- SAY YOU'LL BE THERE

Dags att blogga igen kanske.
Jag älskar Shorty <3 Jag har saknat oss så otroligt mycket. Roligt som få hade vi i lördags i alla fall. Och tänka sig, vi badade! Yepyep.

Jag, mamma & Malin storstädade Malins rum i söndags. >< Fick mig att också vilja storstäda rummet, men kommer jag nånstans? Nej. kjbfjkslwaönbvjkfj kv kv kj kajfnelknfelknvla.

Två skoldagar avklarade (yyyy). Tyska <3 Men River ska överge mig så att jag blir ensam med en massa ettor. Känns ju bra. Not.
Okej jag är inte alls på blogghumör. Erase and rewind det här inlägget, okej?

- SURPRISE, SURPRISE!

Igår så låg jag i min säng och pratade med Bob i telefon när mamma ropar från nedervåningen, what ever tänkte jag eftersom jag pratade i telefon. Sen ropar hon en gång till >< "VAAAAAD?!" "Du har besök..*låter finurlig*" "Va? Vem då?" "Kom ner och kolla då!" Och snacka om att jag fick en chock när jag såg vem det var :O Det var Shorty! Vi har inte setts på ett halvår eller så så det var verkligen en ytterst trevlig spontan överraskning. Hon kom med 2 av sina kompisar som var trevliga. Dom kunde inte stanna så länge men jag & Shorty ska ses på lördag! :D Woho säger jag bara!

Idag så har jag & mamma som sagt städat. Men långt har vi inte kommit >< Det tar sån tid! Och ett tag såg det värre ut än när vi började städa. Men nu är i alla fall vardagsrummet och "köket" klart (där vart vi sitter och äter).
Resten av kvällen ska jag nog ägna till att städa mitt rum xD Det behövs. Som fan. Har tänkt städa det typ hela sommaren, men har det blivit av eller? Nej.

Do I try too hard to make you smile?



Shorty <3

- EVERY TIME I LOOK FOR YOU

Vad skulle ni göra om jag dog? Hur skulle ni reagera?
Jag hade en hemsk dröm inatt >< Usch. Inga fler såna drömmar, tack.

Imorrn åker jag & mamma till Phia och Ellie i Tumba, efter att vi lämnat Malin i skolan. Tidigt vill säga. Och så ska jag baka muffins till Malin, woho! :D
Sen kom jag och mamma fram till att vi ska storstäda hela nedervåningen på fredag! Rensa massa saker och så. Wish us luck.

Jag vill inte börja skolan på måndag, okej? ><

- HADDÅ!

Nu drar jag till mormor & Lasse med mamma och Malin!
Kommer hem på tisdag. Datorn har jag med mig men vet inte hur mkt jag kan sitta, tar mest med den för filmernas skull.
Hur som haver, jag är okontaktbar - min mobil har gått sönder.
Well, see you on tuesday then.

- DAMN IT!

JA JAG FÖRSTOD DET, TROR DU ATT JAG ÄR HELT BAKOM FLÖTET ELLER?
SCHEISSE, KVINNA...

Nu har jag svarat, nöjd eller?!
...

- 1988: THE LAND BEFORE TIME

You live, you learn
You love, you burn
You win, you lose

Gårdagen var helt jävla bra alltså! Fick jättepositiv kritik av dom på jobbet och dom blev glada när jag bjöd på muffins som jag bakade i torsdags. Sen på kvällen så fick jag en ny kompis, alltid lika kul. Och nån som faktiskt bor nära. När vi började prata så fanns det inga förhinder eller vad man ska säga, allting bara flöt på och vi pratade med varann som om vi känt varann i evigheter. Det är så det ska vara...

Kräftskiva blev det idag. Sjukt opepp har man vart hela dan >< Inte ens klätt på mig ordentligt, mjukisbyxor och en t-shirt blev det för min del idag. Nu på kvällskvisten så satt jag och kollade på Landet för länge sedan, den första filmen alltså. Och säg vad ni vill men jag älskart! Lillefot, Cera, Kvacky, Petrie och Tagg <3 Dom filmerna betyder så sjukt mycket för mig. När/om jag skaffar barn så ska dom frälsas med dom filmerna i alla fall! Och jag ska bara kolla på dom på svenska, skulle jag kolla på dom engelska skulle det bara bli... fel. Skitsamma, inte en jävel bryr sig.

Nu ska jag försöka sova, och imorrn ska jag & Villy gå på bio är tanken.
GODNATT.

