-

"Är det det enda du kan göra? Att välta en mango?"

(Nu sticker jag iväg och tränar med mamma om en stund, smell you later!)





Time has been replaced by a countdown; 304 days left to go.

- ONSDAG

Tjabba tjena hallå!
Medan Bob står i duschen passar jag på att uppdatera lite snabbt. Tanken idag var ju att jag, mamma och Malin skulle hitta på nånting, men så blev det inte för min del. Malin ville jättejättejättegärna åka till Sydpolen och bada, vilket jag inte alls ville, så mamma åkte dit med henne idag och så ska jag och mamma hitta på nånting nån annan dag istället (: Bob sov ändå över så jag fick lite mer tid att vara med henne.

Gårdagen började med att jag åkte in till stan vid 10 och mötte upp Bob. Vi stannade där och fikade ett tag innan vi åkte hem till mig. Väl hemma så var hon jävligt pepp på att jag skulle lära henne sy en spishandduk haha. Själva handduken gick bra att göra men det tog oss 1½ timme att göra knapphål (på testtyg då alltså), men det blev bra till slut. Det bjöds på myyycket skratt under hela dagen haha!

Sen började vi planera lite inför nästa år! Först hennes studentskiva där vi bestämde vad vi skulle ha på oss (kan inte säga vad utan att avslöja allting) och det ledde till att vi nu håller på att planera en resa. Vi hoppas på att få komma iväg i mars, men vi har även kollat upp lite i april och maj också. Detta måste måste måste gå nu, vi är så exalterade! Båda två drömde om nästan samma sak inatt, hehe ;)

Om ett tag ska vi röra oss in mot stan för att käka nånting (: Först tänkte vi äta på Pizza Hut's lunchbuffé, men jag tror inte att vi hinner dit innan den stänger, så vi får se vad vi hittar på.

Nu hör jag henne lunka uppför trappen, måste kila!

- 091027

Hej! (: Tänkte att det var dags för en liten uppdatering (läs: River har skrivit till mig i bloggen, på bilddagboken och till och med ringt mig för att säga att jag ska blogga) så eh, jag är väl så illa tvungen ;) Inte mycket har hänt sen jag sist skrev, när-det-nu-var, men jag kan ju informera er om det lilla som faktiskt har hänt;

Lördag - jag följde med Malin, mamma och Villy på 6-årskalas. Det var alltså fler vuxna än barn där, annars hade jag inte följt med haha. Det bjöds på mat och fika och allt var frid och fröjd.

Söndag - seeeeeegare dag får man leta efter! Ingenting hände på hela dagen. Till slut bestämde sig mamma och jag för att sy färdigt några fler handdukar men vi kom inte så långt. Det visade sig att tråden var för gammal för att sy med för att den ständigt gick av. Iväg till Coop för att köpa ny tråd, hem igen, fortsätta sy. Nu har vi sytt cirka 10 nya handdukar, minus knapphålen som jag fortfarande inte klurat ut hur man ska sy.

Idag - jag har städat hela undervåningen. Plockat undan, diskat, gjort rent toaletten och badrummet, dammsugit och fixat & donat lite (: Hoppas mamma blir glad hoho.

Resten av veckan - imorgon ska jag träffa Bob! Vet inte vad vi ska göra exakt men nånting hittar vi väl alltid på. Vi har ju lite att ta igen så att säga... På onsdag ska jag, mamma och Malin hitta på nånting (och kanske Nicklas beroende på vad vi ska göra), men vi vet inte vad än! Kom gärna med tips på vad jag, min 10-åriga lillasyster och min mamma (som har diabetes och går på nån soppdiet atm. Inte nån chokladprovning t.ex. med andra ord ;D) kan göra. Jag är helt tom på idéer.

Sen är det bara att pluggaaaaa! >< Förstår inte ens hur dom kan kalla det "höstlov" när det egentligen borde heta "plugga-tills-du-stupar-lov" :'D Lovely. Inga planer för Halloween har jag heller.

Måste kila men jag ska försöka uppdatera bättre framöver! Min dator är hemsk.
Ciao!




