- GUITAR GANGSTERS & CADILLAC BLOOD

Angående rubriken; Volbeats senaste album, grymttttt bra!
Off with their heads; Kaiser Chiefs nya album. Inte fullt lika bra. Damn vad besviken jag är D: Har visserligen bara lyssnat igenom skivan en gång så vi får se.

& angående dom två senaste inläggen så var det inte jag som skrev dom, men ändå.

Är inte sugen på att blogga egentligen men jag suger på att uppdatera så jag kände mig tvungen.
Öhm, what to say? Dagen har inte varit bra alls. Jag vet att det här är för mycket information nu, så sluta läsa om du inte vill veta, men sen kl ~7 imorse har jag vart grymt dålig i magen och mått allmänt pissigt hela dagen. Illamående och huvudvärk. Åtskilliga toabesök. Varit helt kallsvettig emellan åt, och frysit så in i helvete annars.
+ att jag har passat Malin och hennes kompis Elin idag. Inte kul, speciellt inte när man mår dåligt.
& idag fick jag ju börja äta "vanlig" mat igen, så när jag skulle käka frukost imorse så tänkte jag bara "Mackor, mackor, mackor!" Åt jag en macka eller? Nej. Det tog emot som fan och kändes helt fel. ... så jag åt en banan istället. xD
Till lunchen var jag lite modigare och prövade på fiskpinnar (yyy) Mådde illa som fan efter det. D: Euw.
Till middag var tanken att vi skulle äta grillad kyckling men det var ju såklart slut i affären </3. Det blev tacos istället men jag beordrade mamma att köpa quorn-färs istället för vanlig köttfärs till mig haha. Mådde jätteilla då också, så jag åt inte så mycket. Men vi hade ju såklart glass hemma som dom började mumsa på lite senare, och klen som jag är kunde jag verkligen inte stå emot. Efter ett par tuggor mådde jag återigen illa, och det slutade med att jag spydde pyttelite.
Så River, det finns en anledning till att jag inte svarade då när du ringde.

Vad mer? Har världens gulligaste kattunge här hemma nu, snutt! *_* Så kul när han börjar bråka med Sotis hahahaha xD Han heter Lucifer :* Eller, jag kallar han det i alla fall ;D



Och nu måste jag gå för jag måste gå på toa. Igen.
& btw, ge mig filmtips!


Time has been replaced by a countdown; 119 dagar kvar.

River + paint --> bevis


y>x -/-> äpple + mun --> ledsen dino + ledsen död dino + bloed

- HUJEDA MIG

122 dagar kvar
lol rofl lmao
din mama

- GUTEN MORGEN!

Blev väckt av mamma kvart i nio eller nåt >< För vi ska tydligen åka till mormor idag O__o Bra att dom säger det lite tidigare kan man tycka, men jaja. Vi kommer väl hem imorrn nån gång efter lunch sa mamma.

Men River don't you worry xD Jag har med mig mina mattesaker! (yyy)

Inget internet tills imorrn nurå, så vi hörs.
Tschüss!



Time has been replaced by a countdown; 128 dagar kvar.

- DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL

Jahapp, dagen har väl varit sådär. Mer åt dåligt-hållet än bra-hållet i alla fall.

- Jag försov mig imorse >< Missade en fysik"labb".
- Hade samtal i biblioteket med min mentor och tror ni inte att jag börjar gråta eller? Gaaah! Euw, palla. >:
- Jag somnade när jag kom hem.
- Pluggade inte så mycket matte som jag skulle gjort idag. Fail.
- Jag ligger efter i franskan och engelskan.

+ Jag har pluggat matte i ~2 timmar. Och River - tack, tack, tack för hjälpen!
+ Jag har börjat städa mitt rum.

Roligare än så blev det inte. Onödig blogg. Hej då.



Time has been replaced by a countdown; 129 dagar kvar.

- TO WISH IMPOSSIBLE THINGS

Sämsta bloggerskan ever, jag vet!
Vet bara inte vad jag ska skriva om damn it. River, skulle inte du ge mig tips? Det vore asbra i såna fall (yyy)
Tja, ingenting roligt alls händer förutom att jag är ledig imorrn - men den glädjen dör när jag måste plugga. Och i helgen ska jag kanske träffa Amanda och Veronica, vet inte riktigt hur det blir ännu! Amanda har jag känt sen ~ ett år tillbaka men aldrig träffat och det var Veronica som följde med och träffade Jason Mraz. Och på tal om Jason Mraz, jag skrev förut att jag skulle lägga upp bilder här från det. Men jag gör det bara om någon vill det, känns så onödigt annars. Kommentera om ni vill.

Nu ska jag försöka sova så att jag inte sover bort hela dagen imorrn, men vi får se hur bra jag lyckas med det... "dot com". Hahahaha, never mind that, bara jag & Villy som är dryga. xD
Tschüss!


Time has been replaced by a countdown; 131 dagar kvar.

- MAKE ME INVISIBLE

Efter att ha stirrat in i skärmen i 10 minuter så vet jag fortfarande inte vad jag ska skriva.
Är det någonting som jag verkligen hatar så är det ångest. Ångest av alla dess slag... Om ni skulle få vara mig under en dag så skulle ni fatta vad jag menar. Så svårt att skriva i ord utan att det låter helt... jag vet inte, obegripligt? Eller töntigt för vissa kanske.

