- SCHEMA

Suck, det var inte en diskmaskin dom var ute efter. Det ska tydligen bara vara ett stort hål under diskbänken nu haha, såvida dom inte drev med mig. Vi har gjort upp ett diskschema nu i alla fall eftersom det mest är Villy, mamma & jag som diskar annars:

Måndag: Villy
Tisdag: Nicklas
Onsdag: jag
Torsdag: Malin
Fredag: Eva
Lördag: Benny / Eva
Söndag: Eva / Benny

Den som lär följa det här schemat minst är min slackiga bror Nicklas. Han kommer komma med jag-vet-inte-hur-många ursäkter och undanflykter, så att nån annan får diska på hans dag. Mamma ville även att vi skulle göra ett schema över vilken dag i veckan man ska laga mat. Uh. Jag kan laga mat om jag vet vad jag ska laga & hur mycket jag ska laga, annars är jag rätt handikappad i köket. Jag måste helst ha ett recept som jag kan följa till punkt och pricka när det gäller mat. När jag bakar muffins däremot kan jag ändra och experimentera (sp?) lite hur jag vill. Önskar att jag hade det "självförtroendet" när det gäller matlagning också haha.

Imorgon ska mamma troligtvis köpa det där halvårskortet jag nämnde förut som gäller på Huddingehallen (: Då kommer jag börja träna på måndagar, tisdagar & torsdagar, förutsatt att det inte är nån viktig match i hockeyn som jag inte "kan" missa hehe. Hoppas att det går bra!

- BILDEEER!

God eftermiddag! (:
Idag kom jag inte upp ur sängen förrän närmare ett hehe, så otroligt skönt att sova ut för en gångs skull! Jag är ensam hemma med Nicklas då dom andra är och handlar, vad vet jag inte riktigt. Dom har tagit bort vår diskmaskin som varit trasig sen i somras (fy fan för att handdiska varje dag!) så med lite tur är dom kanske på jakt efter en ny diskmaskin! :D
Vad har jag gjort idag då? Ätit en sen frukost, busat med Lucifer och kollat på Biggest Loser, givande dag om jag får säga det själv. Och vet ni vad? Jag har till och med tagit lite bilder! Ni fick inte en hjärtattack nu va? Haha. Ska verkligen försöka ta fler bilder, även fast det bara är tråkiga söndagsbilder som dom här.

Det började med att Lucifer hoppade in i torktumlaren, haha!


Aw, söta fettokisse :*


Han tyckte det var riktigt spännande att vara där inne, fick inte ut han förrän jag...


...lockade han med lite strömming, vadå fokuserad haha?


Fick han på bild när han hoppade efter strömmingbiten. Tur att jag inte fick dom där klorna i mina fingrar istället hehe.


Sen gjorde jag iordning en sen frukost till mig själv, började inte äta förrän halv tre


Allting blir så mycket bättre med te från Kusmi Tea, en jättesöt jordgubbe att lägga löstet i & en jättesöt mugg!


Lucifer ligger alltid så skumt när han sover... Tror att han hamnade i matkoma efter strömmingen han fick ;)



Skäll gärna lite på mig om jag inte laddar upp nå fler bilder i veckan! Om ni nu vill ha bilder såklart (: Tänkte fota "husesyn"-bilder, både inomhus och utomhus, så att dom som inte vet hur jag bor får se det, men det fotar jag hellre i sommar då våran tomt är helt fantastiskt fin!





Time has been replaced by a countdown; 42/212 days left to go.

- FAILURE

"I hate it when you make plans....get excited.....they never happen"
(Jag borde nästan ha en "Facebook group of the day"...)

Ja, ungefär så. Inte så lyckad kväll direkt och jag är fortfarande smått pissed. Kollade även på Robinson-finalen och jag tyckte att det var helt felfelfel person som vann!
Hade räknat med att göra helt andra saker just nu än att sitta instängd på mitt rum en lördagskväll utan att ha nånting att göra. Absolut ingenting. Alla andra har dessutom gått och lagt sig nu (förutom Nicklas och hans kompis) så jag vettefan vad jag ska göra - pilla mig i naveln och vänta på bättre tider kanske?

