- P.S. I LOVE YOU

Typ världens sorgligaste film ;;;;__;;;;;; Har sett den 2-3 gånger sen jag köpte den och börjar grina lika mycket varje gång, helt sjukt haha.

Gerry (Gerard Butler) och Holly (Hilary Swank) Kennedy är ett lyckligt gift par som bor på Lower East Side av Manhattan ända tills Gerry råkar ut för en hjärntumör och avlider. Djupt förtvivlad drar sig Holly tillbaka från sin familj och vänner tills de överraskar henne på hennes 30-årsdag. De är fast beslutna att tvinga den unga änkan att se mot framtiden och ta tag i sin karriär. Medan de hjälper till att organisera hennes lägenhet levereras en tårta och ett meddelande från Gerry. Det visar sig vara det första av flera, där alla avslutas med P.S. I Love You, som han har ordnat a hahatt de kommer levereras till henne efter hans död. Allt eftersom säsongerna flyter förbi fyller varje nytt brev henne med uppmuntran och skickar henne på nya äventyr. Hollys mamma Patricia (Kathy Bates) och hennes bästa vänner Denise (Lisa Kudrow) och Sharon (Gina Gershon) är oroade att Gerrys brev håller kvar Holly i det förflutna och försöker få henne att se framåt.

Gerry hade anordnat så att Holly, Denise och Sharon skulle få åka till hans hemland Irland. Medan de är där möter de William (Jeffrey Dean Morgan - han är tydligen med i Grey's Anatomy?), en sångare som påminner Holly om henne avlidna make och det visar sig att han och Gerry var kompisar sen barnsben. Under semestern avslöjar Denise att hon är förlovad och Sharon att hon är gravid. Nyheterna gör att Holly får ett emotionellt återfall.

Till slut börjar Holly på en modekurs och upptäcker att hon har en fallenhet för att designa damskor. Det nyfunna självförtroendet gör att hon kan komma ur ensamheten och vara glad för sina vänners skull. Hon bestämmer sig för att ta sin mamma på en resa till Irland, där hon återförenas med William, och när filmen slutar lämnas publiken med en känsla av att deras förhållande kan vara på väg att bli seriösare.









Time has been replaced by a countdown; 366 days left to go.


- UPDATE

Datorn lever igen <3 Testade att starta den och så funkade den haha! Tror dock inte att den är så långlivad från och med nu men jag kanske slipper köpa en ny dator på ett litet tag i alla fall (: Ska ändå kika runt och se vad jag hittar för dator så att jag vet på ett ungefär sen när jag väl ska köpa en.

I alla fall, igår var jag som sagt på 50-årskalas i Uppsala då min morbror fyllde år. Det var faktiskt trevligt (trodde det skulle bli skittråkigt folk och så), men vi åkte hem redan vid åtta. Min lilla kusin Julia på 5½ månad var där också, och även kusinbarnet Loke på ~6½ månad - så söta! Julia fick även lite paket från mig och mamma, vi kunde inte hålla oss hehe. Om tre veckor ska vi även gå på hennes dop (: Kanske kan fixa lite bilder på den lilla knubbisen då :*

Inte så mycket har hänt idag, varit till centrum en sväng, tittat på tv, tittat på film med Villy och såna slappsaker. Dennis ringde även och bjöd mig på hans lilla födelsedagsfest som han ska ha i helgen, han fyller 21 på tisdag eller onsdag nämligen ^^  Det blir nog trevligt.

Nu ska jag plugga lite på spanskaglosorna och sen är det sova som gäller.
Guten Nacht!




Time has been replaced by a countdown; 367 days left to go.

- FAN

Min dator går inte alls att starta nu. Fan fan fan. Jag som trodde att den skulle hålla i sig ett tag till så att jag slapp köpa en ny det första jag gör.

Pratade även med mamma om körkort och så, och det kostar tydligen minst typ 8 000-10 000 kr(!). What the fuck, hur ska jag ha råd med det? Jag kommer ju inte kunna spara ihop några pengar alls till Irland, speciellt inte om jag måste köpa en ny dator. Systemkameran är bara att glömma nu. Ett helgjobb hade ju inte suttit helt fel.

Tur att jag hann föra över alla saker från datorn till den externa hårddisken i alla fall...