Time has been replaced by a countdown; 309 days left to go.

- 315

Jag glömmer bort det hela tiden känns det som >< Påminn mig när jag glömmer!
Wie, om cirka två veckor är det under 300! :D


Time has been replaced by a countdown; 315 days left to go.


- I HAS THEM!

Japp, biljetter till Twilight + New Moon-kväll på Filmstaden Söder! :D Såg det på blogg.se's startsida förut, ringde till Alexandra för att kolla om hon var up to for it, väntade tills mamma kom hem för att fråga om skjuts hem, krångel att komma in på sf.se (överbelastning typ?), såg att det bara fanns 10 biljetter kvar på Söder - köpte biljetterna snabbt som attan! När jag var in och kollade förut så fanns det hur mycket platser som helst kvar så jag fick lite panik när jag såg hur få biljetter som fanns kvar. Tyvärr så fick vi platser på rad två men äsch, vi kommer ju vara bland de första som får se New Moon! :D
EDIT: Jag hade köpt biljetter till Heron City men dom hade ju inte uppdaterat sidan!!! ><''''' Fanns ju plenty om platser kvar där när jag kollade nyss! När jag var inne och kollade förut visade det bara att det fanns 10 biljetter kvar på Filmstaden Söder och 25 biljetter kvar på Rigoletto. Suck. Menmen what to do, biljetterna är redan köpta.

När: torsdag 19/11
Var: Filmstaden Söder
Start: 21.15
Längd: 4 tim 30 min
Pris: 200kr/biljett

Midnattsvisning med andra ord eftersom New Moon har premiär fredagen 20/11.

E X C I T E M E N T!



- STARBUCKS TILL SVERIGE..?

WHAT THE FUCK, jag såg nyss på blogg.se's startsida att det ska öppnas Starbucks i Sverige! O_O
Glad blir man ju såklart men ändå så tänker jag bara fanfanfan. Why?

I början av nästa år kommer den första öppnas på Arlanda! Kanske man får ta sig en liten tripp dit, höhö.



(HV förlorade matchen igår. Så himla typiskt när man väl går på en match. Hela matchen i övrigt var skitkass - varken DIF eller HV71 spelade bra, så det var inte ens kul att titta. Jag & Villy var ju dessutom helt omringade av Djurgårdare och när det väl gick bra för HV eller när dom gjorde mål så vågade man inte hurra och heja så mycket man ville. Why? Med rädsla för att få en flaska i bakhuvet eller att nån skulle ge oss en smäll...)

- TAGGAD!

Om ungefär en halvtimme drar jag och Villy till bussen, och om ungefär 1½ timme är vi framme vid Hovet
Vi ska ju som sagt se HV71-DIF där klockan sju! :D Min första HV-match ever som jag ser live.

Fan i helvete om dom inte vinner alltså haha. Vi ska dessutom inte stå i bortklacken eftersom dom biljetterna såklart var slut, utan vi ska stå i nåt litet hörn med en massa djurgårdare. Hoppas att vi inte blir nerslagna höhö. Kameran åker med men vi får se hur mycket foton jag tar, I'll do my best.

Hörs senare (hopefully)!

-

Strömavbrott till och från hela dagen.
Huvudvärk.
Fucking mensvärk. Efter över 2 års frånvaro så har jag glömt hur det känns, hur nu det är freakin' möjligt. AJ AJ AJ!!!!111!one!!

Jag har inte fått någonting gjort. Jag vill krypa ner under täcket, sova och inte vakna förrän höstlovet börjar! Alternativt till jag tar studenten.
Kvällen ser inte lovande ut. Samhällskunskapen lär inte bli färdig hur jag än bär mig åt. Kunde inte bry mig mindre just nu!