/ pissed




Time has been replaced by a countdown; 43/213 days left to go.

- INSIGHT FLEXI MAP 1:12500

Idag efter skolan gick jag in en sväng på Akademibokhandeln för att fördriva tiden lite. För några veckor sedan fyndade jag första Harry Potter-boken på irländska för endast 30kr, och idag såg jag att dom hade lagt till fler grejer till "30krs-bordet" - bland annat kartor över storstäder! Jag började genast bläddra igenom alla exemplar och den sista i bunten var en karta över Dublin, vilken tur man kan ha! :D
Dom som gjorde kartan har även tänkt till: kartor brukar ju oftast vara gjorda av ett lite tjockare papper men den här kartan var gjord i ett lite plastigare material så man även kan ha kartan framme när det regnar utan att den förstörs ^^ Fem av fem toasts!

Jag tror att jag kommer ha stor nytta av den här kartan när jag är i Dublin, både nu i mars om vi ska till nåt speciellt ställe och även när jag flyttar dit. Risken för att gå vilse minskade rätt mycket nu! Synd att jag inte fick sånt bra betyg i orientering, man måste ju kunna hålla kartan rätt och massa shizzle men det ska nog gå bra. Jag hade nog inte köpt kartan för det pris som den egentligen kostade (120kr), men nu när den bara kostade 30kr så får man ju passa på (:


Klicka på bilden för att komma till originalbilden och för att kunna förstora den

Nu ska jag krypa ner under täcket och somna till Jumanji, sov så gott!
Gör ni också såhär? ^^ (Facebook-grupper)
"Counting how many hours of sleep I will get right before I go to bed." 
"When I can't fall asleep, I start counting hours I have left till I wake up."





Time has been replaced by a countdown; 44/214 days left to go.

- MITTWOCH

Har jag inte lite ont i magen? Mår jag inte liiite illa?
Just nu går vinterkräksjukan på mammas jobb och det är bara fler och fler som drabbas. Mamma har tack och lov inte drabbats av det (än?), men om hon skulle göra det kommer hela familjen troligtvis drabbas av det. Mamma till mig förut idag: "Drick inte ur den där Lokaflaskan, jag mår lite illa... Jag har halsat ur den där flaskan." Vad hade jag gjort typ en halvtimme tidigare? Druckit nästan en halvliter ur flaskan. Fail.

Äsch, jag mår säkert bara illa av all choklad som jag har ätit idag. Min bror Nicklas fyller nämligen 21 år idag och han älskar choklad! Det blev fransk chokladtårta som Delicato bakat åt oss, chokladbollar, vanliga Ballerina och den nya Ballerina kladdkaka. Behöver jag nämna att jag är mätt eller haha?

Jag fick även veta att min låtsasmorfar varit med om en bilolycka idag på grund av snöovädret och att bilen är helt totalkvaddad! Han var tvungen att väja för en lastbil och körde då in i telefonstolpe. Det är ingen fara med Lasse förutom att han är väldigt chockad, men det är ändå aldrig kul att få reda på nånting sånt. Nu har det brunnit hemma hos dom (dock inget allvarligare där heller) så att brandkåren fick komma, det har varit översvämning i deras källare och nu den här bilkrocken med en totalförstörd bil och en uppskakad Lasse. Nu får oturen gärna sluta innan något allvarligare händer! 

Över till nånting roligare! Fick veta idag att Halmstadsgänget kommer till mormor & Lasse sista helgen i februari! Min mormor fyller nämligen 70 år i februari och dom vill vara 'här' och fira det då (: Eftersom Malin, Nicklas & Benny åker till Idre den helgen kommer dom tyvärr att missa dom, men jag, mamma & Villy ska också dit den helgen ^^ Skojigt! Speciellt eftersom vi inte ses mer än en gång per år (brukar bli två veckor varje sommar) så ska det bli kul att träffas en extra gång. Ser jag verkligen fram emot. På tal om Halmstadsgänget så fick min favvokusin Jocke åka in akut i lördags/söndags till sjukhuset på grund av magont. Det var blindtarmen som spökade så det blev operation men nu är han hemma igen och mår mycket bättre (:


Dagens konstaterande: Idominsalva uträttar underverk för nariga/torra läppar! Hur lite jag än vill erkänna det så är det faktiskt sant. Alla här hemma kallar mig för fjortis nu *cut* ):

Nej, om man skulle ta och sova nu kanske. Jag tvivlar starkt på att bussen går imorgon så det blir till att åka med Benny till skolan! Det suger att jag måste vara där redan halv åtta, men då kan jag passa på att äta frukost i skolan ^^



Time has been replaced by a countdown; 46/216 days left to go.