-

50 % frånvaro? Jag har aldrig någonsin fått en frånvaro- eller lägesrapport från henne. (Och det kan omöjligen vara så mycket ens, no way in hell! ><)
IG? Utan IG-varning, eller ens nåt hum om att man ligger lite sämre till? Don't think so.

Jag kan inte lugna ner mig. Hon kan inte sätta ett IG på mig, för allting hon sa var ren bullshit!

Jag är så in i helvetes arg.

"Du är värd ett IG men inte BUS. Du kan läsa upp ditt betyg, men inte hos mig. Du har straffat ut dig härifrån. Du har drygt 50% frånvaro!"

Straffat ut dig härifrån. Jävla satkärring.


- ><''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Svar tillbaka:

"Jag lämnade in mina uppgifter i badkassan efter att ha stått från kl 8.00 till kl 8.10 ungefär utanför dörren till ditt klassrum, som du sa att du skulle göra. Eftersom du inte dök upp kl 8.00 som det stod i brevet som jag fick hemskickat så gick jag till badkassan och lämnade uppgifterna, som det stod i brevet.
Du har INTE kontaktat mig någon gång! Jag har inte fått ett enda samtal från dig till min mobil, som du påstår. Det kan telefonbolaget intyga. Jag hade väl, för det första, ingen anledning till att "ignorera" dina samtal, som du påstår dig ha ringt? Jag har dessutom ringt till din arbetstelefon men det verkar som att du alltid varit på lektion då jag har ringt, men jag har lämnat ett meddelande med mitt telefonnummer för dig att ringa upp.
Och varför skickar du hem ett prov till mig att göra för att få G i betyg, när jag ändå inte skulle få ett G i betyg om jag klarade provet? Du sa precis innan jullovet att jag nästan hade ett VG i betyg (det kan Elisabeth intyga, hon var där), hur kommer det då sig att jag fick ett IG?
Jag tycker att jag har rätt att läsa upp mitt betyg hos dig eftersom det du säger inte alls stämmer.
MvH
Anna"


BITTER_FLICKA_91!!!

- LNWQFLWQNÖFQNWLFBWQLÖFWQÖFNL!!!111oneoneoneoneoenoenoeneoNPNfl

VAD I HELVETE?

"Ja, man tar sig för pannan. Maken till fräckhet har jag inte varit med om.

Du har INTE lämnat uppgifterna på utsatt tid i badkassan. Jag har sökt dig hur många ggr som helst, vilket din mentor kan intyga.

Hon har också talat med dig utan att du har kontaktat mig.

Du är värd ett IG men inte BUS. Du kan läsa upp ditt betyg, men inte hos mig. Du har straffat ut dig härifrån. Du har drygt 50% frånvaro!

Med vänlig hälsning

Christina"

Svar från min "gympalärare". LDNLFNÖnflknÖNLfönqLGnNGBLJ?!
JÄVLA KÄRRING!


- UUUUUH

Powernap, inte powernap, powernap, inte powernap...
Powernap it is.

(Datorn krånglar varje gång jag startar den nu. Dör 1-3 gånger, får gå igenom den där "damage repair"-saken igen - det tar med andra ord tid innan datorn kommer igång.)

Köpa ny dator snart kanske? Jag vill ju samtidigt köpa en systemkamera. Samtidigt som jag vill börja ta körkort snart. Samtidigt som jag kanske ska åka utomlands efter jul, vet inte om jag får betala nånting själv då om det ens blir av.
Jag måste tjäna pengar på nåt vis, mer än att få studiebidrag & underhållsbidrag.
What to do?

Hörs senare, chao.



Time has been replaced by a countdown; 370 days left to go.

- MIN DATOR
Sorry för den dåliga uppdateringen men jag tror att min dator var nära på att krascha igår! Den gick inte att starta men när det väl gick så skulle man göra typ en "damage repair" eller nåt, vilket den sa att den inte kunde göra. I panik så lät jag datorn vara i några timmar och sen gick den mirakulöst att starta igen! :D
Nu har jag kopierat all musik, bilder, filmer, dokument, 'mina favoriter' osv. som fanns på datorn till min externa hårddisk, så om datorn skulle begå självmord har jag ändå alla saker kvar haha ;)


Anywho, vet ni vad jag kanske ska göra i början av nästa år? Åka till Estland, Pärnu på spa igen! Var ju där för snart 2 år sedan och mamma var där i våras. Igår frågade nämligen mammas chef om hon ville följa med, och eftersom mamma nämnde det till mig så tror jag att det kan bli av ;) Hoppas på det i alla fall! (:

Nu ska jag duscha och alternativt äta frukost och sen drar jag iväg till skolan. Hörs senare, ciao!