Eh, jag har vart duktig och tränat idag med mor min. Och jag har gått på en lång promenad. Detoxen funkar fortfarande bra, jag har inte fuskat eller någonting. Men vet ni hur svårt det är eller?! Jag vill ha kött nu damn it! På 9 dagar nu har jag inte ätit något kött alls, och det har aldrig hänt sen jag började äta mat! You do the math. Finns stunder som jag bara vill ge upp, faktiskt. Men jag tjänar absolut ingenting på det och jag vet hur besviken på mig själv jag kommer bli. Vilket jag visserligen redan är så vad är skillnaden?

Alltså verkligen förlåt för att jag låter så jävla emo. >:

Och juste, jag fick brev från Karolinska, Astrid Lindgrens barnsjukhus idag. Dom vill att jag ska komma på återbesök pga mina knän, göra massa undersökningar och shizzle. Ett perfekt tillfälle för dom att påpeka hur cp mina knän är. Jag har typ konstant ont i dom, dom knakar onaturligt mycket, jag kan inte stå på knäna, känseln har fortfarande inte kommit tillbaka på "utsidan" av knäna osv osv. Och ja, jag hoppas verkligen att dom kan göra nåt åt det.

Over and out.



Time has been replaced by a countdown; 139 dagar kvar.

- HÖSTLÖVEN DANSAR IDAG

Oh så duktig jag är! Har pluggat en "massa" matte, så nu kan jag kanske 0,01 % av matteboken lol. Känns bra att det går framåt i alla fall. (:
Idag har varit en väldigt lugn dag i skolan, jag & River hann med en promenad där vi bara pratade allmänt. Mest om skolan och Irland haha xD. Och en irriterande helikopter, j*vla attentionwhore. :c (Det var ett bankrån i centrum idag hahaha.) På tyskan fick jag skriva en verbdikt som man skulle utsmycka och rita på, fanns massa färgpennor, papper, sax, lim och ja. Ytterst engagerat, och onödigt.

ich schlafe
du schläfst
er/sie/es schläft
wir schlafen
ihr schlaft
sie/Sie aufwachen

(jag, du, han/hon/den/det, vi, ni sover. de/Ni vaknar)
Wtf? ><
Och jag lovar att jag snart ska börja skriva en mer engagerad blogg, när inspirationen kommer tillbaka eller nåt.
Tschüss!



Time has been replaced by a countdown; 140 dagar kvar.

- AND THAT IS AN ACTUAL FACT

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL EMELIE SOM BLIR 18 ÅR IDAG! <3 Je t'aime :*

Måste bara säga hur förjävla stolt jag är över mig själv! Har nu klarat av den här detoxen i sex dagar nu. Sex! Jag fattar det inte själv, men alltså *___* Måste dock tillägga att det var väldigt jobbigt idag. Var ju över hos Emelie och där bjöds det på smörgåstårta, korv med bröd och lite godis. Och där fick jag, mamma & Benny sitta och titta på när alla andra åt D: Kändes ju mindre kul, och det fanns stunder man ville dyka ner i smörgåstårtan med huvudet före och äta upp aaaaalltiiiing! Jag vill inte se ut som en val. Den tanken är faktiskt väldigt motiverande. Och nu börjar man tänka istället att, nej men jag kommer faktiskt inte se ut som en val, jag kommer klara av det här!
Och det känns bara så jävla onödigt när folk ska hålla på och sukta en med mat/godis, för det är det fler än en som har försökt att göra det. Come on, hur gamla är ni egentligen?!

Ikväll ska jag nog bara dega framför tv:n, kanske kolla på en film med familjen. Annars blir det datorn, as usual. Och imorrn ska jag, tro det eller ej, plugga. Hoppas jag. Nej, jag ska!




Emelie & jag på bilden. Tagen för kanske, 8 år sen eller nåt?
Ja, jag bjuder på mig själv som fan just nu.



Time has been replaced by a countdown; 142 dagar kvar.


- OUT OF THIS WORLD

Will we forget the way
It really is
Why it feels like this
And how?
And we always have to go
I realise
We always have to say goodbye
Always have to go back to real lives
But real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time
Another time...
To feel another time...



Time has been replaced by a countdown; 144 dagar kvar.

- FRÖKEN SVÅR

Never mind mina senaste små emoinlägg, men allting känns bara så... fel just nu. >: Euw, palla.
Fast jag måste erkänna att jag känner mig jävligt stolt över mig själv som har gått i skolan 8 dagar i rad nu, utan att skolka nånting! Fast jag tror att jag bryter den trenden på fredag, tyvärr. Vill inte egentligen men alltså, ja. Vet bara inte hur jag ska förklara min plötsliga sjukdom/försvinnande just den lektionen vi har ett stort verbtest, i franska :'D.

Vart hittar man inspiration i dessa tråkiga, mörka och regniga höstdagar? Vad kan man hitta på så man blir pepp igen? Vart ska man gå när vägen man gick på så plötsligt tog slut? Vad ska jag göra?
Jag vet i alla fall vad jag ska göra ikväll (efter tyska- och franskaplugg) - kolla på Mysteriet på Greveholm.

Ja juste, ny msn nu; [email protected]. Och radera min gamla msn!



Time has been replaced by a countdown; 145 dagar kvar.

RSS 2.0