- NEGGO

Måste jag alltid vara så jäkla neggo?

/ suck

- HUVUDVÄRK

Har en huvudvärk som heter duga ): Trots att jag har druckit en massa vatten och tagit en Alvedon så vägrar den försvinna... Blir stressad av att kolla på klockan hela tiden också och se hur den bara tickar iväg - "snart ska jag gå upp", "nu har det gått en timme till", "klockan ringer om si och så många timmar". You get my point. Lång dag i skolan imorgon också, annars brukar jag klara av att gå till skolan ändå fast jag inte sovit så länge (självförvållat i såna fall, inte som nu t.ex.). Om jag inte får sova relativt snart så stannar jag hemma imorgon! Jag kommer inte klara av att gå mellan 8 och 15 med ~4 timmars sömn bara. No way.

Får se hur jag känner mig imorgon helt enkelt.

-

Formsvacka.

- HELLO. WE COME IN PEACE.


- TYPISKT!

Eftersom klockan är efter 00.00 så betyder det att jag har fått mina pengar (underhållsbidrag). YES tänker jag då, då kan jag beställa min biljett till Jethro Tull och hämta ut den redan imorgon! Jag går in på Ticnet, loggar in, söker på JT, väljer typ av biljett och antal, klickar vidare... men kommer till det här:

"Tjänsten är stängd på grund av nattunderhåll (23.30 - 06.30)"

Nåja, en dag till kan jag minsann vänta men ändå så sjukt irriterande när man väl ska beställa biljetten! Biljetten kostar 500kr, jag har lovat en massa folk att fylla på min mobil vilket jag då gör med 299kr för att kunna skicka gratis sms i en månad (fyller jag på med ett lägre belopp försvinner pengarna på en gång), och då har 800kr redan försvunnit. Grattis Anna! Pengar som jag egentligen skulle lagt på Irland men jag vågar inte vänta med att beställa biljetten till JT. Tänk om dom skulle ta slut? Katastrof! O_O Det här är nog min enda chans att se dom och det vill jag verkligen inte missa. Så olägligt av dom att ha konserten nu i vår bara ;) Ska försöka vara riktigt sparsam den kommande månaden och ändå försöka lägga undan en femhundralapp eller mer, vill ha med mig så mycket pengar som möjligt till Irland. & om jag "inte lyckas" spendera allt så ska pengarna som blir över sparas till min dator som jag ska köpa. Är det inte den ena saken att spara pengar tull så är det den andra hehe.





Time has been replaced by a countdown; 48/218 days left to go.

- *****MEDEL

Helt sjukt att jag kan känna igen det här, men vi har samma tvättmedel/sköljmedel (vet inte vilket av det som luktar mest) som jag använde för att tvätta nästan alla mina kläder innan jag åkte till Irland förra året. Fick värsta flashbacksen här nu bara för det haha. Speciellt när man skulle klä på sig efter att precis ha duschat varje morgon innan man begav sig ut på stan för en ny dag med shopping i strålande solsken med en frapp i handen. Åh, lovely.
Vi kanske alltid köper det här tvättmedlet/sköljmedlet varje januari-februari, och sen byter månadsvis? ;) Ingen aning om hur det ligger till för det är inte jag som köper det haha.

/ Nödvändigt inlägg!!11one!1!!

- BIO

Drar snart iväg på bio för andra gången på en vecka, inte ofta det händer. Jag & familjen ska se Avatar 3D på Heron City. Kunde ju inte kolla på den i söndags då biljetterna var slutsålda men nu bokade vi biljetter redan i torsdags för att vara på den säkra sidan ^^
Jag har hört att den är jättebra av alla mina kompisar som har sett den så jag hoppas jag inte blir besviken. Har ju rätt höga förhoppningar om filmen nu så ja, vill inte bli besviken som sagt!