- GOD NATT!

Nu ska jag spela lite Super Mario och sen ska jag sova (:
Första skoldagen idag, blörgh. Jag är inte alls pepp på spanskan, jävla dagisfröken. Men jag är pepp som få inför tyskan imorn, det ska faktiskt bli kul! Hoppas att läraren är lika bra som den förra bara ^^

Heido.



Time has been replaced by a countdown; 373 days left to go.

- WHAT. THE. FUCK? O_O

Jävla attentionwhore.

Anna Larsson säger:

hej

****** säger:

hej anna

Anna Larsson säger:

vart var du idag?

****** säger:

hemma

Anna Larsson säger:

sjuk?

****** säger:

nej

det är ett sätt att vara

Anna Larsson säger:

va?

****** säger:

ja

Anna Larsson säger:

vad menar du med det?

****** säger:

jag har fått adhd

lagom kul

Anna Larsson säger:

O: vadå bara sådär?

****** säger:

ja, jag hade det inte förut iaf

Anna Larsson säger:

kommer du kunna komma tillbaka till skolan då?

****** säger:

vet inte

kanske

Anna Larsson säger:

hur allvarligt är det?

****** säger:

inte så allvarligt

mest uppmärksmahetsproblem

inte så mkt hyperaktivitet

Anna Larsson säger:

aha okej


-.- "Ja, jag hade det inte förut i alla fall."
Du har alltid varit en enormt uppmärksamhetssökande person..?


- VARFÖR? ><

Hur jag än gör kan jag inte få bort min ångest inför skolan. Klumpen i magen vill inte försvinna.

Det hjälper inte att tänka att jag får Irland som belöning, att det "bara" är 42 veckor kvar tills det är min tur att ta studenten, att jag kommer få hjälp i skolan av R, och att jag kommer få nånting av R när skolåret närmar sig sitt slut - hur positivt jag än försöker tänka så funkar det inte.

Ångest är den värsta känsla man kan uppleva. Att det dessutom är söndag gör inte saken bättre - jag absolut avskyr söndagar! >< Jag avskyr kvällar också, för det är just då dom här tankarna dyker upp, på dagarna tänker jag knappt på det.

Hur många timmars sömn kommer jag få inatt tror ni? Inte många...
1 timme kvar av mitt sista sommarlov, sen kommer jag antingen vara arbetslös eller bara ledig. Fy.


(En av anledningarna till att jag inte bloggat så mycket lately, jag vill inte att varje inlägg ska se ut såhär.)

- FEMTIO...

... stycken häftstift tog jag nyss ner från snedtaket och kortsidan av väggen. Jag tog nämligen ner alla mina konsertsaker, alla affischer och sånt - välbehövligt. Nu ser rummet mycket renare ut på något sätt men ack så tomt det ser ut! Vissa av sakerna har funnits på väggen sedan två år tillbaka nästan så det tog lite emot att ta ner det.
Men, nu ska jag göra nånting som jag borde gjort för fem månader sedan - sätta upp Irlandsflggan + ta fram lite Irlandssaker så att jag påminns om dom. Jag behöver motivation nu.

Det var för övrigt förbaskat svårt att få bort häftstiften! Fattar inte hur jag fick dit dom från första början - dom satt som berg, haha!

Det som togs bort var;
* The Cure-affisch
* Egengjord Kate Nash-plansch + ett A4-papper med låtar från konserten
* HIM-halsduk + ett A4-papper med låtar från konserten
* Kaiser Chiefs-plansch, Kaiser Chiefs-halsduk, egengjort Ricky Wilson-kollage (sångaren i KC) & en trumpinne från konserten

Over and out.

- TIGERJAKTEN

Hahahaha, så mycket som jag och Villy skrattade i fredags alltså! Fick ont i mageeen xD Nostalgi på hög nivå, jag gillade Mora Träsk skarpt när jag var liten!
(Ja, vi var otroligt trötta och kanske något salongsberusade haha.)

"Vi kommer till ett kärr
vi kommer till ett kärr
Eller är det ett träsk?
eller är det ett träsk?"

