- THE NUMBER 23

En otroligt skum, men bra, film med Jim Carrey i huvudrollen.
Första filmen jag sett med han i en seriös roll. Well, nästan seriös i alla fall.

Hundfångaren Walter Sparrows (Jim Carrey) lugna tillvaro förvandlas den dag han får boken "Number 23" i födelsedagspresent av sin fru Agatha (Virginia Madsen). Han fängslas av den spännande historien om privatdetektiven Fingerlings (Jim Carrey) besatthet av talet 23.

Ju mer han läser desto mer övertygad blir han om att den mörka mordgåtan har beröringspunkter med hans eget liv. Han ser talet överallt i sin omgivning och snart ägnar han all sin tid åt att försöka begripa sig på romanens komplicerade intrig. Hans besatthet får allvarligare konsekvenser än han kunnat ana.


- JETHRO TULL ~ LIVING IN THE PAST (1969)

Fail, jag kan inte sova.
Låten är från 1969 alltså.
Jag har totalt kärat ner mig i Jethro Tull!


- LITEN UPPDATERING

Earth hour;
Jag fick alla som var hemma att delta, inklusive min bror som satt och spela WoW när jag sa att det var dags att släcka ner och stänga av allting! Det borde räknas som en merit nånstans.

Helgen i allmänhet;
Inte så produktiv som jag önskat. Benny 44 år.  Hockey. Barnpassning. TV. Dator. Engelsk bok. Pizza. Cradle of Persia. "Tjock och konstiiiig!"

18årspresent;
Jag har äntligen kommit fram till vad jag vill ha. En systemkamera! Jag är långt ifrån redo att ta körkort nämligen, om jag ens ska ta det.

Tatuering;
Vore ju neat att tatuera sig också men det kanske inte är det smartaste draget att göra det på sommaren. Men hur fränt skulle det inte vara att tatuera Illern Göran, eller Ontec-symbolen? :'D Om ni sett på nån av Killinggängets produktioner så vet ni vad jag snackar om.

Och om en vecka är det påsklov, tjoho!


Om 65 dagar fyller jag 18, och om 72 dagar är det sommarlov. Jag längtar!

- PATRIK 1,5 (CM)


- PENDELTÅG

Igår skulle jag & Villy åka in till stan för att hämta Viktor som skulle komma till oss nu i helgen. Det gick väl sådär med det. För det första så börjar det ju toksnöa när vi ska gå till bussen, så det har kommit massvis med snö, men som tur var så åker en granne precis förbi oss så vi får skjuts till centrum.
Dags att börja åka pendeltåg då...

------->
Huddinge station - Årstaberg

<------
Årstaberg - Älvsjö

------->
Älvsjö - Stockholm södra

<-------
Stockholm södra - Huddinge station

Fram och tillbaka hela tiden. Viktors tåg var nämligen försenat och det bestäms att han ska komma nästa helg istället så jag & Villy hoppar av i Årstaberg och tar tåget tillbaka mot Huddinge. Viktor blir ledsen och det bestäms att vi ska åka in och hämta han i alla fall, så i Älvsjö går vi av och tar tåget tillbaka in mot stan. Vi får då reda på att hans tåg är ytterligare försenat och att han inte ska komma, så i Stockholm södra så byter vi tåg ännu en gång tillbaka till Huddinge i alla fall xD
Lite smådrygt sådär, i värsta snöovädret också.

Fast han kommer nästa helg istället (: Hoppas inte vädret håller på då med!

- YES! :D

HV71 TILL FINAAAAAAAAAAL!
Yes!

4-2 mot Frölunda. Första finalmatchen är på onsdag! Det är bäst av 7 matcher som gäller.
HV vann i fjol med, och som kommentatorerna underströk; HV har aldrig förlorat i finalmatcherna.
Fyra gånger har dom hamnat i final och aldrig förlorat!

Wtf, det går inte att ladda upp bilder! -.-

-

Varför plågar jag mig själv genom att hålla mig uppdaterad om er?
Varför envisas jag med att kolla på bilder på er?
Varför insisterar jag på att läsa hennes patetiska tankar i en dum blogg?