Filmen börjar strax efter halv tre så jag är hemma vid sex ikväll eller senare, hörs då! (:







Time has been replaced by a countdown; 50/220 days left to go!

- CHIPS ♥

Hej! (:
Idag var jag hemma från skolan på grund av magont och illamående men nu mår jag mycket bättre. Har inte gjort nånting speciellt idag, mest legat i sängen, kollat på film och tyckt synd om mig själv hehe. När jag väl mådde bättre lyckades jag övertala mamma att köpa chips till mig, mina favoriter för tillfället;



Hur goda är inte dom?! :D
Salt + vinäger = sant!

Vilken är eran favoritsort när det gäller chips? ♥




Time has been replaced by a countdown; 51/221 days left to go.


- SNABB UPPDATERING

Jag lever! Eller ja, knappt. Har ont i magen och mår lite illa ): Ska snart sova och hoppas på att det går över till imorgon!

Igår efter skolan mötte jag upp Jennifer och hennes pojkvän och umgick med dom i över ett dygn, därav ingen uppdatering. Det var otroligt roligt att få träffa J igen då vi inte träffats sen i juli/aug förra året! Vet inte vad som hände riktigt... Vi gjorde inte så jättemycket, jag & Jen skrattade mest hehe ;) Nej men vi gjorde egna hamburgare, spelade tv-spel, drack lite vin, nördade på facebook och gick med i typ hundra team (det var för övrigt dom vi skrattade åt hehe), kollade på film, kollade på South Park, & idag följde jag med dom in till stan och var med när hennes pojkvän tatuerade sig (:

Väl hemma idag så kollade jag på matchen mellan HV71 & LHC, kollade på en film vid namn Flood, och sen hamnade jag här. Eftersom jag inte lästa några bloggar på heeela dagen igår så tog det sin lilla tid haha. Åt sushi till lunch igår förresten, mumsmumsmums! Synd att det ska vara så jäkla dyrt annars hade jag ätit det mycket oftare. Fast det kanske är bra ändå då ;)
Nu ska jag faktiskt sova så jag svarar på kommentarerna jag fått imorgon istället. Mår mer illa nu än när jag började skriva så vi får se hur det här slutar. Saliv saliv saliv. Nu måste jag gå. God natt!

- BLOGGAR

Undrar hur mycket tid jag lägger på att läsa bloggar varje dag egentligen? Skapade en egen mapp i "Mina favoriter" förut där jag bara lagt till bloggar jag följer regelbundet. Räknade nyss hur många det var - ca 40 stycken! Scheisse. Några av dom uppdaterar inte så jätteofta men ändå, jag plöjer ändå igenom den där listan ett par gånger om dagen (eller mer). Dessutom så försöker jag ständigt hitta nya bloggar att följa som fångar mitt intresse. Många kikar ju bara in i bloggar för att lämna nån lame kommentar för att jaga fler besökare vilket är trist. Det finns ju så otroligt många bra bloggar som man bara bläddrar förbi.

Anywho, vilka bloggar är det jag följer då? "Såklart" några av storbloggarna som Kenza, Foki, Kissie osv., ett par skvallerbloggar som skriver om storbloggarna, random bloggar jag hittat som verkar bra, och till slut vänner och bekantas bloggar (: Varför läser jag så många bloggar? Det är kul och underhållande att läsa om andras liv (oftast) och man hittar lätt inspiration till allt möjligt, det kan vara allt från bak- och matlagning, nya filmer/musik/böcker, kläder - det finns en blogg för allt man kan tänka sig.

Min poäng med det hela? Ingen aning haha. Läs fler bloggar? :D Speciellt min Irlandsblogg sen hoho ;)

Kanske borde överväga att sova nu, jag vill inte vara sådär ruskigt trött som jag var i skolan idag! Först ska jag bara gå igenom blogglistan höhö. Nej skämt å sido, god natt! (:




Time has been replaced by a countdown; 54/224 days left to go.

- HAHA, LITE SANT I ALLA FALL?