"Vi kommer till ett träd
vi kommer till ett träd
Vi kan inte gå runt det
vi kan inte gå.. runt det?
Det är mycket konstigt
det är mycket konstigt"

MORA TRÄSK - TIGERJAKTEN

- TIPS!

Trampa inte på en mördarsnigel barfota! -.- Jag råkade göra det igår kväll när jag snabbt var tvungen att gå ut när min mobil ringde och jag inte hade någon täckning. Kletet/slemmet var näst intill omöjligt att få bort! Äckligt, minst sagt.

Imorgon börjar skolan. Vill inte.



Time has been replaced by a countdown; 374 days left to go.

- BARNVAGNAR

http://www.alltombarn.se/1.27693

Varför kan det inte vara så på alla caféer? Eller typ, överallt? xD Affärer, restauranger, you name it.
Ivägen är ordet. *skakar upprört på huvet*



Time has been replaced by a countdown; 376 days left to go.

- 377

Time has been replaced by a countdown; 377 days left to go.

- SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2009

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? Igår körde jag bil en meter, haha! + massa andra saker.
Dog någon som stod dig nära? Nej, men Bennys pappa dog i förrgår :/
Vilka länder besökte du? Finland (Åland)
Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Frapps haha? Fast det blir ju på sensommaren nån gång...
Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? Eftersom jag inte gjort något speciellt, så - inget.
Största misstaget? Det som hände med D.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej (: Det är sällan jag lyckas bli sjuk på somrarna, det kommer på hösten istället när skolan har börjat haha.
Bästa köpet? Min mobil tror jag (a)
Vad spenderade du mest pengar på? Teknik (kamera + mobil)
Gjorde någonting dig riktigt glad? Kan inte komma på nånting just nu ><
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? Eddie Meduza - Willy, hahaha. Och Grilla med Hassan, men det är ingen låt, men ack så rolig haha!
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Ledsnare.
Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts mer med kompisar och inte varit så jävla asocial.
Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit.
Hur tillbringade du midsommarafton? Jag jobbade, och sen var jag hemma på kvällen med familjen.
Blev du kär i sommar? Ja. :* 
Favoritprogram på tv? Midsomer murders.
Bästa boken du läste i sommar? Harry Potter and the Deathly Hallows, The Twilight Saga och dom böckerna jag hann läsa ur Sagan om Isfolket-serien.
Något du önskade och fick? G i ämnen som jag inte förväntade mig, haha.
Något du önskade dig men inte fick? Är det inte alltid så?
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Kommer inte ihåg? xD Jag tog sommarlov lite tidigare.
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? En resa hade inte suttit helt fel.
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? Tråkig?
Vad fick dig att må bra? Saker som gör mig glad?
Vem saknade du? Bob.
Sommarens sötaste? S.
Sommarens största kärlek? S.
Sommarens besvikelse? Inget sommarjobb?
Sommarens bästa? Halmstadsgänget.
Sommarens snällaste? Joacim.


- FÖRSLAG?

Vad ska jag göra dom sista dagarna på sommarlovet? Jag måste göra nånting.
Såhär ser mina dagar ut just nu;

- sova till 12ish
- titta på tv
- göra nån slags mat om jag orkar
- diska gårdagens disk eftersom ingen annan gör det ><''''''''''''''''
- titta mer på tv
- äta middag
- sitta vid datorn
- troligtvis titta lite mer på tv
- sova

Kul va? Nej.

Får kanske ta och ringa Ellie och vara med henne nu innan hon åker... Jobbigt det där. Tack och lov så finns det telefon och internet sen i alla fall, alltid något. Annars är ju en rejäl städning och makeover på rummet aktuellt. Gäller ju bara att ta tummen ur röven och börja nånstans...

Heido.

- SVÅRT VAL

Dagens stora i-landsproblem:
Vilket låt ska jag lägga in i mobilen för att ha som ringsignal?

a) den måste höras
b) jag får inte tröttna på den det första jag gör
c) den ska inte få folk att titta skumt på mig när det ringer
d) halva Sveriges befolkning ska inte ha samma ringsignal
e) och så vidare, och så vidare - you get my point

Hade jag haft ett minneskort till mobilen hade jag kunnat lägga in flera låtar samtidigt att välja mellan, men nu kan jag inte det. Hm. What to do?