Palla.

- EH, WTF...?

Haha alltså va? :P Bitter_lärare_58 eller så är det ett skämt.


- BOB 19 ÅR!

Men fail. Varför kommer inte Weezer - Say it ain't so med i spelningslistan? Den finns där men går inte att spela upp. Naja.

Idag fyller Bob 19 år, grattis till henne! Hade tänkt ladda upp en massa fräsiga bilder på henne men jag kom på att hon inte läser min blogg så då struntar jag i det. Och jag orkar inte göra det på bilddagboken, lat_flicka_91.
Tanken var ju att jag skulle åka till henne imorrn efter skolan, kolla på Kenny Starfighter premiären och käka våfflor, sen sova över tills torsdag. Men det visade sig att dom håller på att måla om hemma hos henne nu så hennes syster sover med henne i hennes rum, så jag hade då inte haft nån plats att sova. Så nu får vi skjuta upp att vi ska träffas ännu en gång. Jag saknar henne, damn it! Vi får väl ta igen lite på påsklovet (: Om vi ens har lov samtidigt...

I aaalla fall. Skoldagen var chill. Jag åt lite sushi efter skolan, mums. Testade även den nya Magnum-glassen, vilket var en stor besvikelse. För det första var den svindyr och pytteliten, och den smakade inte alls nå speciellt. En vanlig glass bara. Så det fick bli en Ben & Jerry's istället ;D Och så hittade jag äntligen ett ställe som säljer Dr Pepper, mums mums mums!

Imorgon börjar jag inte förrän 10.50, ska bli skönt med sovmorgon. Tre lektioner och sen blir det att åka hem. Skulle så himla gärna vilja se Kenny Starfighter men jag har ingen att gå med. Det får bli att kolla på hockey istället med Villy, HV71 spelar ju mot Frölunda imorrn! Frölunda leder dock med 2-1 i matcher så HV får se till att vinna imorrn. Hockey är en av de få sporter jag klarar av att titta på, och faktiskt tycker är kul att titta på. xD

Japp. Ciao.

- RENOVERING PÅ G!

Yaaay, äntligen har jag fått min iPod till bloggen! :D Jag ska dock byta och lägga till några låtar snart.
Stort tack till Jennifer som hjälpte mig med det! <3 Hon har också fått fria händer att leka med designen till min blogg så den är under uppbyggnad nu. ^^

Och jag har världens snyggaste kompis, eller hur?

     

Jennifer! <3

Hon skickade även en massa sjukt söta figurer från olika TV-spel så nu kliar det ju i fingrarna av att man vill spela! :D

           


Kanske får spela senare ikväll när jag inte kan sova, jag tog världens skönaste tupplur i 2-3 timmar förut. Sköni, sköni.

Nu ska jag hitta lite bilder till nästa inlägg, stay tuned.
Ciao!

- KLART BÄSTA SERIEN, NÅGONSIN!!1ONE!

Oh. My. God.
Kyle XY <3
Har igår och idag (nyss) sett på 4 nya avsnitt (tpb<3).
Avsnitt som fått mig att gråta, skratta, häpna, förvånas. (Man måste faktiskt ha sett alla avsnitt för att kunna gråta till det jag såg idag xD)
Ge mig fler avsnitt, det är så himla spännande just nu så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Seriöööööööst!
Jag vet vad jag ska köpa sen när jag har tillräckligt med pengar!

Den här serien slår alla serier som finns.
Ni borde verkligen kolla!!1! Från början såklart.

Väldigt luddigt blogginlägg men jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag gillar Kyle XY, det är helt otroligt.
Kyle XY är en trygghet.

Hade tänkt skriva lite mer om trygghet imorrn, kom att tänka på det när jag var lite nere idag. Snarare, vad är det som får mig att må bra när det egentligen är helt tvärt om? Vad är det som är min verklighetsflykt?
Mer om det imorrn som sagt, nu ska jag ge mig på ett försök att sova. Ska faktiskt kolla på det sista avsnittet en gång till, så bra är det, och förhoppningsvis somna till det.
Bonne nuit!