/ suck

- SPISHANDDUKAR

Japp, mammas och mitt nya lilla projekt. Dom är så otroligt praktiska! Istället för att hänga vanliga kökshanddukar (som alltid åker ner på golvet) över spishandtaget så har man istället dom här handdukarna. Det var alltså det vi skulle ha tyg, handdukar och knappar till ;)
Bör tilläggas att det är första gången som vi syr såna här, tidigare har vi bara sett på när mormor har sytt dom och det är ifrån henne vi har fått tygmallen. Dessutom är det en skitsymaskin från Ikea som vi har, så jag är otroligt förvånad över hur bra resultatet blev.
Det kostar nästan ingenting heller! Handduken vi har använt oss av kostade 5kr på Ikea, och den har vi alltså delat i två. Tyget kostade 25kr/metern och det är ju inte alls mycket man använder till en handduk. Nu första gången tog vi det billigaste vi köpte ifall det skulle gå åt helvete hehe.

Resultatet!
Min till vänster, mammas till höger




Det svåraste att sy var knapphålet. Vet inte hur många gånger jag försökte på en liten tygbit innan jag var modig nog att sy knapphålet i mammas tyg. Vi hade bara en stor knapp hemma så jag väntade med att sy mitt.

Jag vet många som kommer få spishanddukar i julklapp hoho! ;)
Ciao!

(& ja River, ring klockan 8 - klockan 9 nio möts vi vid din buss.)

- JAG VÄGRAR!

Både Sotis och Lucifer är förkylda (tänk om det är kattpesten?! O_O), och dom nyser stup i kvarten haha! Det låter verkligen jättegulligt. Synd om dom små liven, jobbigt att vara förkyld ju...


Ikväll har det pratats om att vi och en annan familj kanske ska till typ Lofsdalen/Sälen/Åre/vad-det-nu-kan-bli nästa år. Suck?! Jag åker inte skidor. Jag kan inte åka skidor. Jag vägrar. Mamma åker inte heller skidor, och inte Monika heller från 'den andra familjen'. Vad är poängen med att åka till en skidort om tre stycken ändå inte åker skidor? Hjälp mig att förstå snälla ni. Jag har redan nu sagt att jag inte kommer följa med om vi ska åka iväg, men jag måste tydligen det. Vad ska vi göra hela dagarna i en iskall liten stuga medan dom andra åker skidor? Jag försöker få dom att lägga pengarna på resan till Mallorca istället så att vi kanske kan göra lite mer saker och komma bort från hotellet nån gång och så, men nej. Jag blir nedröstad på en gång.
Vi kanske inte ens åker på sportlovet, för att det blir för dyrt då tydligen, utan vi ska åka på en skolvecka istället. Jo, jag har ju verkligen råd att vara borta från skolan en vecka bara så där. Det här betyder också att jag och mamma inte kommer iväg till Estland som vi hade pratat om. Suck suck suck.

Visst, jättebra träningsform att åka skidor men nej tack!

- LÖRDAG

Idag har jag;

- tränat med mamma (seriöst, jag trodde jag skulle svimma haha! Så sjukt jobbigt.)
- varit till Ikea en sväng och köpt handdukar och tyg. Nu fattas bara knappar! (jag ska sy, hoho. "Guds" gåva till mänskligheten! Det jag ska sy alltså haha...) 
- bokat biljetter till HV71-DIF på tisdag @ Hovet! :D (PEPP PEPP PEPP)

Jag <3 paranteser?
Mja, det var det ungefär. Min dator är värre än någonsin därav den dåliga uppdateringen. Idag skulle jag egentligen lekt med Alexandra men hon är sjuk, så typiskt ._. Krya på dig!
Vi har gäster här nu så jag måste kila, hörs kanske imorn!
Ciao.




Time has been replaced by a countdown; 319 days left to go.

-

Jag ångrar nästan det tidigare inlägget... Att radera, eller att inte radera, det är frågan.
Densomleverfårse.

- CONFESSION...

Det här med vikt och så... Ni som läser min blogg och som känner mig personligen vet att jag är ganska väldigt överviktig. Denna övervikt har lett till att jag har fått en sjukdom/ett syndrom som heter PCO. När man har PCO tillkommer det vissa symton för vissa och jag har ju såklart åkt på ett par av dom. I mitt fall är det utebliven menstruation och "ökad behåring av manlig typ, dvs i ansiktet, på brösten och i medellinjen på buken (sk hirsutism)".

