- BY MY SIDE

Detta har blivit värsta klagobloggen. Men allting känns så jävla ovärt just nu.
# Jag helt isolerad, jag kan inte ta mig nånstans
# Jag har i princip ingen att umgås med, alla är upptagna på annat håll
# Bob åkte till Irland idag. Saknar henne redan. Tänk er själva att inte kunna umgås, inte ens prata (!) med sin bästa kompis på ~45 dagar. Har dock planerat att ringa henne på våran TVÅÅRSDAG! :D 13:e juli är det som gäller <3
# Jag sover bort halva dagarna

Nianar inte hur tråkigt jag har det. Längtar tills på måndag. Men usch dom kommer inte förrän på kvällen .__.' .

Idag så träffade jag i alla fall Cilla ett tag :D Det var askul att umgås efter att inte ha gjort det på 4 år! Vi var faktiskt bra kompisar i mellanstadiet, men sen vet jag inte vad som hände. Sa ju hela tiden att vi skulle ses ändå, men icke. Vi bytte till 2 olika skolor om ni undrade xD I alla fall, vi möttes i centrum efter mycket om och men om hur jag skulle ta mig dit, men jag lyckades få skjuts av en granne här. Sen åkte vi in till stan, hon köpte en kameraväska, vi strosade runt inne på Bengan's ett tag (jag köpte "The Cure - Pornography"), & sen var båda helt slut haha xD Så vi åkte hem.

Väl hemma så... har jag som sagt inte gjort nåt. Roat mig med ritspelet ett tag, försökt hitta ny musik men misslyckades, så det slutade med att jag sjöng singstar med Malin. Vi måste verkligen ha fler skivor! Vi har bara svenska hits, och jag är redan trött på den. Efter 1 dag xD Haha.

Nej, nu ska jag sluta min otroligt tråkiga blogg. Jag lovar, jag ska bättra mig! Men jag har ingenting roligt att skriva om.

OVER & OUT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0