- BE LIKE THAT

Juste! Jag & Villy beställde väldigt fräsiga T-shirts igår! :D
Jag beställde denna gröna;


& så beställde jag & Villy en varsin sån här tröja;


Nile City 105,6 i mitt hjärta alltså <3

- ALIVE AND KICKING

Har inte bloggat på ett tag, I know. Men släkten från Halmstad är ju här så jag försöker att inte sitta vid datan så mycket.
Det... händer inte så mycket. Var ju på en liten kryssning i torsdags, vet inte om jag har skrivit det? :P Haha. & i söndags så var vi på Kolmården hela dagen. Jag & Bob hade även våran 2-årsdag då <3 Exakt 2 år sedan vi sågs för första gången. I love that girl <3 Hon ringde mig också under tiden hon var på festivalen, fick höra när Kate Nash sjöng 'Mouthwash'! Tanken var att jag skulle få höra Kaiser Chiefs också men hennes mobil dog tydligen .__.' I alla fall, jag började grina som fan mitt inne på Coop Forum när jag fick höra Kate. Jag ska se henne nån mer gång! Samma sak med Kaiser Chiefs. Men då slås jag av tanken, tänk ifall Kaiser Chiefs typ splittras & Kate typ... bara inte vill sjunga nå mer? Troligt att det händer men liksom, ja. Det får fan inte hända ;;;___;;;;;;.
I aaaaalla fall, igår så... gjorde vi nog inte heller nånting. Inte idag heller. Kom i alla fall iväg till centrum och handlade lite med dom. Sen har det blivit tv-spel & kortspel (yyy).
Men imorrn så ska mamma, Malin, Thomas, Jessica, Jocke och Tobbe åka iväg till morfar/farfar/pappa (xD) i Uppsala. Det får inte plats nån mer i bilen så jag, Villy & Viktor får åka tåg, men då åker vi direkt till mormor & Lasse (: Hoppas på att det inte är så varmt imorrn bara, för det är jobbigt att åka buss/pendeltåg/tåg/buss i värme, ska ändå åka ~15 mil.
Ja, det var väl allt för mig den här gången. Kommer nog inte kunna sitta vid datan nånting när vi är hos mormor, för när det åskade & blixtrade häromdan så pajade datan/modemet/whatever och deras hemtelefon ><
Haddå.
(På tal om "haddå", så är Villy en väldigt bra morbror :* Han... bara är det xD)

- I ONLY WANNA BE WITH YOU...

Fyfan för den här kvällen.
Allting började med ett sms från Bob (som ju är på Irland), nåt i stil med "På söndag ska jag på Oxygen festival och se Kasier Chiefs och kate Nash!" För er som har missat det - det är två av mina absoluta idoler! Ni anar inte min avundsjuka just då. Idén ploppa upp i huvet, ska jag fråga mamma om jag får åka? Är det möjligt att jag får gå? Sagt och gjort, jag drog in mamma på toaletten för att fråga henne. Hennes första reaktion var nej. Jag fortsatte att argumentera och så vidare, och så vidare. Jag lovar, jag i princip övertalade henne! Men sen kom det där "Du får prata med Benny". Ungefär då visste jag att jag inte skulle få åka. Men, jag var tvungen att fråga ändå. Och vad fick jag? Ett nej. Hans argument var att "jag måste fylla 18". Varför? "Du är kanske mera mogen/ansvarsfull då, och kan fatta beslut bättre."
WTF?! Tror han på allvar att jag över en natt blir vuxen bara för att jag fyller 18?! GET REAL! Åldern spelar ingen roll, vafan! Det handlar ju om mognad och ansvar och hur bra man klarar sig. Jag började gråta, gick upp och stängde in mig i mitt rum och vägrade att äta middag i strejk mot dom. Mest mamma då faktiskt. Stannade i rummet tills nyligen, då jag på riktigt trodde att jag började svälta. Alltså från klockan 18-00.30 så var jag i mitt rum utan att gå ut nån gång.

