- JULIAS DOP 19/09-09

Vi kom till kyrkans parkering 12.59, kutade in i kyrkan, satte oss - 30 sekunder senare kommer präst, föräldrar & dopbarnet, och gudföräldrarna till musik från orgeln, och sen börjar själva dopet. Det var lite tight om tid med andra ord haha.

Dopet var jättefint (: Julia (kusin) började gråta som bara den när prästen skulle hålla henne och skvätta vatten på det stackars flickebarnet haha! Det verkligen strålade om Helena (moster) :* Hon har velat haft barn ett bra tag, men det har inte gått, och sen när hon väl blivit gravid så har hon fått missfall... Barnet har verkligen varit efterlängtat med andra ord!

Efter dopet blev det smörgåstårta och sedan fika i en lokal i närheten av var dom bor ^^ Det blev inte så många bilder tagna eftersom vi hade så bråttom in i kyrkan först (fick hämta kameran efteråt och sen gå in i kyrkan igen) och när det bjöds på fika och allting så kändes det inte så bekvämt att gå runt och fota allt och alla. Jag kände inte igen hälften av människorna som var där tror jag.
Några bilder blev det i alla fall;

En halv gudmor, moster Helena, Knut med kusin Julia, gudfar


Gudmor, moster Helena, Knut med kusin Julia, en halv gudfar


En bild på hela gänget



Mamma med en missnöjd Julia, Helena


Mamma & Julia, och min morfar på sidan


Jag med världens sötaste och gosigaste unge *_*



Det var så mysigt att hålla i henne! Hon verkligen hängde och tryckte sig mot en, och var alldeles avslappnad :* Det är i såna lägen som man känner att man också vill ha barn, men man ändrar sig ju rätt snabbt. Imorgon kommer jag vara på andra tankar igen!

Kommentarer
Postat av: R

naturligtvis har jag både den ena och den andra åsikten om att tvinga in spädbarn i en religös organisation MEN det var ett fint dop :) ...och en

söt mini-människa :)



vad hade vi på spanskan? var det uppgifter?

2009-09-20 @ 08:40:25
Postat av: Emmelist

hejhej! allt bra en söndag som denna?

2009-09-20 @ 10:45:04
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Andreas Årzén

vackert! :)



Hoppas du får en hyfsat bra söndag nu, kram!

2009-09-20 @ 11:28:27
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: Anna

R: Uppgifterna 4-11 (inte uppgift 9) på sida 23-24. Och texten på sida 25 med tillhörande glosor. Har helt glömt bort att lägga in dom, gör det nu!

2009-09-20 @ 13:08:41
URL: http://akatalektisk.blogg.se/
Postat av: R

tack så mkt :)

2009-09-20 @ 13:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0