- IT'S A SECRET...

Blääää. Jag vet att ni är sjukt intresserade av mitt jobb, *host*, men idag har jag plockat säkert 300 hinkar! 300? 300!!1! Fatta sjukt många det är! På en order så var det 250 hinkar bland annat ><. Svarta 20-litershinkar som luktar jätteäckligt. Gosigt va? :'D

Ni är dåliga på att kommentera.
Jag är trött som få.
Jag har fått Jennifers adress till Colombia <3.
Jag hittade världens bästa serie i Stockholm City idag! Alltså serie som i Rocky, Nemi, whatever.
Biller heter den :D Det står först "Maybe she's born with it...", sen är det en bild på en skabbig tjej med ett öga borta, och så 'ploppar' hon bort sin näsa, så står det "Maybe it's spetälska"! Alltså, det är så Villy och jag xD Häpåreharuleppra. Mja, precis.

Naja, what to do then? Nu fucking idea! Det enda jag måste göra är att hålla mig vaken haha.
Kan ju trackasera rockklassiker med lite fler mail om låtar som jag vill höra höhö. Skickade ett antal igår, men kom några av dom idag? Nej! Vilket jävla svin Ian är alltså </3
HADDÅ.

- "FÖRHÖJNINGSRING, RUND, 13/25MM"

Det känns som att det enda jag gjort på jobbet idag är att plocka alla dessa förbannade förhöjningsringarna! Eller så känns det bara som det för att man måste skriva ut etiketter och själv märka dom. Ena dagen känns det som att man bara plockar kakelkryss, och andra som man bara plockar lister, murarsnöre, tandspackel eller elementpenslar. Drygt som som är det i alla fall. Har vart så otroligt trött på jobbet idag också. Och det beror på nog att hela helgen spenderades i Tumba xD Haha. Var först hos Marielle fredag till lördag, sen på lördan vid 3 så gick jag till Ellie då det blev middag på Grekiska kolgrillen, sen upp till Ellie en sväng, sen hem till Camilla för lite "förfest", och sen skulle dom ner på krogen. I det ögonblicket sög det att inte vara 18 damn it! Men jag roade mig hos Marielle medans dom var där. Efter det blev det "efterfest" hos Camilla, och tro det eller ej men jag drack! Inte mycket men alltså, ändå. Vi gick och la oss klockan 6 på morgonen i alla fall xD Upp klockan 11. ELLIE SPYDDE SOM FAN! Hahahaha. Ja altså om ni inte fattade, hon fyllde 18 i lördags xD & sen blev det en ytterst dryg och seg dag hemma hos Ellie, jag & Nicklas tog sista bussen hem. Och ja, det var min helg på ett ungefär. Inte många timmars sömn i alla fall.

Och nu har jag nyss pratat med River i telefon och våran* Irlandsresa i februari kommer bara kosta 2000kr, om ens det! Och då ska vi vara där i 5 dagar!!1! :'D Anna är happy nu, ohja! Fatta niiiiiice vavava!

Nej, nu måste jag ner och fixa matlåda. Ååh palla >< Omständigt som få! Efter det så väntar sängen.
& juste, innan jag glömmer bort! På fredag så är det kräftfiske här i Gladö och ifall jag ska joina så vill jag ha sällskap, nån som är på eller? xD
& jag får ligga här och lyssna på när nioåringarna Malin & Elin sjunger Singstar. Oh så vackra sångröster dom har! Not. Dålig musiksmak har dom också, bara massa dåliga låtar väljer dom </3. Jag måste frälsa Malin med lite bra musik va! Liksom, "Sonja Aldén - För att du finns" nu? Eeeuuuuuw. Ääääääälskaaaaaaar idaaaaaaaag.
Jag lovar att min blogg ska bli roligare.
River, vad var det jag skulle svara på förut föresten? xD Teflonminne fer sure!
Haddå.


*min, Rivers & Bobs

- THE WAR BETWEEN US

Usch vad jag är trött! Det var riktigt jobbigt på jobbet alltså. Gick runt som en jävla zombie och plockade tandspackel hela dan xD Haha. Känns som det i alla fall. Just nu försöker jag till mitt yttersta att hålla mig vaken!
"One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again."
Ungefär så känns det hahahaha xD Jag har sån himla lust att lägga mig redan nu men hey, klockan är bara 7? >< Fail! Ska i alla fall hålla mig vaken till 9 ungefär, sen ger jag nog upp :P
&... jag är för trött för att fungera för tillfället.
Hejdå.