MEN, som man säger: hämnden är ljuv! Åååh hahahaha, hon skulle bara veta mina och Rivers planer!
Ni anar inte hur mycket jag längtar till den dagen, att få höra mammas uttryck i telefonen och faktiskt genomföra det som vi då planerat i över ett år.
Men jag ska också hämnas på dom lite då och då.

"Anna, kan du hämta Malin efter skolan? Anna, kan du passa Malin?" "Nej, jag tror inte att jag är riktigt mogen för att ta den ansvaret. Plocka ur diskmaskinen? Nej vem vet, det kanske sitter en liten irländare där inne som bara väntar på att få våldta mig. För riskabelt om jag får säga det själv."
Moget? Enligt dom så är jag ju tydligen inte det, så nej. Men det skiter jag i. Sommaren -09 kommer äga allt och alla!

- YOUNG LOVE

Anna Larsson säger:

det var Marielle som ringde :*

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:

okok

Anna Larsson säger:

alltså åh hon är så söt x) vi har sms:at som fan dom senaste dagarna. och hon har tjatat som fan på att vi ska ses x) (fast ingen kan .__.'), och så sa hon att det var trevigt/mysigt att sova med mig och så avsluta hon ett sms med "puss <3"

Anna Larsson säger:

= glad Anna, fer sure.

Anna Larsson säger:

haha

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:

hah vad kul då

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:

själv är jag nöjd över att Hannah ville prata med mig idag!

Anna Larsson säger:

varför får jag intrycket av att du blev sur? ><

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:

nejdå

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:

typ 30 % avis och 70 % utanför

Anna Larsson säger:

vägra bli glad för min skull.

Anna Larsson säger:

><

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:
detsamma.

Anna Larsson säger:
va?

'tobias - Arvika! Pajala. Sthlm! säger:
ja, och det gör ont att få "men försök mer" när man sträcker ut en hand ><

Jag. Orkar. Inte. Mer. Seriöst.
Nån som förstår min frustration just nu? Var vänlig kommentera det här inlägget i såna fall!


- EN AV ALLA DOM

Idag fyller min katt Sotis 16 år! :D Tror du att vi har skämt bort honom eller? (a) Eehm, JA.
På Coop inhandlades det; en korg (att sova i), kattmynta, makrill i tomatsås, en leksak, Sheba (svindyr kattmat) läckerheter :P, med 'Havets läckerheter' och 'Kyckling & anka'.
 En sån liten sak kosta typ 11-12kr >< Men hey, man fyller bara år en gång om året. Människoår då alltså haha :P Han åt dom med aptit må jag säga!

Efter affären så åt jag upp min Ben & Jerry's som jag köpte <3 Typ 1½ månad sen jag åt en sist!
Vi spelade lite krocket, och sen kom Lena hit som flyttat till Holland. Vi bodde grannar förut (10nr ifrån varann xD). Efter hon åkt så åkte vi på bio och såg på "Narnia - prince Caspian". Den var faktiskt bra! Vi kom hem vid 9 och då var det dags för middag haha xD Sent som fan jag vet. Vi åt vildsvin till middag! :O Det var faktiskt jättegott :D
& nu sitter jag här <: Ska nog försöka sova snart, ska nämligen leka med Linda imorrn. Och sen på kvällen kommer Halmstadsgänget <3

Slänger in en bild på födelsedagsbarnet också :D Gosh vad jag älskar den lilla pälsbollen <3



- I AM SAILING

Först och främst, ett stort tack till Veronica och Linda som kommenterade mitt förra inlägg! <3
Veronica, jag skulle verkligen vilja bli bättre kompis med dig :* Vet liksom bara inte... hur jag ska fortsätta från nu om du fattar vad jag menar x)
Linda, du och jag blir bara bättre och bättre kompisar! Vi har aldrig tråkigt tillsammans xD Vilka idéer vi två har alltså :* <3

