- ENDLESSLY, SHE SAID

Ska det vara så himla svårt eller? Åh, jag blir så trött på mig själv!
Jag orkar inte, okej? Vill bara slippa tänka på allting, jag vill slippa all ångest, just go away...



Time has been replaced by a countdown; 146 dagar kvar.

- DETOX!

Frukost; 1 avokado, böngroddar och ½ granatäpple
Lunch; Nori-alger, sockerärtor, morot, vitkål och ärtpesto
Middag; Rotfrukter tillagade i ugn, grön pesto och valnötter
Övrigt; 3 koppar grönt te & en massa vatten

Än så länge funkar allting hur bra som helst (: Tanken är att kroppen ska rensas, och att man sen får bättre matvanor förhoppningsvis. Kommer vara så sjukt himla svårt att stå emot vissa saker bara, usch! Får ju inte äta något socker alls! Honung i te och vissa maträtter funkar, men jag tycker att det är så sliskigt sött. ><
Aja, hoppas på att detta funkar nu i alla fall! Men jag har en tanke som nog kommer dyka upp ofta de kommande veckorna; sommar 2009, jag ska inte se ut som en val. Hoppas att det är tillräckligt motiverande, annars vettefan.
Tschüss! :*


Time has been replaced by a countdown; 147 dagar kvar.

- <3

Jag har nog inget mer att tillägga om gårdagen. Så jävla bra det var alltså! :*
<3 x 10000 på Jason Mraz! Några bilder har hamnat på bdb, men jag ska lägga in några fler här + att bdb dödar kvalitén på bilderna, så det kommer bli mycket bättre här.
That's all for now. Hejsvejs.


Time has been replaced by a countdown; 148 dagar kvar.

- A BEAUTIFUL MESS

Jag är förjävla duktig om jag får säga det själv! ;D Den här veckan har varit helt skolkfri!
Tänk att jag gått på alla dessa lektioner; biologi, matte, tyska, idrott, franska, svenska, engelska, fysik, svenska, matte kemi, tyska, matte, kemi, fysik, biologi, engelska, biologi, franska. Uppdelat dagvis alltså.

Hmm, vad mer? Jag är fortfarande helt ajkfbklnfvgnfkjsvaf, och då ska vi inte prata om min mage haha! Har haft fjärilar i magen precis hela dan, scheisse vad jag är nervös! Ni kommer få stå ut med det här ett tag haha, jag menar; sånt här händer bara en gång!
Träffar Veronica vid 15.30 imorrn inne i stan, så ska vi äta nåt (om jag får ner nåt lol) och bara snacka ihop oss lite. Sen åker vi iväg till Fryshuset. O_O Alltså förlåt men det är helt... kjvndlavnvlv. Om ett dygn så ska jag träffa Jason Mraz. Ett dygn. Snacka om att det kommer bli svårt att somna ikväll! Ska bli kul att mobba sönder alla när vi kommer dit imorrn, till dom som står först i kön typ och bara; "NU SKA JAG PÅ MEET & GREET MED JASON MRAZ, IN YOUR FACE BITCHES!"

Jag ska försöka sysselsätta mig med nånting nu ikväll, men jag är så himla ur fokus. Blir till att "plugga in" hans musik. (yyy) Så jag kan briljera lite imorrn ;D
Tschüss!



Time has been replaced by a countdown; 150 dagar kvar.


- OINFOJAVWJSKVJ;AJMNFJWKJALFNKJBL OMG?!

Hahahahaha alltså ni aaaaaanaaaaaaar inteeeeeeee!
Fick samtal från MTV idag, och jag hade tydligen vunnit en av deras tävlingar! O________O
MEET & GREET MED FUCKIN' JASON MRAZ! djwfnoivnoeivnepnv :D? Ni skulle känt min puls för ett litet tag sen meheheehehheheheheh. Lovisa som jag hade tänkt ta med mig kunde ju såklart inte D: En fucking klassresa till Gotland just denna helgen, så jävla typiskt >>>>>>>>>:. Men jag tror att jag ska ta med mig Veronica, hon sa att hon ville (: Och hon är den enda förutom Lovisa som jag helt vet säkert lyssnar på honom.

Men jkfbwjfbwlfnblwfbvwkjv fatta stort det här är egentligen? Jag kan fortfarande inte fatta det! Och jag fattar verkligen inte hur jag kunde vinna? O___o Helt sanslöst, sämsta saken ever skrev jag. Eller snarare; jag skrev det jag trodde dom ville höra. Det funkade uppenbarligen.
Och ja, jag är helt oianoivnslvkndsvnvbjkrn för tillfället.