Time has been replaced by a countdown; 379 days left to go.

- EN VECKA KVAR TILL HELVETET

380ish dagar kvar till någonting som jag längtar så otroligt mycket efter.

- I HAS THE PHONE!

Jag <3 Elgiganten @ Kungsgatan
Finally! Kom dit vid kvart över nio och fick stå utanför och hänga i 45 min tills dom öppnade, men först in kom jag!

Jag: Hej! Jag skulle vilja ha den där rosa Samsungen, U600.
Servicekille: Javisst. *kollar på datorn*. Det finns tyvärr inte.. Den ena är reserverad av en kund och den andra är skyltexemplaret.
Jag: Men det stod ju på hemsidan att den fanns? Så typiskt...
Servicekille: Tyvärr. Men du kan få köpa den grå istället.
Jag: Men den är dyrare.
Servicekille: Du kan få den för samma pris som den rosa!
Jag: *happyface* Visst!
Servicekille: *kollar på datorn* Nej, den är tyvärr också slut...
Jag: Typiskt...
Servicekille: Du kan få köpa den kopparfärgade istället, för samma pris. Den finns ser jag här!
Jag: *happyface igen* Okej!

Så får jag en lapp med massa siffror som jag ska lämna fram i kassan.

Jag: Hej! *ger fram lappen*
Kassatjej: *kollar efter mobilen* Här är den, men det finns bara en rosa kvar tydligen.
Jag: Men den där killen sa ju att det inte fanns någon kvar..?
Kassatjej: Reserveringen för telefonen gick ut imorse, så du kan köpa den!
Jag: Vad bra, jag ville ha den rosa från början! (:DDDDDDDDDDDDDDDDD)


Så mycket krångel för en telefon haha, men det var riktigt snällt att jag skulle få köpa den i en annan färg för samma pris, fast dom kostade 300-800 kr mer egentligen (:

Nu ska jag sova ett par timmar innan det är dags för kräftfisket, jag är så sjukt trött!
Heido!

- VAKEN!

Uwäh, ni vill inte se mina påsar/ringar under ögonen som jag har samlat på mig dom senaste dagarna. Jag skulle skrämma bort vilken unge som helst, haha!

Om en kvart går jag till bussen, och snart kommer jag ha telefonen! :D Jag vågar inte skriva så föresten, för då kommer jag väl säkerligen inte få den... Det gäller ju att hitta Kungsgatan också som ligger nånstans runt Hötorget. Kommer bli intressant.

Nej, nu måste jag klä på mig, borsta håret och tänderna, väcka systerystser och säga att jag åker, samt packa ihop allting jag ska ha med mig.

Ikväll är det kräftfiske btw! Så kommer det ingen uppdatering så vet ni varför.

Måste kila nu, känner mig stressad, ciao!
(Jag bloggar åt dig när jag kommer hem, R!)



Time has been replaced by a countdown; 383 days left to go.

- MOBILJAKT

Igår såg jag att Elgiganten hade ett erbjudande på Samsung U600 Pink, Villy har en likadan fast en lila och den funkar bra, så varför inte tänkte jag? Den kostar 990:- medan den lila, röda och guldiga kostar mellan 1700 och 2000 kr ungefär.

Innan jag åkte hemifrån vid halv tolv så gick jag in och kollade på hemsidan och såg att mobilen fanns i lager. När jag väl kommer till Kungens Kurva vid 13, tror ni att mobilen finns kvar då eller? Nej, för då såldes den sista en halvtimme innan jag kom dit. Så jävla typiskt.
OnOff, Siba, Expert, MediaMarkt, Teknikmagasinet, Dialect - ingen hade den telefonmodellen ens, varken i rosa eller nån av dom andra färgerna. Just my luck.

Men, om man ska lita på Elgigantens hemsida så finns den på en Elgiganten inne i stan, så klockan 8.23 tar jag bussen hemifrån imorgonn för att vara där i god tid tills dom öppnar.
Nu är jag helt inställd på att ha den telefonen och skam den som ger sig!

Samsung U600 EVO





Time has been replaced by a countdown; 384 days left to go.

- ÅNGESTENS KLOR RIVER MIG SÖMNLÖS...