Sådärja. Igår (lördag) var jag som sagt ute på sjön! Det blev en tidig uppgång vid 8 ungefär, och vid 9 bar det av till Nacka där båten ligger till. Efter lite förberedelser så åkte vi iväg med båten och då skulle vi först åka och tanka. Ett ganska dyrt besök haha x) Sen började vi åka 'på riktigt'. Vädret var helt kanon! Fick smörja in mig med solskyddsfaktor 60 :O, brände mig i alla fall inte till skillnad mot Villy som ser ut som en kräfta haha :P Iaf, det slutade med att vi åkte runt hela Värmdö så det blev en ganska lång tur. Jag somnade åtskilliga gånger på båten hehe (a). Men jag hade bara sovit 4 timmar på natten... Det grillades även korv på båten, hur mysigt som helst! Vi kom tillbaka till Nacka ungefär vid klockan 18 <:
Allting var hur bra som helst. Flera såna här dagar tack :D! Juste, vi fick hur mycket uppmärksamhet på båten som helst xD Haha, av alla andra båtar alltså. Båten är så himla stor alltså.
Så ja, det var min lyckade lördag :* Vad har folket haft för sig då? (:

Haddå.

- HIDING UNDER WATER

Jag tar åt mig av allting som alla säger. Jag kan inte hjälpa det, och det är jävligt tröttsamt. Försöker att låtsas som ingenting men vafan.
Nu handlar det mest om vad folk skriver. Skriver nån nånstans att dom är sjukt besviken på nån, eller anklagar nån så tänker jag jämt "Är det mig personen menar? Vad har jag gjort?"  Jag blir så osäker på mig själv i såna situationer. Flera stycken (3-4 vad jag kmr på) har ja, alla samtidigt ungefär, nämnt att dom vill säga upp kontakten med folk men att dom är för snälla för det, inte vet hur dom ska säga det eller nån annan anledning. Är jag en av dom? Som folk vill säga upp kontakten med alltså...
När man inte gör nånting om dagarna så tänker man överdrivet mycket. Och det har blivit mycket tänk dom sista dagarna. Allting som man inte vill tänka på poppar upp i huvudet. Dåliga som bra saker, men mest dåliga.
Varför kan jag inte se tillbaka på nånting utan att ångra nånting jag sagt/gjort?

- BY MY SIDE

Detta har blivit värsta klagobloggen. Men allting känns så jävla ovärt just nu.
# Jag helt isolerad, jag kan inte ta mig nånstans
# Jag har i princip ingen att umgås med, alla är upptagna på annat håll
# Bob åkte till Irland idag. Saknar henne redan. Tänk er själva att inte kunna umgås, inte ens prata (!) med sin bästa kompis på ~45 dagar. Har dock planerat att ringa henne på våran TVÅÅRSDAG! :D 13:e juli är det som gäller <3
# Jag sover bort halva dagarna

Nianar inte hur tråkigt jag har det. Längtar tills på måndag. Men usch dom kommer inte förrän på kvällen .__.' .

Idag så träffade jag i alla fall Cilla ett tag :D Det var askul att umgås efter att inte ha gjort det på 4 år! Vi var faktiskt bra kompisar i mellanstadiet, men sen vet jag inte vad som hände. Sa ju hela tiden att vi skulle ses ändå, men icke. Vi bytte till 2 olika skolor om ni undrade xD I alla fall, vi möttes i centrum efter mycket om och men om hur jag skulle ta mig dit, men jag lyckades få skjuts av en granne här. Sen åkte vi in till stan, hon köpte en kameraväska, vi strosade runt inne på Bengan's ett tag (jag köpte "The Cure - Pornography"), & sen var båda helt slut haha xD Så vi åkte hem.

Väl hemma så... har jag som sagt inte gjort nåt. Roat mig med ritspelet ett tag, försökt hitta ny musik men misslyckades, så det slutade med att jag sjöng singstar med Malin. Vi måste verkligen ha fler skivor! Vi har bara svenska hits, och jag är redan trött på den. Efter 1 dag xD Haha.

Nej, nu ska jag sluta min otroligt tråkiga blogg. Jag lovar, jag ska bättra mig! Men jag har ingenting roligt att skriva om.

OVER & OUT.

RSS 2.0