Kanske får ta en kurs i yoga på Irland hehe ;)


- TÄNK ER...

...när jag skriver det sista inlägget i Sverige innan jag åker till Irland? Jag kommer vara så otroligt nervös och förväntansfull då, och jag kommer inte ha kunnat sova en blund natten innan!

Tänk att jag skriver nånting i stil med;
"God morgon/dag! :D Nu är klockan xx, om en timme åker jag och hela tjocka familjen till Arlanda för att vinka av mig. Planet lyfter xx, och xx är jag framme på Irland! Lovar att uppdatera så fort jag har möjlighet, när internet fungerar som det ska och jag får en ledig stund för mig själv - kommer även komma bilder från ditresan då. Nu ska jag packa det allra sista, försöka få i mig nån frukost/lunch (jag vet redan nu att det inte kommer gå), gosa med katterna en sista gång & sen åker vi. Nästa gång jag skriver kommer jag befinna mig på Irland! :D Galna tanke. Hela min mage är i uppror just nu på grund av nervositeten. Ringer/messar dom jag har lovat att göra det till när planet har landat. Vi hörs på Irland!

Time has been replaced by a countdown; 0 days left to go!!!"


Okej, kanske inte riktigt så but you get my point ^^ Det lutar väl mer åt att jag inte kommer kunna skriva nånting alls hehe. Helt sjukt vad jag längtar!


Ps. Nu har jag en till sak att se fram emot när jag väl är där! Ska nämligen hälsa på en annan au pair-tjej som bor i Belfast just nu (: Eller om hon hälsar på mig, sak samma. Det bästa av allt är att det bara kostar ~200kr tur och retur mellan Dublin & Belfast! Niiice. Hoho. Ds.

- TVÅTUSENTOLV

Eller tjugohundratolv, vad man nu föredrar. Vi kom iväg på bio till slut och jag & Villy kollade på 2012 (medan mamma, Malin & Benny kollade på Göta Kanal 3), och alltså... det var nog en av dom sämsta filmer jag sett! Den var så otroligt förutsägbar så det var nästan inge kul att titta. Man visste precis vad som skulle hända och hur den skulle sluta på ett ungefär sen. Bortkastade pengar, myes. Fick nöja mig med att dregla lite över Sasha, den ryska piloten, fram tills han också dog såklart haha ._.

Har ni sett filmen? Tyckte ni den var bra eller dålig?

Jag ville egentligen se Avatar efter att ha hört att den är otroligt sevärd och bra, men det fanns bara EN biljett kvar på 3D-visningen! Typiskt va? Men jag ska troligen se den med Villy & Viktor på lördag istället men då får vi se till att reservera/köpa biljetter innan ^^


Skitfilm!

- 100117

Hej! (:
Middagen igår var mycket trevlig med massa skratt och prat. Först var jag lite skeptisk till själva maten, chili con carne, då jag vanligtvis inte äter det men det här var den godaste jag någonsin ätit! Man åt lite mer än vad som egentligen behövdes för att bli mätt haha.

Blev väckt vid strax efter 10 idag när frukosten var färdig då det bjöds på nybakade scones med körsbärsmarmelad, te och kokta ägg, väldigt gott var det! Måste lära mig att själv baka scones, eller bröd över huvud taget. Det blir ju så otroligt mumsigt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Mamma städar bort julen, kanske ska hjälpa henne med det. Eller förresten, vi ska kanske gå på bio lite senare idag (: Mamma & Benny brukar få biobiljetter från deras jobb, men eftersom dom så sällan går på bio så går biobiljetterna ut nu på tisdag. Vet dock inte vad som finns på bio riktigt, men nånting som faller mig i smaken borde det finnas.

Juste, mamma vill att jag ska börja träna med henne regelbundet så hon erbjöd sig att köpa ett årskort på Huddingehallen till mig, varav jag bah "Ja jo, för jag kommer ju befinna mig i Sverige i ett år till?" Det börjar sjunka in mer och mer att jag verkligen ska åka bort nu! Men jag ska få ett halvårskort istället ;)

Kan ju börja med att klä på mig nu i alla fall så får vi se hur det blir sen ^^ Vi hörs, heido!