Jag är väl medveten om min övervikt och min behåring, som jag inte kan göra nånting åt.
Dagligen möts jag av blickar, viskningar, folk som pekar, skitsnack bakom min rygg - av i princip alla jag möter. Det kan vara lärare på skolan, klasskamrater, elever på skolan, folk jag möter ute, familjemedlemmar, till och med mina närmsta vänner... Och det sårar. Som bara den. Vissa försöker vara diskreta men det undgår mig liksom inte... När man ska prata med någon och håller ögonkontakt på samma gång, går deras blick upp mot mina ögonbryn som lever sitt egna liv, min "mustasch" och mitt "skägg", det kan vara bara bråkdelen av en sekund känns det som men jag märker det.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag försöker verkligen gå ner i vikt - utan framgång alla gånger. Det är så svårt!

Jag har ett beroende, ett sockerberoende. Jag kan inte hålla mig ifrån sötsaker. Vissa säger att det "bara är att sluta", men tror ni verkligen att det är så lätt? Gå till en alkoholist och säg att den ska sluta förtära alkohol, gå till en rökare/snusare och säg att den ska klara sig utan nikotin, gå till en missbrukare och säg att den ska klara sig igenom livet utan droger - tror ni att det funkar? Att vara beroende av socker är som vilket annat beroende som helst, och det är precis lika svårt att ta sig ur det som vilket annat beroende som helst.

Jag trivs inte med min vikt för fem öre. Det finns inga som helst fördelar med att vara överviktig. Man orkar mindre, konditionen (iaf för min del) är nästan lika med noll, det är mycket svårare att hitta kläder/skor, folk lägger inte märke till en på samma satt som om man hade varit 'smal och smärt', man är ovig/osmidig, osv osv osv. Listan kan bli oändlig.

Det värsta är nog att upptäcka att man gått upp ytterligare i vikt. Byxan är svår att stänga, tröjan når inte riktigt ner över magen, man ser gravid ut i vissa kläder, förra årets 'sommarkläder' passar inte längre - you get my point. Det är hemskt.

"Varför gör du inte ditten och datten och si och så, så går du ner i vikt i ett nafs?! Det funkade för mig!"
Folk tror verkligen inte att jag försöker. Hur otaliga gånger jag faktiskt försökt. Folk verkar tro att jag är helt omedveten om hur jag ser ut. Som att jag inte själv märker det eller vad man ska säga. Tror ni att jag är helt blind? Jag vet det alltför väl.

Jag försöker tona ner det. Bära svarta kläder i största mån som möjligt för att "se smalare ut", försöker ta bort det mesta av min behåring, men det hjälper inte. Ju mer jag tar bort desto värre blir det nästa gång det växer ut. Allt grövre och mörkare hårstrån, och framför allt hur fler tillkommer.

En annan grej när man är överviktig är att man dessutom har större risk för att få diabetes, och jag ligger redan i riskzonen. Min mamma har diabetes, min mormor har diabetes, min morbror har diabetes, min kusin har diabetes. Min närmsta släkt med andra ord. Och det skrämmer livet ur mig.
På mindre än en vecka har jag dessutom känt av hur lågt mitt socker har varit. I lördags, måndags, tisdags och idag kändes det som att jag skulle svimma för att mitt blodsocker var så lågt. Jag skulle kunnat lagt mig ner på marken för att jag var så otroligt matt i kroppen och knappt orkade ta ett steg till. Efter att ha hittat det första bästa man kan hitta i sockerväg så går det över efter ett tag. (Och nej, det är inte för att jag har cravings efter socker.) Jag pratade om det med mamma idag, just för att hon är diabetiker och vet hur det är, men hon tror att det är så bara för att min kropp börjar ändra sig på grund av hormontabletterna jag tagit den sista tiden. Men hon var ju såklart inte säker... Hon föreslog att jag ska få låna en av hennes blodsockermätare att ha med mig för att kunna kolla blodsockret lite då och då bara för att se vad det ligger på. Great liksom...
Hormontabletterna jag tagit kommer leda till att jag får tillbaka min mens, och sedan ska jag börja käka p-piller. Min läkare på UM sa också att det är svårare att gå ner i vikt när man har PCO, men att p-pillerna troligtvis kommer underlätta det sen.