Jag loggade in här för att skriva ett långt och rörigt emo-inlägg. Berätta hur jag verkligen känner om saker och ting. Berätta om alla mina brister och hur jag ser på mig själv. Berätta om ångesten jag känner varje kväll innan jag ska sova. Berätta om hur jag känner angående skolan. Berätta om vad jag egentligen känner om pappa. Berätta om saker här hemma.

Nu är jag arg istället för ledsen. När det väl kommer till kritan så vågar jag inte. Jag är för feg.

Patetiskt.


Ögonlocken är tunga som bly. Har jag ögonen öppna för länge känns dom fulla av grus. Det gör ont. Men jag får ingen tillfredsställelse av att stänga ögonlocken. Tankar, minnen, bilder. Saker som jag vill förtränga kommer fram. Jag vill sova - men jag kan inte, hur jag än försöker.


Jag försöker visa god min, vara glad när jag egentligen inte är det, försöka prata när jag egentligen vill hålla tyst, vara trevlig när jag egentligen vill be personen i fråga dra åt helvete... Ibland slinter jag och visar mig svag. Jag skriver om det, pratar med folk om det och söker tröst. Men det är bara en bråkdel som jag släpper ut till "allmänheten". Allting annat håller jag inom mig. Allting. Ingen vet hur jag egentligen känner. Ni skulle bara veta vad det är för bördor jag bär på, som jag inte kan anförtro åt någon, inte allting.

Ni skulle inte döma mig lika lätt då.

- MYSIG DAG

Dagen spenderades med ingen mindre än Ellie! :D Hon fyllde år i söndags men på grund av målning av huset så träffades vi idag istället. Eftersom jag inte hade köpt nån present till henne ännu och inte hade nån aning om vad hon ville ha så gav jag henne lite alternativ (eftersom hon själv inte kom på nånting) såsom att gå på bio, ut och käka mat, nånting i klädesväg, pengar eller en massa mat, typ konserver och en massa nudlar (hon flyttar till Karlskrona för att plugga om 10 dar den jäveln!), men vi kom fram till att vi skulle gå ut och käka nånstans (: Vi åkte in till stan för att leta efter kinarestauranger med buffé, och hittade en på Sveavägen nånstans som både hade asiatisk buffé, sushibuffé och mongolisk buffé samlat i ett.
Men tänkte jag, jag måste ta ut pengar först. Jakten efter en bankomat började, och vi hittade en relativt snabbt.
Väl framme så stoppar jag in kortet, som vanligt, slår koden, som vanligt, trycker in beloppet, som vanligt, ber om minneslapp, som vanligt - men vad händer då tror ni? Bankomaten tog mitt kort, haha! Något panikartat så ringer jag mamma (för själva banken var såklart stängd) och hon idiotförklarar mig totalt och säger att jag måste använda mitt nya kort som jag har beställt sen jag fyllde 18 - som ligger och väntar på att hämtas ut på IcaKvarnen i Huddinge >< Suck.
Vi trodde att vi skulle bli utan mat då haha, för båda hade ringt hem och sagt att vi inte skulle ha nån mat, såklart, men då kommer Ellie på den brillianta idén att gå till Nordea som ligger inne på Centralen och ta ut pengar, den enda banken som har öppet till klockan 20-nånting. Och sen kunde vi äntligen åka tillbaka och äta (: Fick seriöst panik när bankomaten åt upp mitt kort D: Men men, är man klantig så är man!

Trött_flicka_91


Ellie (: Ja, det var varmt som satan där inne!


Ellie med etferrätten x) Knappt man fick ner den, vi var helt proppmätta!


I väntan på bussen/tåget i Huddinge igen. Vi satt vid ett bord och skulle fota oss tillsammans, men det gick inge vidare bra hehe ;)


Nu gick det bättre (: Men vi ser förjävliga ut haha!



Säga vad man vill om Ellie, hon kan ha sina stunder, men hon är min absolut bästa vän. Så länge vi inte är tvingade till att vara med varandra (som Irland 5 dagar i sträck eller när mamma & Phia planerar utan vår vetskap) så funkar vi ruskigt bra ihop. Min lilla Elliepellie, eller Uno som hon också kallas :*
Jag kommer sakna dig nåt så grymt mycket när du är i Karlskrona! Vi kommer att kunna ses, men inte mycket inte. Och tänk sen när jag är på Irland i ett år, vi kommer nog knappt träffas alls! När jag väl kommer hem till Sthlm, så är väl du säkerligen i Karlskrona, och tvärtom. Kommer bli jobbigt, men jag vet att du alltid kommer finnas där.