Time has been replaced by a countdown; 56/226 days left to go.

- MIDDAG

Har precis duschat och ska snart klä på mig, familjen är nämligen bjudna till Phia & company på middag ikväll! (: Vi ska vara där redan klockan 4 så det blev plötsligt lite bråttom. Ingen aning om vad det bjuds på men det blir säkert något gott ^^

Kommer nog inte kunna uppdatera nånting mer förrän jag kommer hem ikväll eller imorgon, men jag skriver så fort jag har möjlighet. Ha en bra lördagskväll! (:





Time has been replaced by a countdown; 57/227 days left to go.

- SCHNAPPI

Haha, kommer ni ihåg? :D

Ich bin Schnappi, das kleine Krokodiiil!
Nånting, nånting...
Ich bin Schnappi. Schnappi, Schnappi, Schnapp.
Ich bin Schnappi. Schnappi, Schnappi, Schnapp!



Youtube krånglar på min dator just nu, men jag kan återkomma med den imorgon istället! Hade nämligen tänkt försöka sova nu (: Gick upp två timmar tidigare än vad jag "behövde" imorse så jag är rätt trött nu. God natt alla söta läsare!

- KOKOSTOPPAR

Varje onsdag köper jag "Livets goda" som följer med Aftonbladet. Jag blev både glad och förvånad när jag upptäckte att det är en av mina favoritbloggar (eller ja, bloggerskan såklart ;D) som har skrivit alla recept och gett ut böckerna!

Ikväll kände jag att jag bara var "tvungen" att baka nånting, men när man inte hade så mycket ingredienser hemma så hade man inte så mycket att välja mellan. Kladdkakemuffinsen som jag ville baka blev nedröstad, så istället fick det bli kokostoppar (:


"Kokostoppar är alltid ett säkert kort då de är väldigt enkla att göra men smakar fantastiskt."

Ca 20 st

75 g smör (eller margarin)
1 dl socker
1 ägg
200 g kokos
2 msk citronsaft

1. Smält smöret.
2. Blanda socker och ägg väl.
3. Slå i det smälta smöret, kokosflingor och citronsaften.
4. Forma till toppar med hjälp av en sked och grädda i 175 grader i ca 15 minuter. Låt topparna svalna på plåten.

Voilà, färdigt!



Bild från google

- 2 MÅNADER

Jag måste lätta på hjärtat lite. Jag ska skriva en sak som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle skriva.
Jag tycker Lady Gaga's låt Bad romance är bra! No biggy kanske, men jag har aldrig riktigt gillat Gaga, förutom den här låten nu då. Den är ju lååångt ifrån Jethro Tull-låtar-bra men ändå ;) Eh, ja.


Med det sagt så ville jag bara säga att det är två månader kvar till Irland nu! :D Känns som att det bara var förra veckan vi bokade resan. Tiden går minst sagt ruskigt fort. Det sköna är att jag har sportlov vecka 9, går i skolan en vecka, har "lov" igen när jag åker till Irland, sen går jag bara 2-3 veckor i skolan och så är det påsklov igen! Sköni.

Hela den här skolveckan har också varit otroligt skön. Slutat tidigare varje dag och knappt gjort nånting vettigt på lektionerna. Min jobbigaste dag kommer vara i morgon då jag går full dag och faktiskt kommer göra nånting på lektionerna (svenska, tyska steg 2 & skoltidning). Går ändå "bara" mellan 12.05 och 15.50 så det ska nog gå bra ändå ^^

Nej, slut på det här svamlet. Ska läsa lite bloggar nu hade jag tänkt, heido!




Time has been replaced by a countdown; 59/229 days left to go.