Jag känner nu hur otroligt virrig den här texten blev, men jag var verkligen tvungen att skriva av mig lite. Försöka få er att förstå hur jag känner mig dagligen och hur mycket just vikten och behåringen påverkar mig...

Jag vill försöka gå ner i vikt. Idag var ett litet steg i rätt riktning då jag följde med min mamma och tränade. Bokade även in att jag ska följa med henne på lördag också. Hoppas att det håller i sig nu bara... Nästa steg blir att äta lite nyttigare och trappa ner på sötsakerna och onyttigheterna i första hand. Slutar jag med allting på en gång kommer det verkligen inte att funka, det vet jag av erfarenhet. Jag vill verkligen men det känns redan nu som att det kommer gå åt helvete, just för att det gjort det så många gånger förut. Jag måste hitta motivationen för att det här ska fungera nu.


Kakor till den som läste hela texten. Och ja, kanske lite för mycket information på vissa ställen, men det 'behövdes' för att troligen få er att förstå bättre... Jag mår alltså inte alls bra utav det här, och det här är en stor del av ångesten som jag ständigt känner som jag tidigare skrivit om.

Som sagt, hoppas att denna texten fick er att förstå bättre. Det är inte medlidande jag är ute efter...



(Wow, det tog mig över en timme att skriva det här. Hoppas att it was worth it.)

- "DET ÄR HUMOR, DET ÄR HUMOR, DET ÄR HUMOR..."

Hahaha, Villy är så jävla blond. Kommer inte ihåg exakt vad vi pratade om, men antagligen hur fort/långsamt en dag kan gå. Han ba;
"Dagen går fortare om du cyklar!"

Det lät så jääävla kul haha! Fy vad vi skrattade.
Sen drygade vi oss med att kolla på youtube-klipp med otroligt torr humor, bland annat Pulver & Nicko från Trazan och Banane från 80-talet haha. Tänkte dela med mig med ett litet klipp;







Time has been replaced by a countdown; 322 days left to go.

- EDIT;

- Det svåra är att hitta familjer som bor i, eller relativt nära, Dublin
- Vissa familjer söker au pairer för september nästa år och framåt redan nu
- Sverige är aldrig borttagen från listan på vilket land familjen vill att au pairen kommer ifrån
- "Our au pair is expected to speak a little English". Jag förstår inte. Vadå "a little"? Man måste väl kunna prata lite mer än "a little English" om man flyttar till ett engelsktspråkigt land?
- Alla familjer verkar vara så otroligt trevliga och kärvänliga! Jag tror inte att jag kommer vantrivas hos någon alls känns det som haha

- FÖRVÄNTANSFULL

Fjärilar i magen, mmyes.
Jag kikar runt lite på www.aupair-world.net och läser lite olika profiler som familjerna har skrivit. Undrar hur svårt det är att hitta en bra familj egentligen... På dom profilerna som verkar bäst (antal barn, vart dom bor, vad dom har skrivit om sig själva, vilka uppgifter man har, etc) så finns det mellan 60 och 100 intresseanmälningar! Vad är oddsen på att just jag "blir vald" egentligen? Min presentation måste verkligen kick ass! R ska hjälpa mig med min profil och vi vet redan nu vad vi ska skriva på ett ungefär, men jag känner mig ändå sjukt stressad. Jag måste ju hitta en bra familj, det är ändå minst ett år som jag ska tillbringa med dom, och jag vill ju såklart trivas.
R! Ska vi börja fixa designen på min andra blogg snart? Och börja fila på profilen kanske?

Och ja, jag vet att det är mer än 10 månader kvar but still.
Jag är så himla förväntansfull! (:




Time has been replaced by a countdown; 323 days left to go.