- 090319

"Om jag alltid vänder om när nånting är svårt, om jag alltid flyr min väg, när ska jag då förstå?"

Alltså blä. Blä blä blä!
Om en liten dålig grej inträffar så kommer nästa tätt inpå.

Ångest.

Kommentarer över hur emo min blogg är är överflödiga.
Min blogg, och jag skriver vad jag vill, right?

- AXEL BÅT

"BYGGDE?!"

Helt fantastiskt. Jag kom att tänka på det häromdan och sa det till Villy, sen har vi skrattat som bara den varje gång det tagits upp. Sen bestämde vi oss för att kolla på klippet men vi kom inte på vad Robert Gustafssons karaktär hette, så det blev att lite halvhjärtat kolla igenom 4 av hans samlingsfilmer som Villy har för att hitta klippet, and we did!
Kolla på klippet!


- SJUK. ÄNNU EN GÅNG.

Jag är sjuk. Sisådär tredje gången i år eller? Jävla Nicklas som börjar med alla sjukdomar och smittar ner resten av familjen.

Jag har träningsvärk typ.. i magen, för att jag har hostat så mycket. Eller jag tror det är träningsvärk, ont gör det i alla fall.
Det är inte en fröjd att varken hosta, nysa, gäspa, skratta, vända på sig i sängen, sätta sig ner, ställa sig upp. Ja, listan ökar ständigt på. Värst är det att hosta i alla fall, fyfan.

Helgen ägnades åt... ingenting. Jag har inte orkat göra ett enda dugg. Bara kollat på tv och film.

Jag fick inte många timmars sömn inatt så nu ska jag försöka sova lite till, inte för att jag tror att det kommer funka.

BLÄ!

- R, IRLAND I SOMMAR?

RIVER, RIVER, RIVER!

Vi har ju pratat om att åka till Irland i sommar igen, om båda har råd och så vidare.
Jag kollade runt lite på SAS nyss bara för skojs skull, och om vi skulle boka nu så kostar det typ ingenting, i alla fall inte för flygresan!
De datumen jag kollade för var mellan den 10:nde och 16:de augusti (en hel vecka alltså!). Flygresan skulle då kosta 2810 :- för oss båda två. Det är ju ungefär som ett studiebidrag bara.

Det kostar ju med boende och så också, och det har jag inte kollat efter nånting, men om vi sparar flitigt till boende (som också bör bokas snarast i såna fall) och fickpengar så borde det ju gå. Jag fyller 18 precis innan sommarlovet också (jag lär få pengar då) och förhoppningsvis så har jag skrapat ihop pengar från ett eventuellt sommarjobb, eftersom vi åker i slutet på sommaren

Vad säger du? Jag är på i alla fall! :D

- UTMANAD!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Veronica. Eller utmanad och utmanad, listan fanns i hennes blogg och "alla frivilliga" var utmanade ;D

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
When Treebeard strode through the forest of Fangorn, J.R.R. Toliken - The children of Húrin

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min byrå

3. Vad såg du senast på TV?
Bygglov xD

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
21.15
(21.18 var den)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Sotis som ligger och halvsnarkar här bredvid mig

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 
Gick från bussen hem till mig

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Massa bloggar

8. Vad har du på dig?
Mjukisbyxor, t-shirt och en stor hoodie, och strumpor & underkläder såklart

9. Drömde du något inatt?
Jag kommer inte ihåg den nu, men imorse vill jag minnas att jag tyckte den var skum

10. När skrattade du senast?
När jag kollade på Bygglov

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Massa planscher och dylikt. Frukta inte, dom ska snart ner! Ersättning av en Irlandsflagga ska ske <3

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Inte vad jag kan komma på, nej

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Halvdryg

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Beck - I Guds namn

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Oj, en hel massa saker! :D Det som föll mig in ;D

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Om folk inte visste det innan, så finns det väl en anledning till varför jag inte sagt det, right?

