar sig för att inte komma. JAG kommer få pröjsa för alla biljetter jag inte lyckas sälja om hela klassen inte lyckas sälja hur-många-det-nu-är...

- på tisdag får jag reda på om min pappa kan komma när jag och Nicklas tar studenten eller inte. Intressant det där... Undrar hur mycket han kommer "kämpa" för att kunna ta sig hit, det var ju trots allt typ 7(?) ÅR sen vi sågs sist.

- jag gör inga framsteg i att hitta en familj. Frustrerande.

Det var väl ungefär det... Nu ska jag som sagt sova, hörs. Ciao!

- DAGENS PLANER

Hej hopp!
Idag är jag som sagt ledig från skolan, skönt eller vad? Tanken var att jag skulle gå på bio med R och W men jag kände inte alls för det, så om ett par timmar ska jag åka in till stan och sällskapa Bob när hon shoppar :) Lite senare ska hela klassen hem till en av våra lärare och käka middag. Lite awkward måste jag säga, hänga med en lärare hemma hos honom efter skoltid? Jag är lite skeptisk men det kan säkert bli kul!

Nu ska jag göra lite nytta här hemma innan jag beger mig. Hörs senare, ciao!

En smickrande bild på mig & Bob från när vi var i Dublin





Time has been replaced by a countdown; 108 days left to go.

- DRYG TANDLÄKARE

Var som sagt hos tandläkaren nu på morgonen. Hamnade hos världens drygaste tandläkare! Hon hälsade inte, presenterade sig inte, hade en "jag är bättre än dig"-attityd och var bara allmänt jobbig. En sån som man vill knäppa på näsan så hon försvinner från sin lilla bubbla.

Jag hade hur som haver inga hål eller nånting, så in your face biatch! ;P Det enda hon påpekade var att jag skulle borsta bättre vid min "hörntand" (som inte ens är en hörntand, jag har ingen på den sidan), dom har nämligen byggt på utanpå min andra tand för att den var så liten. Skulle även borsta bättre på baksidan av framtänderna på undersidan där jag har "ståltråd" bakom sen jag hade min tandställning för att hålla tänderna på plats.

Nu ska jag möta R vid hennes buss, äta, skippa religionen för att plugga spanska och sedan ha kursprov i spanska - hörförståelse och läsföståelse, och sen slutar jag! Imorgon är jag ledig :)

- REDAN MAJ? O_O

Hej!
Nu känns det verkligen som att det är dags att ta tag i bloggandet igen, vet inte exakt varför jag totalt dissat den (en av anledningarna dock är ju att min dator gick sönder).

Vad har hänt sen sist då? Jag har lekt mycket med en nyfunnen vän vid namn Anna - vi har hängt hemma hos henne, kollat på alla säsonger av Adam och Eva + filmen, Sunes sommar, varit på Globen och sett när Sverige blev spöade av Ryssland i LG Hockey Games, försökt stalka en viss ishockeyspelare, hon följde med på min mösspåtagning som var i fredags, och förra lördagen... tog HV71 SM-guuuuuuuuld! Jag var hemma hos henne när det skedde, med henne och hennes pappa som är Djurgårdare, när den sjätte finalmatchen spelades. Episkt, I say. In your face alla DIFare!

Idag fick vi besök av Eva och Axel, ett par bekantskaper sen när vi bodde i Norsborg/Hallunda. Eva är en kompis till mamma och Axel är hennes son. Det var så sjukt kul att träffa dom igen efter kanske 7-8 års frånvaro! Vi satt på altanen i solen hela dagen, grillade korv, pratade och hade det allmänt trevligt!

Mycket mer än så har inte hänt. Jag gör inga framsteg i att hitta en familj, alla är så otroligt sega på att svara på mail eller ens svara på 'intresseanmälan', vilket är otroligt frustrerande. Visst, det är fortfarande ett tag kvar innan jag ska åka, men jag vill ändå få allting färdigt. Allting går med stormsteg nu! Så mycket att göra och fixa men ingen tid att göra det. Nu i veckan ska jag i alla fall försöka ta tag i lite skolrelaterade saker, vill få allting inlämnat...

Nåja, nu ska jag lägga mig och läsa en stund, sen sova. Imorgon ska jag till tandläkaren vid 10, håller tummarna för att jag inte har några hål!

Jag bjuder på en charmig bild på mig från i torsdags





Time has been replaced by a countdown; 110 days left to go.

RSS 2.0