- *RUBRIK*

Ibland har man tur alltså!
Idag valde jag att ta en liten extra sovmorgon och komma sent till min lektion i Textkommunikation på grund av "tandläkarbesök". Jag går upp till datasalen där vi brukar vara - ingen där. Går till det vanliga klassrummet - det ser inte ut att lysa där inne. Upptäcker lappen på dörren som förklarar att ena läraren, Åsa, är hemma och vabbar och att den andra läraren, Richard, är i Berlin med nån skolklass.
Fatta irritationen om jag hade kommit en timme tidigare haha. Istället för 1½ timme att döda blev det nu bara en halvtimme (yyy).

Snart börjar min tyska, ciao!

- 091011

Jättetaskig uppdatering på senaste tiden, I know, men datorn krånglar till och från (mest från) så det blir tröttsamt att sitta. Igår var det som sagt Chokladfestivalen och sen hände det inte så mycket mer på kvällen. Idag har jag mestadels rensat min garderob på kläder och saker och vikt allting fint och prydligt ;) Med lite tur håller det i nån vecka eller två i alla fall haha! Vi har också haft strömavbrott i två timmar här hemma. Det var olidligt ska ni veta. Det var ju dessutom mörkt ute så det var bara att tända 15-20 ljus runt om i huset. Under tiden spelades det kort och under den relativt korta tiden så blir man ju törstig och man kommer på att man måste duscha eller gå på toaletten, att telefonen måste laddas, just för att man inte kan haha. Jag klarar mig seriöst inte utan el en lite längre period.

Nu ska jag nog sova så att jag är relativt utvilad imorgon (: Kom på att det bara är två veckor kvar till höstlovet och då blev man ju nästan ivrig att komma iväg till skolan höhö. Om 8 månader har jag tagit studenten och ligger antagligen och sussar i ett alldeles för varmt hotellrum på Mallorca. Helt sanslöst vad jag längtar alltså...

Guten Nacht!




Time has been replaced by a countdown; 325 days left to go.

- CHOKLADFESTIVALEN

Idag var jag, mamma, Malin, Villy & Viktor på Chokladfestivalen på Nordiska museet här i Stockholm (:
Har aldrig sett så mycket choklad samlat på ett och samma ställe - i tidningen stod det att det fanns sex ton choklad där! Helt sinnessjukt. Mycket folk var det också. Vi kom dit nästan precis när det öppnade men efter att ha gått runt i en timme var det helt smockat med folk.
Det blev många smakprover kan jag lova ;)

Översikt (ja, jag vet att bilden är åt fel håll men det går inte att ändra!)
Längs alla kanter av salen finns det alltså choklad från olika företag


Jag köpte en Anthon Berg-påse


... med olika sorters choklad


Chokladpraliner från PralinHuset med bland annat Baileys, Noisette, chili, kardemumma, nougat, jordgubb, tiramiso (sp?)


Och te från Kusmi Tea med smakerna Cinnamon och
Spicy Chocolate
Om dom inte hade vart så himla dyra hade jag kunnat köpa allihopa, dom luktade helt gudomligt!




Det är öppet imorgon med och jag kan verkligen rekommendera att ni ska gå dit! Men, se till att vara där tidigt i såna fall. Klockan 10 öppnar dom (:
Inträdespriser; 0-6 år - gratis
                     7-18 år - 50 kr
                     19 år och uppåt - 100 kr

- HMPFH...

Alltså helt freakin' underbart. Hade matteprov idag, och en av uppgifterna kan du läsa nedan;


U4) An army of orcs are planning a raid on the Elven city of Rivendell. To succeed they must climb a steep mountain wall. From a distance the orcs measure the angles in the figure below, hoping to figure out how high the mountain wall is. They fail miserably, however, and the elves never even know the arcs are there.

So, are you smarter than the average orc? How high is the mountain wall? :)



Oh jesus och alla hans kompisar.


- # 6 HV71 - BRYNÄS IF

Matchen var igår men ja, datorn krånglade som sagt.
HV's första förlust vilket såklart känns lite surt, men dom är ju faktiskt inte okrossbara ;) Trodde dock inte att dom skulle förlora mot Brynäs haha. Liksom... Brynäs. Hm.