17. George Bush?
Paris Hilton?

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Jag har faktiskt inte tänkt så långt. Men det finns många fina namn i Margit Sandemos bokserie Sagan om Isfolket, får kanske leta inspiration där om så behövs

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Självklart! Redan 2010/2011 blir det ett år utomlands

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Det är svårt att komma på något när man inte är troende, som Veronica så fint sade det

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Dom som vill (yyy)

- UPDATE!

Vad har hänt med mitt bloggande egentligen? Måste skärpa mig!
Innan Irland så bloggade jag ju dels för att hålla nedräkningen vid liv tills vi åkte, och nu efter resan så känner jag mig inte inspirerad till att blogga längre. Jag måste ha nåt mer att räkna ner till, nånting att se fram emot, men jag vet inte vad. Studenten vore jäkligt nice fast jag har ju inget exakt datum på när det blir, så det går inte. I samma veva kommer jag in på Irlands"flytten" men jag vet som sagt inget datum ännu, det är det som tar emot.
18-årsdagen? Känns så överskattat. Vad ändrar det på egentligen? Ja, jag får ta körkort som jag inte ens har börjat med. Tror inte ens jag är redo att ta körkort så det får vänta ett tag. Jag får gå på krogen och köpa cigg/snus. Och jag är ju värsta partyprissan som alltid har en cigg i munnen! Not. Resa utan några större invändningar från mor min visserligen. (: Aja, som sagt så vet jag inte. xD

Vad har hänt på senaste tiden då? Inte mycket alls faktiskt. Jag skolkade inte eller var sjuk/"sjuk" alls förra veckan! :D Tack vare det så sjönk min frånvaro med 10%, sweet! Ledig från skolan igår då jag inte alls var produktiv, och jag är ledig på onsdag nästa vecka också.
Ellie ska tatuera sig på tisdag btw! :D Inte helt glad över själva motivet (körsbärsblommor -.-) men hon gör som hon vill, och den lilla snuttungen ska tillägna en egen blomma till mig :* Så då ska jag kanske följa med henne, ska bli kul att se hur det går till "irl" och om det gör så ont som det påstås göra. Intressant.

Nu ska jag fortsätta med biologin då jag har prov imorgon D: Centrala dogmat, mitos-meios, lite begrepp och även korsningsscheman imorgon bitti.

Fick sån himla lust att kolla på Harry Potter också! Fast ännu hellre skulle jag vilja läsa om böckerna från början. Får väl bli när det är lite lugnare i skolan, så det lär väl bli på sommarlovet haha. xD Där har vi det!

Ciao.


Time has been replaced by a countdown; 91 dagar kvar till sommarlovet! :D
Ta mig till sommar...

- GULA RÖDBETOR? GULBETOR!

Alltså. Rödbetor + getost = sant <3
Det är så sjukt jävla gott ihop! Finns ingen bättre kombination tror jag. Jag var också skeptisk i början men ni borde verkligen testa! På tal om rödbetor, visste ni att det finns gula rödbetor? Gulbetor med andra ord, men i alla fall.
Och på tal om olika kombinationer; har ni testat att äta pepparkakor med mögelost på, sån där på tub? Det låter ju helt avskyvärt men gu' så gott det är!

Nog om det. Dryg dag i skolan med en hiskelig håltimme. -.- Smet dock lite tidigare från matten så att jag hann med bussen. Behövde inte ens komma på en ursäkt till varför jag skulle gå tidigare, utan läraren sa att det var okej. xD

Väl hemma så var det tv:n som gällde. Jag har börjat dissa datorn mer och mer nu och tittar typ bara på tv eller film nu för tiden. Inte för att jag klagar, men det är liksom mer.. avslappnande på nåt sätt. Fick nyss ett hugg i magen av glädje för att kunna ladda ner det nya avsnittet av världens bästa serie, men till min stora besvikelse så fanns där inget nytt avsnitt. Har lite abstinens så det får bli till att kolla på förra veckans avsnitt igen xD Nu är det fjärde gången jag skriver avsnitt i samma stycke, bra där.