Jag älskar dig <3



Time has been replaced by a countdown; 386 days left to go.

- IRRITATION

Jag har ingen inspiration alls till att blogga.
Jag har lyckats att vända på dygnet >< Somnar inte förrän 4-5 på morgonen, går upp vid 12-14. Gör ingenting. Ligger och läser. Hjälper till att måla om huset. Jobbigt.

Skola om två veckor.
Dö.



Time has been replaced by a countdown; 387 days left to go.

- MOGNADEN ÄR PÅ TOPP, ELLER?

Ibland blir jag riktigt förbannad på min bror. När ska han växa upp egentligen? När ska han börja ta ansvar? När ska han visa att han är 20 år, nästan 2½ år äldre än mig?
Idag fick jag och Nicklas i uppdrag att städa här hemma av mamma, då både hon, Benny och Villy jobbar om dagarna, och jag och Nicklas är ensamma hemma. Plocka undan allting och lägga sakerna på sin rätta plats. Göra rent inne på toaletten. Ta hand om disken. Dammsuga och torka golv. Starta ett par tvättmaskiner. Enkla saker.

Kan ni gissa hur mycket Nicklas hjälpte mig? Ingenting.

Och precis när jag ska sätta igång med att dammsuga, ja då så ska han precis ringa ett viktigt telefonsamtal, och hotar med att slänga min telefon i golvet (ha sönder den alltså) om jag startar dammsugaren. Bara för att han ska prata i telefon just då.

Väx upp för fan. Lat och bortskämd är vad han är. Han köper inte ens sina egna kläder.
Jag skäms...


Jag har ingenting emot att hjälpa till här hemma, det är inte det. Men istället för att hjälpas åt och bli klar fortare, så tar det dubbelt så lång tid för mig att bli klar. Istället för att 'bara' städa i 1½-2 timmar så tog det mig 3-4 timmar att städa hela nedervåningen...



Time has been replaced by a countdown; 390 days left to go.

- BIO

Idag var jag, mamma och Nicklas på bio och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. ^^
Jag... vet inte vad jag tyckte om den. Den var väl okej. Jag är ju en sådan som absolut inte kan undvika att jämföra boken med filmen om jag har läst den innan filmen, så jag kan inte bedöma filmen var för sig, det går bara inte.
Och jag lär mig ju aldrig, så jag får skylla mig själv haha. :P

Jag ska inte skriva en hel uppsats om likheterna, skillnaderna och ändringarna, jag ska bespara er det, snäll som jag är hehe. Ni får kolla på filmen själv och skapa en egen uppfattning om den. Meeen, jag kan ju rekommendera att endast titta på filmen eller att endast läsa boken - gör inte båda delarna!
Japp, några "kloka" visdomsord från den som gör just det! :D

Nu ska jag försvinna in i den sjunde och sista Harry Potter-boken, som jag fortfarande inte har läst.
Jag varnar redan nu: bloggandet kan påverkas utav det.

Ciao!



Time has been replaced by a countdown; 391 days left to go.

- KVÄLLEN

... spenderades med Jennifer! :'''''D
ovant att ses, men vilket lyckorus! Ingen av oss var särskilt sociala (mest pga trötthet) men att bara få vara i hennes närhet var guld värt <3

4 april 2008 - 5 augusti 2009 har vi varit ifrån varandra. Pest. Så himla kul att få träffa dig igen, love you <3






Båda: *kramas* *sniffsniff*
J: Du luktar Anna! :D
A: Du luktar Jennifer! :'D
...
Båda: *sniffsniff*

Hahaha! :D

- GÅRDAGEN

Gårdagen spenderades med River på Gröna Lund (:
Målet var inte att åka alla attraktioner 2347129471204 gånger utan vi åkte dit för att äta fish and chips hehe ;) Blev ändå att vi köpte ett åkhäfte med såna där kuponger ni vet (vuxenpoäng till oss eller vadå, höhö?), så vi åkte Kvasten och Jet Line ett par gånger ^^
Jag är rätt stolt faktiskt. Jag lyckades fota en bild -.- Nåja, så blir det när kameran ligger väl inpackad i väskan!