Matchen slutade 1-2, och det var Oscar Sundh som gjorde det enda målet i HV.

- 091007

Jag känner mig jätteilla till mods. Vaknade av flera olika mardrömmar inatt och nu känns det som att den här dagen kommer gå åt helvete. Som att ingenting kommer gå bra och att nånting hemskt ska hända. Jag vill bara ligga kvar under täcket hela dagen!


Nu har jag fått igång min dator igen (: Det tog bara 25 minuter att starta den haha! När jag väl fick igång den var den tvungen att göra nån "startup repair", och sen var det uppdateringar som skulle installeras och ja, det tog sin lilla tid. Förväntade mig nästan att allting på hårddiskarna hade försvunnit så som den har krånglat men allting var kvar ^^

Nu ska jag börja fixa mig inför skolan. Duscha, äta nånting kanske, klä på mig och sånt där. Slutar troligtvis klockan fem idag, vill inteeeee.

Nej, jag hoppas verkligen att jag blir på bättre humör under dagen. Hatar att behöva känna såhär!
Hörs, ciao...

- SNABB UPPDATERING!

Hej!
På grund av trötthet och en dator som krånglar så har jag inte kunnat uppdatera. Vet inte vad det är för fel på min dator men den har ju krånglat förut, så... Snart blir det nog en ny tror jag. Sitter vid Villys dator at the moment.
Vi ska nu kolla på film, vet dock inte vilken än, och klockan nio är det House som gäller!

Jag är förövrigt så jävla pepp på resan till Mallorca! Den är ju inte bokad än men shit vad jag längtar. Tänkar redan på vad jag kanske ska ha med mig, vad som kan behövas köpas nytt, att jag ska "försola" innan vi åker för att lättare kunna bättra på brännan, und so weiter... Har jättesvårt för att bli brun så tro mig, det behövs att jag solar innan vi åker haha :P Vill inte komma hem lika blek som jag kom dit...

Nu ska vi starta filmen, hörs när jag nu kan uppdatera igen!




Time has been replaced by a countdown; 330 days left to go.

- KISSEKATT(ER)

Vet ni vad som händer imorgon? Min 'lilla' Lucifer/Bucifer/Proppskåpet ska kastreras! Det är nästan så jag ser fram emot det eftersom han kommer bli så otroligt kelsjuk och gosig framöver, men det är ju ändå synd om katten ._. + att han kommer vara hemma mycket mer nu, han är utekatt och ränner borta hos grannarna hela tiden...

Lucifer. Bilden är tagen i februari så han är liiiite större nu va ;)


Bilden är lite suddig men han brukar vanligtvis ligga så där haha


Sotis och Lucifer (:


Sotis får vara med på en egen bild också ^^




Lucifer är lite mer än ett år nu och Sotis fyllde sjutton år i somras!
Om jag kommer ihåg att ta bilder så kommer det upp några imorn på en nykastrerad katt haha. Alla dom där bilderna är ju som sagt rätt gamla.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen ska jag nog sova. Hörs imorgon, Guten Nacht! (:

- KANELBULLENS DAG

För er som inte vet så är det kanelbullens dag idag, 4:e oktober!
Dagen till ära så har det bakats kanelbullar här hemma (:

Villy knådar deg medan Malin tittar på


Smöra, sockra, kanela och rulla


Färdiggräddade! (: Otroligt goda blev dom, mums. Det blev två fat till med bullar men jag orkade inte fota hoho.


(Det råkade bli copyright eftersom jag kopierade bilderna från min bilddagbok där jag har BDB HD, så...)
Hur många kanelbullar har ni ätit idag? Jag har väl hunnit med 3-4 st hoho!





Time has been replaced by a countdown; 332 days left to go.


- # 5 HV71 - TIMRÅ IK

"HV71 är efter fem matcher alltjämt obesegrat. Trots att Timrå stod emot bra i Kinnarps Arena lyckades HV vinna med 6-4. Detta efter att Johan Davidsson gjort poäng nummer 500, Lance Ward debuterat och Janne Niinimaa gjort sitt första elitseriemål för HV.
..."