- *FNISS*

Jag är trött. Alldeles för trött. Är det normalt att fnissa/skratta för sig själv? Jag kan nämligen inte sluta haha! Började med när jag läste min egen statusuppdatering på FB där jag fick med ordet "fucktard" som jag tycker är hysteriskt roligt. En kort stund efter det kommenterar R min status och jag börjar fnissa helt okontrollerat haha. Jag är verkligen trött! Saken blev inte direkt bättre när jag läste det senaste inlägget (Så trött....) i den här bloggen, som jag för övrigt följer slaviskt - den är sjukt rolig och bra! Fyihelvete vad jag började skratta! Ni måste tro att jag är helt dum i huvet eller nåt, men jag skyller som sagt på tröttheten hehe. Grejen är att jag inte kan sova! Hur störande är inte det på en skala? Råkade powernapa i inte mer än 5 minuter, och det räckte tydligen för att göra mig "pigg". Ska give it a try om ett litet tag igen ^^





Time has been replaced by a countdown; 61/231 days left to go.

- 100111

Benny är snel_hest_65 och har köpt ett nytt batteri till min bärbara dator! Han fixade och trixade med den hela dan i lördags (jag trodde att den var beyond repair), men nu startar den faktiskt! :D Förhoppningsvis blir det bättre med batteriet nu också så inom en snar framtid har jag nog tillbaka min dator igen <3


"Bhí cónaí ar mhuintir Dursley in uimhir a ceathair Privet Drive, agus é le maíomh acu go raibh siad an-normálta go deo, agus iad breá sáste de."

Det där, mina vänner, är första meningen ur första Harry Potter-boken som jag köpte på irländska idag! Hur nice? Haha. Jag har ju fått för mig att jag ska gå en irländsk kurs när jag flyttar till Irland (istället för att ta en kurs i engelska som dom flesta au pair:er gör), men jag vettefan vad jag har gett mig in på. It makes absolutely no sense at all! Nåja, jag ska give it a try i alla fall när jag kommer dit. Hur nice vore det inte åh bah "jag har läst HP1 på irländska bitch" ;) Hehe. Jag har ju rätt lätt för språk bara jag anstränger mig från börjar och inte lollar runt, så lite bör jag lära mig i alla fall (:

Jag är så jäkla pepp på Irland just nu! :D På torsdag är det bara 2 månader kvar tills jag och Bob åker, sjukt!





Time has been replaced by a countdown; 62/232 days left to go.

- AAAAAAAH! :D

Åh herregud! JETRO TULL SKA KOMMA TILL SVERIGE!!! O_O Jag är helt fjenflewfmnöewgm-GLAD! Fatta vad coolt att se dom! Jag MÅSTE se dom! Nackdelen är att jag inte kommer ha nån att gå med för ingen annan än jag, verkar det som, lyssnar på JT (i min vänskapskrets alltså), och biljetten kostar typ 500kr, men alltså... fattaaaaa vad cooooooolt! Jag är tom på ord. Jag skiter i att jag måste gå ensam, jag måste/ska se dom! Så jäkla pyrt att det är just nu innan jag ska åka till Irland bara...

Aqualung


Heavy horses


Roots to branches


Acres wild


Living in the past


Jack a lynn


Jag är waaaay too uppspelt för att lägga upp nå mer sånger och skriva nånting vettigt. Detta är bara helt freakin' fantastiskt!!!

Jag är såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad just nu! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

- "BURKEN"

Hej! (:
Skolstart idag men jag kunde lika gärna stannat hemma. Började klockan 11 (8 egentligen, men det var enligt schema från kl 10), kommer till skolan och ser att matten är inställd pga att läraren är sjuk, yes typ. När lektionen väl börjar kl 11 så har läraren planerat lektionen till en annan klass haha, så vi fick skriva på vår hemtentamen på "valfri plats". Med andra ord: vi åkte hem! Sköni att bara ha "lektion" i 20 min första dagen efter jullovet (:

För att fördriva tiden tills våra bussar gick fördrev jag & R tiden på det vi gör bäst och effektivast - prata om Irland. Helt sjukt vad tiden flyger iväg när man kommer in på det ämnet! Slutade med att jag fick jättebråttom till bussen istället haha. I alla fall, på tal om det började vi prata om fickpengar och sådant, och kom således in att prata om min burk som jag sparat pengar i. Efter det kunde jag bara inte hålla mig ifrån att öppna den när jag kom hem. Jättenyfiken på hur mycket jag har ju, och för att ta reda på om det "behövs" sparas nå mer. Sagt och gjort, jag öppnade den när jag kom hem och det som fanns där i var:

2€ x 1
20cent x 1
10cent x 5
5cent x 3
2cent x 1
1cent x 6

100kr x 3
20kr x 8
10kr x 23
5kr x 35
1kr x 188
50öre x 29


You do the math. Måste säga att jag är lite... besviken. Trodde faktiskt att jag lagt ner mer pengar, speciellt sedlar, men tydligen inte. Pengarna till vandrarhemmet är redan fixat, jag fick rätt mycket pengar i julklapp och jag kommer få studiebidrag + underhållsbidrag i både januari och februari innan jag åker så jag tror att jag klarar mig va ^^ Kul att ha mycket pengar att spendera när man är utomlands!

Burken







Time has been replaced by a countdown; 66/236 days left to go.

- OH, FREAKIN' LOVELY! -.-

Sååå... Guess what?

På grund av kylan har vårat vatten frusit, haha! Vilket betyder att jag inte kan gå på toa, inte duscha, och inte ens dricka vatten. Åh, fail. Funderar på att åka nånstans men har ingen aning om vart. Mamma, Benny & Malin är på Disney On Ice, Nicklas ska iväg på bio om ett litet tag, och Villy vet jag inte ens om han är vaken.

FAIL!

- FEL SMS

Måste bara tipsa om en sida jag hittade till idag! Det är folk som lägger upp sms som dom har skickat till fel person, eller fått sms från någon som någon annan egentligen skulle få, och så får man även se svaren dom fick tillbaka (om dom fick något vill säga). Underhållande läsning! :D

Exempel:
Till: Pappa
Sms: Luktar kalaspuffar när jag kissar. Fan är det någe fel? Ska man testa sig?
Svar: Haha du har druckit öl. Det där känner jag igen.
Förklaring: Skulle skicka till en polare. Blev lite orolig att jag fått något annat skit. Men min erfarne far hade tydligen varit med om samma sak. :)


Till: Mannen
Sms: Tja snygging, min man kommer inte hem förrän 4 idag, om du vill komma, kom kl 12, då har lillen somnat så kan vi knulla som satan... miss you!
Svar: Han ringde men jag vågade inte svara...
Förklaring: Det va inte meningen att min man skulle få messet men nu blev det så och vi är skilda idag och jag lever ihop med min älskare, och är lyckligare än någonsinn :)


Gå in här för att läsa fler!

- GRATTIS MORI! :*

Tänkte bara säga att jag lever, var ett tag sedan jag uppdaterade nu. Inte mycket har hänt de senaste dagarna men idag fyller min kära mori år! (: 44 år blir hon i år, grattis! Eftersom jag var uppe inatt och kollade på matchen mellan Sverige-USA (03.00-05.30. jävla skitmatch var det också) så var jag uppe och sjöng för mamma halv sex imorse ^^ Av mig fick hon nya bestick, en sisådär 60 st haha. Hon var med när jag köpte det så det var ju ingen spänning direkt.

Nu ska jag äta och sen ta tag i berget med disk - mamma har nämligen beställt att jag ska baka muffins, men då måste jag bort med allt det andra först. Suck.

Hörs kanske senare, ciao!

- GOD FORTSÄTTNING!

Full och glad, kexchoklad!

Här är det full rulle med singstar at the moment. Det låter inte alls bra, och det börjar bli tröttsamt att vinna varje gång. Hehe.

Ville bara uppdatera och säga att jag är gladare än nånsin - tack vare min familj, min kära grannar och alkoholen i viss mån. Speciellt VILLY, fyfan vad kul vi har! Kommer sakna han och våra galna påhitt som fan sen när jag åker iväg... Hoppas verkligen att han har råd att komma och hälsa på mig! (:

Lite fylleinlägg som sagt, men... tack för allt allihopa! River som står ut med mig i skolan. Mina kära känner som visar otroligt tålamod. Min familj som stöttar mig no matter what... ni är guld värda. <3 Från och med nu ska jag fokusera på det positiva, och i den mån det går, försöka lägga det gamla bakom mig. Nytt år, nya möjligheter.

(Jag kan fortfarande skriva ordentligt så jag är faktiskt inte SÅÅÅ full.)

God fortsättning på år 2010!

RSS 2.0