Jag har även vart lite duktig och lärt mig lite om det centrala dogmat, då det är prov på det i biologi på onsdag. Lite var nyckelordet.

Helgens planer är att plugga massa biologi samt läsa Kallocain. Och jag är ledig på måndag, skönt!

Om en vecka börjar Saint Patrick's day firandet, som håller på till den sjuttonde då själva dagen inträffar. Om två år är jag där, längtar längtar längtar! Allt hänger på mig...

Ciao!

- 090302

Idag har jag varit i skolan till skillnad från alla andra som har haft studiedag idag, dryyyygt!
River fick i alla fall sitt födelsedagskort idag, mycket uppskattat! :D Så himla kul att göra andra folk glada haha xD Om ni vill se hur det ser ut så får ni tjata lite på henne, för jag glömde nämligen fota det. -.-

Idag började jag och min mori på en sån där detox igen, men denna gången ska jag inte göra det lika extremt! Och denna gången ska jag inte faila efteråt när kuren är klar, som förra gången. Det vore ju freakin' sweet att kunna hålla sig borta från godsaker framöver. Inte sluta med det, men skära ner på det haha. :P

... och idag när man var och handlade så hittar man ju såklart en ny Ben & Jerry's sort! Aaarrgh, varför just idag? D: Chocolate Macadamia hette den i alla fall. Men jag har inte sett nån "reklam" på att en ny sort skulle komma? För den som är intresserad så finns den på Ica Maxi, för det var där vi var idag.

Nu måste jag göra franskaläxan och sen ska jag lägga över Irlandsbilderna till datorn. Usch, det kommer ta emot att kolla på dom. Saknar det så in i vassen ju. Hoppas verkligen att jag kan åka dit i sommar igen! Med lite tur så får ni bilder imorrn, trots att jag inte fått nåra bilder av nån. xD

Juste! MVG på tyskaprovet! :D På hör- och läsförståelsen fick jag 13,5 vardera av 15 poäng. På skrivdelarna så hade hon slagit ihop båda delarna till ett betyg, så det blev ett MVG- där. (: Vet inte hur det gick på sprechen än, men det känns som att det gick bra. Och franska steg 5 blir inte av för min del, kursen blev inte av på grund av att för få valde, så nu kan jag fortsätta med tyska steg 2! Känns lite bittert med franskan, samtidigt som jag är glad över att kunna fortsätta med tyskan. Men jaja, vad ska man göra.

Ciao!

(Känns skumt som fan nu att inte avsluta med Time has been replaced-saken...! Jag behöver nåt nytt att räkna ner till damn it!)

- IRLAND

Många som vill att jag ska uppdatera och ladda upp en massa bilder. Men just nu känner jag bara att... nej. Först så vill jag få Rivers och Ellies bilder så att jag slipper ladda upp i omgångar.

Irland var i alla fall superbra. INGET REGN! Eller okej, lite lite duggregn i torsdags men inte mer än så. Vi hade verkligen tur med vädret, solsken och blå himmel, varmt nog så att man kunde gå ut utan jacka. Grönt gräs, blommande träd och blommor i rabatterna.

Det blev en massa shopping. Nya kläder, väskor, skor, skivor, en massa souvenirer och sjukt massa galgar haha. River Island butikerna in my heart alltså. Alla galgar var ju såklart till River, men ändå.

Massa fraps blev det ju såklart också, sjuuuukt gooooott!

En sak är säker i alla fall - jag ska åka dit efter gymnasiet! Och på tal om det, you-know-who, jag måste prata med dig om en grej! :D

Bättre uppdatering kommer som sagt när jag fått allas bilder, vet inte hur lång tid det dröjer men det kommer när det kommer.

Nu ska jag fortsätta dega framför tv:n och sen ska jag in till centralen med Villy och lämna Viktor vid tåget (:

Hörs kanske ikväll, ciao!

RSS 2.0