Time has been replaced by a countdown; 151 dagar kvar.

- TIME HAS BEEN REPLACED BY A COUNTDOWN

152 dagar kvar - kan ni gissa till vad? Irland. Alltså gaaah vad jag längtar! Det enda att se fram emot känns det som...
Vet att jag är sämst på att hålla bloggen uppdaterad men om det är nånting jag verkligen vill ha sagt så hamnar det på bilddagboken, automatiskt. Fler som kollar min bilddagbok än som läser min blogg D:.
Ingenting som händer ändå så jag har inget att skriva om. Har vart med Linda och Shorty i helgen som var men det har jag ju redan nämnt på bdb, samt laddat upp bilder.
Ska försöka blogga varje dag nu så jag kan hålla nedräkningen vid liv, även om det bara är det jag "bloggar" om då.
Nu ska jag ta mig an tyskaläxan till imorrn, gå igenom några franska verb och sen ska jag sova tidigt idag! Hoppas på att somna inom en timme, max 1½ eller så.
Och juste! Idag testade jag den nya Ben & Jerry's glassen som kommit ut. Lite av en besvikelse eftersom dom bara slagit ihop två glassorter som redan fanns. Tycker dom borde ta tillbaka Cherry Garcia och Chocolate Therapy istället! 
Naja, jag blir inte nå klokare på det här.
Tschüss! :*

- NOT TRUE, DEVIL GIRL

Just nu känner jag inte för nånting alls. Lite uppmuntring hade suttit fint nu. Inte att folk tjatar på mig, säger till mig vad jag ska göra, ser ner på mig, säger till mig hur dålig jag är.
EMO_FLICKA_91, that's me.
Jnkjf kvj dvki jvd ikrjbvhvjbjkrea frhb jrkej . Gaaaaah. Det finns en person som borde ta åt sig. Jag tar åt mig mer än vad du tror, fast det mesta kanske menas mest som 'skoj'.
...

- I'LL NEVER BE ANYBODY'S HERO

Känns som att det är dags för en uppdatering.
- fortfarande sjuk.
- nya glasögon! Nöjd som fan med dom faktiskt. Fast fortfarande inte vant mig vid dom ännu, styrkan alltså.
- drar till Uppsala imorrn :*
- på lördag åker mamma + hennes 2 kompisar till Grekland :c Nej, jag är inte alls avundsjuk. Eh.
- lite tröstande...; IRLANDSRESAN ÄR BOKAD! :D Fortfarande ofattbart.

Juste, nu när jag är sjuk så håller en kompis på att skicka åtskilliga sms varje dag, som i princip har samma innehåll. Saker som "krya på dig/hoppas du mår bättre snart/kram/<3" osv osv. Blir man inte sjukt irriterad på sånt efter ett tag eller är det bara jag? Shit, sluta vara så påträngande och låt mig få andas damn it! Det är inte så att jag är dödssjuk precis ><
Hur som haver, RIVER, jag pratade med han nyss och guess what? Han hade börjat gråta över att; jag sa ifrån, samt sagt att jag aldrig vill ha en kram av honom. DRAMAQUEEN?!?!?!?!?!?! Seriöst vem tar åt sig av nånting sånt, och vem börjar gråta utav det? Han lever i alla fall upp till namnet jag döpt honom till i mobilen; Emobarnet.

Nej usch och fy, nu ska jag krypa till kojs. Uppdatering kommer kanske imorrn om jag hinner, annars på söndag. Och då har jag förhoppningsvis lite roligare saker att skriva om.
God natt allesammans, pusski! :*

- ROCK BAND!

Hej alla glada! Och förhoppningsvis inte sjuka som jag är.
Inget internet på min dator då våran [raouter] pajade på nåt vänster så att det trådlösa internetet försvann >< Palla.
Och nu är jag till råga på allt sjuk! Ont i halsen och hostar en massa, samt förkyld med en extremt igentäppt näsa. Idag försvann dessutom smaken och lukten, känns great. Huvudvärk för jämnan och så får jag inte sova om nätterna.

Hur som haver, idag har Dennis sin 20-årsfest. Jag tror att jag ska ta mig dit fast inte bli så långvarig va. På söndag blir det även Gröna Lund med Ellie, Phia, Robin, mamma och Malin. Hoppas att jag känner mig någorlunda bättre då (yyy).
Min sysselsättning om dagarna är att spela Rock Band på Nicklas XBOX! :D Trummor mehhehe. Sjöng förut men nu kan jag inte det pga halsen :C

Öhm, nu håller jag på att vika en massa tvätt.
Haddå.

RSS 2.0