HV vann alltså sin femte raka seger idag, awesome!
Kunde (återigen -.-''') inte se på matchen, menmen. Glad att dom vann i alla fall!


- MALLORCA 2010?

Spänningen är hög här hemma. Den senaste veckan har vi kollat på lite olika resor som vi kan tänkas göra nästa sommar, olika alternativ till en semester alltså. Och nu är det nästan spikat vart, när och hur länge vi ska vara borta!

Mallorca 5:e juni - 19:e juni!
Kommer inte ihåg vad stället heter, men det ligger på sydvästra Mallorca rätt nära Palma (huvudstaden). Det här blir familjens tredje resa till Mallis i såna fall (: En gång Mallorca, alltid Mallorca hehe. Resan vi har siktat in oss på nu är en all included/inclusive/vad-det-nu-heter vilket innebär att frukost, lunch och middag på hotellet ingår, samt dricka i baren, vilket är otroligt bekvämt! Förra resan dit var också så (yyy)

Nackdelar om vi tar just den resan;
- det är dagen efter min student, hej jag kommer inte vara i toppskick?
- vi måste mellanlanda i Barcelona, dit och hem, och invänta anknytande flyg i några timmar
Edit: Villy kan inte följa med - alls! Han är mer eller mindre arbetslös så han har inte råd att åka med :/

Petitesser egentligen, jag är bara glad om vi kommer iväg! :D
Jag vet inte när vi ska boka den men jag återkommer när jag vet lite mer (: Då kan jag lägga upp lite bilder från den senaste resan också.


Nu är det middag som gäller - hasselbackspotatis, kyckling och sallad, mums! Lite senare blir det lite snacks framför Sex and the city - the movie som jag fortfarande inte har sett hehe.
Hoppas ni får en trevlig lördag, heido!

- VECKANS BEROENDE

Kinder Maxi
Festis Cactus Lime
Satsumas
New moon och Eclipse av Stephenie Meyer
Jethro Tull (Spotify-länk till två av deras låtar)


Hur gott är inte Kinder Maxi? *_* Likaså Festis Cactus Lime - min enda last just nu, haha!


Nu ska jag svara på kommentarer och vara lite aktiv i bloggvärlden ;)
Hörs senare, tschüss!




Time has been replaced by a countdown; 333 days left to go.

- KORTTIDSMINNE?

Mitt minne är inte det bästa!
Jag har en sak som jag ska hämta ut från Apoteket. De tre senaste dagarna har jag glömt receptet hemma, så igårkväll lägger jag receptet i väskan för att jag inte ska glömma det. Vad händer istället då? Jo, jag glömmer att gå till Apoteket hehe. Vilken bedrift, är riktigt stolt över mig själv faktiskt! :D

- GIANT SNAKE

När vi ändå är inne på YouTube-klipp, kolla in det här!
Så sjukt stor orm så det finns inte.
















Ja. Jag blev rädd. -.-

- HOOKED ON A FEELING

Biologiprov idag, med mycket tur så får jag G haha. Det var bara 5 av 17 som dök upp på provet så läraren var väl inte särskilt glad!

Imorgon börjar jag kl 12, skönt med sovmorgon som omväxling. Ingen aning om vad jag ska göra i helgen för övrigt. Tanken var att jag, Nicklas och Maykil skulle göra en roadtrip upp till Boden för att hälsa på Dennis, det är nämligen besökarhelg där nu i helgen, men jag har inte hört nånting mer om det så det blir till att bli kvar hemma.

Och alltså, ni måste kolla på den här videon! Den är alltså gjord helt och hållet seriöst. Så otroligt dåligt gjord haha! Vad tänkte han? Eller ja, tänkte och tänkte... ;)

David Hasselhoff - Hooked on a feeling

- SPEXFOTO

Äntligen!
Spexfotot på min klass - NVCO07 for the win! Worst CO-class ever för övrigt hehe.






Tror inte att så många utomstående fattar, men ändå haha.
Tema: fiskare.
R som Harry Potter <3 (IQ-fiskmås)




Time has been replaced by a countdown; 335 days left to go.

RSS 2.0