- CLOCKWORK ORANGE

Huliganen Alex (Malcolm McDowell) har kul på sitt eget speciella sätt. Han har kul på bekostnad av andra. Alex resa från omoralisk värsting till hjärntvättad modellmedborgare och tillbaka igen är Stanley Kubricks chockerande framtidsvision baserad på Anthony Burgess roman. Oförglömliga bilder, oväntade musikaliska motpunkter, Alex och hans vänners fascinerande språk. Allt detta lyckas Kubrick forma till en förkrossande moralistisk saga. Styrkan i filmen är sådan att den fortfarande fascinerar, chockerar och trollbinder oss.






"There was me. That is, Alex, and my three droogs. That is, Pete, Georgie and Dim. And we sat in the Korova Milk Bar, trying to make up our rassoodocks, what do to with the evening. The Korova Milk Bar sold milk plus. Milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence."


Jag älskar filmen! Musiken! Berättarrösten! <3 Omg O_O
En av dom skummaste filmer jag sett, by far, men ack så bra den är! Från 1971 ;)

- SOFIA.BLOGG.SE

Läs bloggen!
Det är så mycket jag känner igen mig i det hon skriver, som att det är mina tankar och känslor hon skriver ner.
Hon har en månad kvar till det är dags för henne - jag har ett år kvar. Den 24:e augusti åker hon till Belfast, Nordirland för att jobba som au pair.

Kika in i kategorin citat och jag lovar att ni kommer få er ett gott skratt haha! :D

Anywho, jag gillar't!



Time has been replaced by a countdown; 392 days left to go.

- DUBLINAUPAIR.BLOGG.SE

Nu är min framtida Irlandsblogg skapad! :D Åh, den kommer bli så bra. Ser redan fram emot att skriva i den "på riktigt"!

Nu innan jag åker så ska jag samla alla förberedelser och tankar i den innan den kommer igång ordentligt. Jag kommer alltså att uppdatera den här och den bloggen parallellt (sp?) och sen kommer jag troligtvis att överge den här bloggen, vi får se hur det blir.

Jag är mer pepp på Irland än någonsin just nu. Jag vet att det kommer bli svårt och att jag kommer möta motgångar, och ärligt talat så är jag livrädd för att åka dit - men tänk vilken upplevelse!
Jag kommer lära mig att stå på egna ben, och inte vara så beroende av andra. Jag tror att jag kommer växa som människa och mogna under tiden jag är där (det där lät lame som fan, men skit samma! xD).

River, du får hjälpa mig med bloggdesignen på överblivna håltimmar! :D

Pepp.

- TOMT!

Hej!
Jag heter Anna och jag jag är utsedd till världens sämsta bloggerska! :D Hehe.

Jag skyller allting på Halmstadsgänget, så det så. Nu är dom hemma (eller, dom är fast i Hässleholm för tillfället - blixten hade slagit ner nånstans) och vad tomt det blev helt plötsligt! Alla får plats vid matbordet igen haha ;)

Dom här två veckorna har gått otroligt fort. Jag saknar dom redan! Vi ses ju bara en gång om året :/
Om det är okej att favorisera sina kusiner så är Jocke och Tobbe mina favoriter, big time! :*** Mest Jocke, hihi. Kan ju bero på att vi har haft mest kontakt med dom under vår uppväxt och även nu. Jag och Nicklas ska försöka åka ner dit på höstlovet, om tid finns och det inte kostar för mycket.

Det vi har hunnit med då under tiden dom var här:
- Malin blev hundbiten. Morr.
- Besök hos mormor & Lasse
- En stor brunch
- Shopping
- Fiske
- Bowling
- Kryssning
- Besök från mormor & Lasse
- Skansen
- Massor av kortspel
- Sjungit Singstar för kung och fosterland
- Vin/öl/drink-kvällar med ost (Havarti <3)

Jag har säkerligen glömt något men det är det vi har gjort i stora drag. Bilder kommer så småningom, dom få jag har tagit.

Enda "fördelen" med att dom har åkt hem nu är att jag har fått tillbaka mitt rum och min säng, så otroligt skönt! Jag vet en som kommer sova skönt inatt ;) Och bre ut sig framför allt! Har fått sova i Malins trånga 90-säng senaste veckan, en smärre plåga!

Nu har jag babblat färdigt, men ett inlägg blev det i alla fall ^^
Ciao!


Time has been replaced by a countdown; 394 days left to go.

RSS 2.0