- GOMORRON GOMORRON GOMORRON DET ÄR VEIRON I OTTAN, VEM ÄR DET JAG TJÖTAR MED?

I brist på annat att göra så bloggar jag. Jag ska jobba idag och imorrn (torsdag/fredag), och jag kan inte sova. Klockan är i skrivande stund 02.11, klockan 05.40 ringer första klockan. YIPPI! :D Noooot. Seriöst? ><
O-R-K-A.
Min sysselsättning dom här 3 (3!) timmarna som jag faktiskt försökt sova så har jag bland annat läst lite ur "Sanning eller konsekvens". Det tar mig tillbaka till lågstadiet, på den tiden man bodde i Norsborg/Hallunda. Och jag glömde vad min poäng var >< Damn it.
I tisdags kväll åkte jag till Ellie, kom hem igår (onsdag) vid 5-snåret. Det är skönt att vara med henne. Ibland när man är med folk kan det bli sådär jobbigt tyst för att man verkligen inte vet vad man ska prata om. Med henne blir det också så, fast det är inte samma sak. Man känner sig inte tvungen att hela tiden prata. Blir det tyst så låter vi det vara så, tills vi faktiskt har nånting att prata om. Fattar ni vad jag menar? Och med henne så behöver man inte tvunget vara med varann konstant, varenda minut och följa varandras steg. En av oss kan gå ut med hunden, eller gå och handla så att den ena blir själv. Jag vet inte haha, men kanske beror på att jag känner mig som hemma hos henne. WHAT EVER!
Massa konstigt bara från en sur och inte alls trött 17-åring som ska upp om 3½ timme ungefär :D
Kan ju blogga mer sen när jag kommit hem från jobbet, så får ni veta hur "bra" det gick. Ehm, ja.
GODER NATTER! För andra gången idag...

- SHIRTSTORE.SE :*

River, där har du sidan som tröjorna beställdes ifrån :P
& på tal om tröjorna, hoho så jäkla kul :D Första gången jag hade på mig min "Get a life!"-tröja så hade jag vart i stan med Ellie och var påväg hem (tog 865:an), och när jag går på vägen in i Gladö så kommer det en bil bakom mig som stannar för att fråga mig; "VART HAR DU KÖPT DEN TRÖJAN?! :O" Jag; "O___o Eeh, på nätet... (:" Dom; "VART på nätet?! xD" Jag; "Shirtstore.se" Dom; "Tack så mycket. Tröjan är huuuur snygg som helst. Tack för hjälpen, hej då." Varpå dom åker in till cointainrarna och vänder, vinkar som fan till mig och åker sen ut på stora vägen igen x'D Haha det var lite kul faktiskt. Och förra söndagen så var vi, hela familjen, på Eskilstuna Zoo och jag & Villy hade på oss våra Nile City-tröjor första gången. Då när vi var inne i nån souvenirbutik inne i själva parken så säger killen i kassan, som för övrigt var snygg xD, att det var dom snyggaste tröjorna han hade sett på läääänge! Visade sig att han också typ dyrkade Killing-gänget och vi fick höra en imitation av Robert Gustavsson som var hans "partytrick" xD. Roligt som få haha :D

I aaaallaaaa faaaall, anledningen till att jag faktiskt uppdaterar är för att Emelie har vart så duktig och laddat upp bilder på bilddagboken. Och anledningen till att jag inte uppdaterat innan dess är för att det i princip inte finns nånting att skriva ><
Släkten från Halmstad var ju här i två veckor, det var kul mestadels. Vi var på kryssning, på Kolmården och på besök hos mormor. Sen började jag jobba och har gjort det i två veckor. Det går bra och det är faktiskt kuuuul :O Förutom att jag blev stucken av en geting, men det har jag redan skrivit på bilddagboken.
Och tanken var nu att jag skulle vara på Irland, men icke. Och när dom planerna gick i stöpet så var tanken att en kompis från Lund skulle komma hit, men icke. Och nu är tanken att jag förhoppningsvis ska jobba den här veckan också (undantag idag dårå), om det finns nånting att göra där. Annars kommer jag bara ruttna bort här hemma :D Tjoho. Naaaaat. Besök från någon uppskattas mycket! Åtminstonde ett telefonsamtal. Eller ett sms. Haha jag är desperat, okej?! :P

Heeeeeej dåååå.

RSS 2.0