- YOU CAN HAVE IT ALL

Juste! Till råga på allt har jag myggbett överallt. Och jag kan verkligen inte sluta klia. Slutar med att allting blir helt sönderrivet och ja... ><. Så går det när man envisas med att ha fönstret öppet inte mer än 3-4 cm, och sover utan kläder för att det är så förjävla varmt i mitt rum.
Tack för salubrin i alla fall! :O Men fyfan vad det svider när man har på det .__.'

Edit; Vädret är uruselt. Det antingen regnar, blåser eller är molnigt hela tiden.

Edit 2; Jag har tappat bort sladden till kameraladdaren. </3

- WHAT DID I EVER GIVE YOU?

Alltså ucsh och fy vilket tråkigt sommarlov jag har >< Jag gör.... ingenting. Idag gick jag upp vid kl 2, grattis Anna! Varför kan man inte hålla dygnsrytmen så att man kan gå upp relativt tidigt så att man faktiskt kan göra nånting och inte sova bort hela dagen? Ändå så ställer jag klockan på 9 varje morgon, och jag kan inte ens komma ihåg att jag vaknar och stänger av alarmet. Usch.
Den här kommande veckan har jag ingenting planerat, förutom att systeryster fyller år på onsdag så då ska man ju fira henne. Jag hinner inte träffa Bob innan hon åker till Irland på torsdag. Och hon kommer inte hem förrän 16:e augusti. That sucks. Vad gör alla på sommarlovet? Jag lyckas alltid ha lika tråkigt varenda sommar. Jag blir helt galen. Men om en vecka så kommer släkten hit från Halmstad - efterlängtat! De stannar i 2 veckor, och när dom har åkt börjar jag jobba. Jobbar vecka 30, 31 och 33.
NÅGON SOM VILL SES DENNA VECKAN?! Prettyplease?

- NOODLEPOKE

Hoho, har vart med Linda större delen av dan :D
Vi träffades vid 4 i eftermiddags och då började vår jakt på dom rätta nudlarna haha xD Vi hade nämligen en nudlarätartävling idag men båda två äter bara en sorts nudlar. Så då bar det iväg till ICA-kvarnen, tillbaka till centrum för att ta pendeltåget till Tumba och in på Willys, sen bussen hem till Linda ^^
När vi kom hem till henne så kollade vi på Lejonkungen <3! Åååh vad jag gillar den filmen! Gamla barnfilmer ÄR, upprepar Ä-R myyyyycket bättre än "dagens barnfilmer" ><, eller vad man ska kalla det.
I alla fall, efter det började tävlingen! Vi gjorde i ordning två nudelpåsar var, och sen började vi äta xD Det var tidsbegränsat också och tävlingen gick ut på att man skulle äta mest nudlar under den tiden. Gissa vem som vann då? JAAAAAG! :D Jag fick i mig båda påsarna och då var det ändå 5 min kvar av tiden xD Men det tog emot ska jag säga, tog emot som fan att få ner allting </3 Man var ju lite smått illamående efter det ><. Fail. Men vi filmade också hahaha, och filmen blev rolig som få, l-o-v-a-r!!1! Kommer inom snar framtid upp på Youtube!
Sen så har vi bara suttit vid datan resten av kvällen >< Men åååh, jag har pratat med Tobias som bor i Lund :* Vi planerar att han ska komma hit! Och om allting går som planerat så är han här redan på måndag morgon, då efter att ha åkt nattåg hit xD Haha stackarn. Men synd om mig med, då måste jag gå upp INNAN kl 6 på måndag >< Hur ska detta gå?
Och gueeeeeess what? :D Imorrn får jag ta bort min tandställning!!!!!1!!!111!!!1!!!11!11!!! :''''D Ifall röntgen visa att det såg bra ut så det hoppas vi på. Har jag läääängtat eller? :D
Haha, slut på detta meningslösa inlägget nu.
Puuuuuss på er, over and out.

- DAMN IT

Vet ni hur mycket jag måste plugga varje dag? 1 delkapitel i matte/dag, 2 delkapitel i kemi/dag, 1 delkapitel fysik/dag, 1 kapitel franska/10 dagar, 1 engelsk bok/veckan, ~5 sidor historia/dag + en essäfråga/20dagar. Och.. det var nog allt.
Jag är dessutom hos mormor för tillfället, men det är väl kanske bra. Hade jag vart hemma hade jag inte pluggat alls.
Men det är därför jag inte är så aktiv på bloggen + att det har krånglat + att typ 2st läser + mina dagar är så innehållslösa.

- Fyllde ju år förra veckan och då inkasserade man 3500kr!
- Skolavslutning i torsdags + Gröna Lund med Marielle :D Lyckat som få!

ÖVER OCH UT!

RSS 2.0